Προσφορά NOVA

παιδια δεν ξερω αν φαινομαι παρτακιας με αυτο που θα πω αλλα δεν με ενδιαφερη πια το 50 με ολα.ισως πριν καμια βδομαδα που τους πηρα 10 τηλ να μου δωσουν το φουλ ναι. τιποτα πιο πολλα απο 40 δεν δινω πια. νομιζω οτι ο οτε ειναι πιο καλη απο τη νοβα και τα 300 αντι τα 720 στην τηλεφωνια για μενα που χρειαζομαι γυρω στα 100 ειναι ακρετα. οσον αφορα τον παοκ που δεν θα βλεπω δεν πειραζει υπαρχη και η καφετερια...

Να ρωτησω κατι? ΟΚ καταλαβαινουμε οτι γινεται σχετικα ευκολα προσφορα οταν ειναι να πληρωσεις κατι παραπανω (πχ απλο 29ρι σε σπορτ/σινεμα με 39) αλλα ξερετε περιπτωσεις που ο αλλος να παρεμεινε στο ιδιο πακετο με χαμηλοτερη τιμη? Το λεω γιατι προσφατα πετυχα ενα γνωστο με σινεμα πακ που πληρωνε καπου 50-55 για σινεμα πακ! Δεν ειναι πολλα? Νομιζω οτι δεν εχει συμπληρωσει χρονο, θα μπορει να πετυχει καλυτερη τιμη ή και να βαλει το φουλ με 49,90? Η' μηπως δεν θα γινει τιποτα?

Αποκλειεραι να πληρωνε 55. Τιμες τιμοκαταλογου ειναι 29,90+15=45 και αντε τα hd 5 =50

Λογικα μπορει να τσιμπισει το 59,90

@eko13 Δυσκολο εως απιθανο να παρεις χαμηλότερες τιμες. Με τα χρηματα που δινεις ηδη, καλυπτουν τα εξοδα τους (λειτουργικά εξοδα τηλεφωνιας και ιντερνετ). Σε αυτο δε μπορουν να κανουν εκπτωση. Το δορυφορικο ωστοσο δε τους κοστίζει κάτι εξτρα για να το δωσουν σε μια προσφορά.

Δεν μιλω για μενα αλλα για εναν γνωστο... Σιγουρα δεν ειναι 50 αλλα κατι παραπανω αν θυμαμαι καλα 53-55... Νομιζω δεν εχει τα HD αλλα εχει διεθνεις κλησεις... Αλλα δεν εχει προβλημα να το κοψει αν ειναι για καποιο καλυτερο πακετο... Θα μπορεσει τουλαχιστον σε αυτη την τιμη να παρει το φουλ εστω και χωρις διεθνη? Να μπει σε διαδικασια να επικοινωνησει ή δεν υπαρχει καμμια ελπιδα...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αλλα ξερετε περιπτωσεις που ο αλλος να παρεμεινε στο ιδιο πακετο με χαμηλοτερη τιμη?
Εγω ειχα βαλει το Forthnet - Nova Christmas offer 2012 + 15ευρω ολα τα αθλητικα. Οταν ειχε βγει η καλοκαιρινη προσφορα πριν ενα χρονο τους ειχα παρει τηλ για να δω αν μποορω να βαλω την προσφορα. Ενω στην αρχη μου ειχαν πει οχι μετα με πηραν τηλ και μου εδιναν την καλοκαιρινη προσφορα με ολα τα αθλητικα. Δηλαδη εκει που πληρωνα 45 ευρω μετα πληρωνα 39.90 με ολα τα αθλητικα + τα κινητα. Αρα περισσοτερα με 5ευρω λιγοτερα.
Το ξερω οτι ειναι μια εξαιρεση αυτο και ισως ηθελαν να με δεσμευσουν 1 ακομη χρονο αλλα απο εκει καταλαβα οτι πρεπει να τους ενοχλεις και οτι καταφερεις.

Μια ερώτηση στον φίλο που έκανε αίτηση φορητότητας και πέτυχε τελικά καλύτερη προσφορά από την Forthnet. Έκανες αίτηση φορητότητας μόνο για το τλέφωνο ή και για την τηλεόραση;

Μια ερώτηση στον φίλο που έκανε αίτηση φορητότητας και πέτυχε τελικά καλύτερη προσφορά από την Forthnet. Έκανες αίτηση φορητότητας μόνο για το τλέφωνο ή και για την τηλεόραση;

Φίλε μου καλημέρα.Η αίτηση φορητότητας αφορούσε και το σταθερό και την τηλεόραση

Εμένα με πήραν τηλέφωνο χθες και μου έκαναν μια κάπως συμφέρουσα προσφορά και μου έδωσαν τηλέφωνο τηλέφωνο να τους πάρω πίσω, και από χθες που προσπαθώ μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά....
Ξέρετε αν ξαναπαίρνουν να ρωτήσουν αν σκέφτηκα την προσφορά? Γιατί πολύ φοβάμαι ότι έγραψα λάθος το τηλέφωνο :furious3:

