Προσφορά NOVA

Παντως και για μισθους αγγλιας καινοικια σπιτιων που δινεις σχεδον το μισο μισθο 82 ευρω μου ακουγονται πολλα

Το full pack του Sky κάνει 82 ευρώ(χωρίς προσφορές).
Βέβαια προσθέτεις τα BT με 15 λίρες ακόμα, και έχεις ότι υπάρχει σε δορυφορικό στην Αγγλία.

Στην Ελλάδα το περιεχόμενο είναι μοιρασμένο και οι μισθοί υποπολλαπλάσιοι.

Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα σίγουρα θα έβαζα το πακέτο, αλλά έχω την εντύπωση ότι στα αθλητικά, τα πακέτα Nova και OTETv είναι πιο πλήρη από τα Sky UK και BT Sports (έκτος αν κάποιος ενδιαφέρεται για κρίκετ κτλ)

Το λεω γιατι με 30 ευρω θα εχεις 24 νετ, απεριοτιστα σταθερα. Κινητα με αστικη, και

το start pack που εχει και ολα τα ντοκυμαντερ καναλια (που για μετα ειναι πολυ σημαντικο)

Στη χολ τι εχεις και τι δινεις;

Τώρα δίνω 30,80 /μήνα και έχω 24mbit, απεριόριστα σταθερά και διεθνή, 60 λεπτά δωρεάν το μήνα σε κινητά και HOL Videoclub.
Βέβαια να αναφέρω ότι λόγω της γυναίκας μου, που δουλεύει στην "κόκκινη" εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έχω 35% έκπτωση στο 2play και 50% στο HOL videoclub.

Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα σίγουρα θα έβαζα το πακέτο, αλλά έχω την εντύπωση ότι στα αθλητικά, τα πακέτα Nova και OTETv είναι πιο πλήρη από τα Sky UK και BT Sports (έκτος αν κάποιος ενδιαφέρεται για κρίκετ κτλ)

Σχετικό είναι το τι είναι πιο πλήρες.
Ας πούμε και μαζί OTE TV και Nova να έχεις, δεν βλέπεις τα Fa Cup και League Cup.

Το μοναδικό που δεν έχουν τα αγγλικά είναι Euroleague(έχουν μόνο το Game of the Week στο ESPN HD).

Σε όλα τα υπόλοιπα, η κάλυψη είναι αισθητά καλύτερη στα αγγλικά πακέτα από κάθε πλευρά.

Επίσης, στην ποιότητα εικόνας η διαφορά είναι χαώδης.

Αλλά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Sky σε σχέση με τα δικά μας είναι το entertainment και τα Sky Movies. Εκεί η διαφορά είναι τεράστια στις δυνατότητες και το περιεχόμενο που σου προσφέρει το πακέτο ανά πάσα στιγμή(μέσω internet στην online βιβλιοθήκη τους).

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εδώ δεν μας ενδιαφέρουν όμως ούτε οι μισθοί των Άγγλων ούτε τα ξένα πακέτα, παρά μόνο η προσφορές από την nova.

Πάντως βλέπω σε νέους πελάτες δεν δίνει τις τιμές που έδινε παλιά. κατα τη γνώμη μου η όπου νανε θα βγαλει καμιά καλη προσφορά η έπιασε το όριο των συνδρομητών που ήθελε και δεν πουλάει τοσο φθηνά

Όλες οι εταιρείες προσπαθούν να αυξήσουν συνεχώς τους πελάτες τους. Δεν σταμάτησε να θέλει καινούριους πελάτες.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να βγάλει καμμιά καλή προσφορά τύπου 49,90 3play nova full pack γιατί αν χάσει (που τα πράγματα έτσι δείχνουν) το CL το Σεπτέμβριο (δεν έχει σημασία που θα ισχύσει από το 2015 γιατί θα είναι πάρα πολύ δυνατό επικοινωνιακό χτύπημα) θα δει μεγάλη φυγή...το Champions League είναι το μεγαλύτερο φιλέτο μετά την Σούπαλιγκ...μετά θα παρακαλάει για 3play full pack με 39,90 και θα δίνει το σίνεμα 3play κάνα 34,90 αν θέλει να επιβιώσει.

O μονος τροπος να γινει αυτο θα ειναι με κοινη προταση (συνεργασια) αλλιως τα παιρνει ενας...

δεν νομιζω.. και τωρα μοιρασμενα ηταν σε ερτ-νοβα

και σε αλλες χωρες νομιζω σπανε. στην αγγλια αν δεν κανω λαθος ειναι σε sky και bt

η ερτ έχει ενα ματσ και αυτό γιατί ψάχνουν ενα κανάλι ελεύθερο να δείχνει ενα ματσ. αλλα ελεύθερο λογο ότι το ζητάνε οι χορηγοί

δεν νομιζω.. και τωρα μοιρασμενα ηταν σε ερτ-νοβα

και σε αλλες χωρες νομιζω σπανε. στην αγγλια αν δεν κανω λαθος ειναι σε sky και bt

Τώρα είναι σε Sky(συνδρομητικό) και ITV( ένας αγώνας την εβδομάδα).
Από 2015-2018 θα είναι μόνο σε BT(συνδρομητικό).