Εμένα με πήραν τηλέφωνο χθες και μου έκαναν μια κάπως συμφέρουσα προσφορά και μου έδωσαν τηλέφωνο τηλέφωνο να τους πάρω πίσω, και από χθες που προσπαθώ μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά....
Ξέρετε αν ξαναπαίρνουν να ρωτήσουν αν σκέφτηκα την προσφορά? Γιατί πολύ φοβάμαι ότι έγραψα λάθος το τηλέφωνο :furious3:

Αν σε πήραν απο το ίδιο call center που πήραν εμένα πριν μία εβδομάδα το τηλ είναι 2111093500.
Ελπίζω να είναι αυτό!!

Thanks. Πήρα τηλ. και αν και είναι σε απέναντι γραφείο από τα επίσημα της εταιρίας, άφησα τηλ. να επικοινωνήσουν.

Τελικά υπέκυψα αν και η προσφορά δεν ήταν και τίποτα πολύ καλύτερο από αυτή που βρίσκεις και μόνος σου στο site της forthnet.

Για την ιστορία πήρα τα εξής.

Forthnet 3play + Novasports στην τιμή των 49,80 (όσο έχει και στο site) με τα ακόλουθα δώρα (18μηνη σύμβαση)

1. Δωρεάν εξοπλισμός (πιάτο+αποκωδικοποιητής) + εγκατάσταση στο σπίτι
2. Δωρεάν πιάτο + εγκατάσταση στο εξοχικό
3. 3 πρώτους Μήνες δωρεάν τα Novasports (δηλ. θα πληρώνω 29,90 τους 3 πρώτους μήνες)
4. NOVA HD για 12 μήνες
5. NOVA GO για πάντα
6. Τέλος ενεργοποίησης δωρεάν (από 35 που είναι)

Εντάξει δεν τους έπιασα και κορόιδο :flipout: αλλά δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό για 3play.

Ελπίζω να μην έχω προβλήματα με το internet γιατί τόσο χρόνια με HOL έχω συνηθίσει.

Τελικά υπέκυψα αν και η προσφορά δεν ήταν και τίποτα πολύ καλύτερο από αυτή που βρίσκεις και μόνος σου στο site της forthnet.

Για την ιστορία πήρα τα εξής.

Forthnet 3play + Novasports στην τιμή των 49,80 (όσο έχει και στο site) με τα ακόλουθα δώρα (18μηνη σύμβαση)

1. Δωρεάν εξοπλισμός (πιάτο+αποκωδικοποιητής) + εγκατάσταση στο σπίτι
2. Δωρεάν πιάτο + εγκατάσταση στο εξοχικό
3. 3 πρώτους Μήνες δωρεάν τα Novasports (δηλ. θα πληρώνω 29,90 τους 3 πρώτους μήνες)
4. NOVA HD για 12 μήνες
5. NOVA GO για πάντα
6. Τέλος ενεργοποίησης δωρεάν (από 35 που είναι)

Εντάξει δεν τους έπιασα και κορόιδο :flipout: αλλά δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό για 3play.

Ελπίζω να μην έχω προβλήματα με το internet γιατί τόσο χρόνια με HOL έχω συνηθίσει.

Κοίτα πιστεύω το καλύτερο είναι το 3play + full pack με 50 eur. Μετά απο αυτό, νομίζω είναι αυτό που λες.

Παίδες αν μπορείτε λύστε μου μια απορία...
Με πήραν από call center και μου έκαναν μια προσφορά για το δεύτερο τηλέφωνο της οικογένειας, αυτήν με τα 39,90 με το νοβασπορτς 1. Εγώ έχω οτε τβ και δεν ξέρω απο νοβα. Το νόβασπορτς 1 αξίζει τον κόπο? Δεν μπόρεσα στο σάιτ της νόβα να εξακριβώσω τι ακριβώς περιέχει... ευρωλίγκα π.χ θα τα δείχνει τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων ή θα είναι σε άλλο κανάλι? από τσάμπιονς λίγκ? μην το βάλω τσάμπα και βερεσέ και τελικά δεν δείχνει τίποτα γιατί τα καλά παιχνίδια θα είναι στα άλλα κανάλια...

με τιποτα τα καλα παιχνιδια ποδοσφαιρου και τον ολυμπιακο στα παιχνιδια τα ευρωπαικα στο μπασκετ οπως και τα παιχνιδια που εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον στο τσαμπιον λινγκ αν κρατησει τα δικαιωματα και του χρονου τα βαζει στο νοβασπορ 2.πηρε το πακετο με το νοβασπορ 1 ο αδελφος μου και εχει αγανακτησει περιμενει να περασει ο χρονος για να κανει διακοπη......