Που σημαίνει πως πλέον τα δίνουν και σε συνδρομητικά μόνο.
Ομοίως, πιστεύω πως θα το πάρει όλο ο ΟΤΕ.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ομοίως, πιστεύω πως θα το πάρει όλο ο ΟΤΕ.
Τοση οικονομια κανει η νοβα, λογικα θα τα ριξει ολα στο CL. Το θεμα ειναι τι θα δωσει ο οτε :P

Το cl είναι από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις αν όχι η πιο σημαντική και όποιος κλείσει 2015-2018 (nova ή οτεtv) σίγουρα θα μαζέψει πολλούς

Το cl είναι από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις αν όχι η πιο σημαντική και όποιος κλείσει 2015-2018 (nova ή οτεtv) σίγουρα θα μαζέψει πολλούς

Εγώ αυτό περιμένω να δω για να δω τι θα κάνω...μέχρι Σεπτέμβρη λογικά θα ξέρουμε...με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα και μου δίνουν τις ίδιες προσφορές συνέχεια χωρίς αλλαγή..είτε full pack τα πάντα (24αρι νετ,απεριόριστα σταθερά 720' κινητα,διεθνείς κλήσεις,multiview,HD,Νοva full pack) στα 59,90...είτε όπως είμαι τώρα (nova 3play cinema pack στα 39,90) να μου δώσουν δωρεάν το novasports 1 με ανανέωση ενός έτους.
Εγώ τους ζητάω συνέχεια nova 3play full pack στα 49,90 χωρίς διεθνείς κλήσεις και χωρίς multiview γιατί δεν με ενδιαφέρουν και με απορρίπτουν...τους λέω το ίδιο είναι..πόσο χρεώνεται τις διεθνείς κλήσεις και πόσο το Multiview?17 ευρώ του λέω κάνουν μαζί multiview και διεθνείς κλήσεις και γω σας λέω να μου τα αφαιρέσετε αυτά που κάνουν 17 ευρώ με 10 ευρώ και μου λέτε οχι...παράνοια μιλάμε!!!

Άμα δω τέλη Αύγουστου ότι δεν λυγίζουν σε αυτό θα τους κάνω πρόταση για αλλαγή του cinema pack με sports pack και το cinema 1 δωρεάν στα 39,90 που είμαι τώρα.

Ακούγεται ότι έχει έλλειμμα ρευστότητας η Forthnet..αλλά από την άλλη λένε ότι Vodafone-Wind θέλουν να οχυρώσουν την επένδυση τους και θα τσοντάρουν...ε άμα δεν τσοντάρουν για το CL ουσιαστικά καίνε την επένδυση τους...για την Nova μπήκανε κυρίως στην Forthnet..αν αυτή χάσει το CL τότε αποδυναμώνεται τρομερά καθώς μετά θα αδειάσει ουσιαστικά η βδομάδα τους και θα μείνουν μόνο με Σούπερ Λιγκ...

Last edited:
Επειδη βλεπω οτι σε πολλους με σινεμα πακ δινουν δωρο το σπορτ 1, το αντιστροφο εχει προταθει σε κανεναν? Να εχει το σπορτ πακ και να του δωσουν το σινεμα 1 δωρεαν αλλα με επεκταση ενος χρονου!

Σε εμένα σήμερα που έχω cinema pack μου πρότειναν αν ήθελα να γινει sports pack με cinema 1 δωρεάν και νέο συμβόλαιο στα 39,90...αλλά δεν το ήθελα 1ον γιατί θέλω να παλέψω λίγο παραπάνω να πάρω το full 3play στα 49,90 με μια αίτηση φορητότητας τέλη αυγούστου που θα έχει λήξει το συμβόλαιο..και 2ον γιατί δεν το ήθελα τέτοια περιόδο γιατί 2 μήνες τώρα δεν θα έχει απολύτως τίποτα τα sports εν αντιθέσει με το cinema που πάντα έχει κάτι να δεις.

Last edited by a moderator:
Μου ακουγεται καλη προσφορα αν περιλαμβανει και το nc1. Τα 49.90 ειναι οντως καλα αν τα παρεις, για το 2ο ομως εξαρταται τι προτιμάς στους 10 μηνες οπου υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα-σπορτ ή κινηματογράφο.

Μου ακουγεται καλη προσφορα αν περιλαμβανει και το nc1. Τα 49.90 ειναι οντως καλα αν τα παρεις, για το 2ο ομως εξαρταται τι προτιμάς στους 10 μηνες οπου υπαρχει αθλητικη δραστηριοτητα-σπορτ ή κινηματογράφο.

Καλή είναι απλά θέλω να κρατήσω κάνα μήνα ακόμα τα σινεμα για τον Ιούλιο γιατί τα sports δεν έχουν τίποτα τον Ιούλιο..και μετά αν δεν πετύχω το 49,90 φουλ πακ θα ανανεώσω με 39.90 όλα τα sports και το nova cinema 1 δώρο...