Προσφορά NOVA

Να συμπληρωσω οτι στην προσφορά των 49,90 ευρώ για το triple play είναι δώρο το τέλος ενεργοποίησης αλλά και η νέα αριθμοδοτηση που την χρεώνουν κανονικά 70 ευρώ.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Να συμπληρωσω οτι στην προσφορά των 49,90 ευρώ για το triple play είναι δώρο το τέλος ενεργοποίησης αλλά και η νέα αριθμοδοτηση που την χρεώνουν κανονικά 70 ευρώ.

Παναγιώτη,
Τι περιλαμβάνει η προσφορά με 49,90;

Η προσφορα με 49,9 περιλαμβανει απεριοριστα αστικα-υπεραστικα-διεθνη, 12 ωρες κινητα, ιντερνετ, nova full pack, 12 μηνες hd, οι δυο πρωτοι μηνες 29,90(και οχι 49.90) και δωρεαν τελος ενεργοποιησης.
18μηνη δεσμευση, δωρεαν εξοπλισμος -εγκατασταση

Η προσφορα με 49,9 περιλαμβανει απεριοριστα αστικα-υπεραστικα-διεθνη, 12 ωρες κινητα, ιντερνετ, nova full pack, 12 μηνες hd, οι δυο πρωτοι μηνες 29,90(και οχι 49.90) και δωρεαν τελος ενεργοποιησης.
18μηνη δεσμευση, δωρεαν εξοπλισμος -εγκατασταση

Ευχαριστώ
Ομολογουμένως, τρελή προσφορά, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν λίγο καιρό συζητούσαμε αν αυτή η τιμή θεωρούνταν προσφορά για Nova full pack !!!

Εγω μολις πηρα ζητωντας το παρακατω...

δεν ειμαι βεβαια συνδρομητης forthnet αλλα wind που τελειωνει το συμβολαιο μου κ δεν ξερω κατα ποσο θα μου το κανουν

Εγώ είχα tripleplay+novasports+400 λεπτά προς εξωτερικό+HD δωρεάν για 12 μήνες με 57.90 . Μετά από όλα αυτά που διάβασα χτες, μου άνοιξε η όρεξη και τους πήρα τηλ. Αυτό ήταν, χωρίς πολλά πολλά μου έδωσαν 3play+720 λεπτά προς κινητά+sports pack+HD για 12 μήνες με 39.90. Το περίεργο είναι ότι το συμβόλαιο μου έληγε σε 2 μήνες.

Τα HD κανάλια είναι δωρεάν? γιατί γραφει οι 12 μήνες HD διδονται δωρεάν μονο αν ο συνδρομητής δήλωση τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα

Τα HD κανάλια είναι δωρεάν? γιατί γραφει οι 12 μήνες HD διδονται δωρεάν μονο αν ο συνδρομητής δήλωση τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα

Είναι δωρεάν για 1 χρόνο ενώ η δέσμευση του συμβολαίου για 18 μήνες.
Επίσης, μου είπε ότι εκδίδονται μηνιαίοι λογαριασμοί.

Για την προσφορα με 49,9 γραφει πουθενα στην αιτηση οτι οι δυο πρωτοι μηνες ειναι με 29,9? Ετσι μου ειχαν πει στο τηλεφωνο αλλα δεν βλεπω κατι στην αιτηση τωρα που το κοιταω

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πήρα τηλέφωνο τη χθεσινή και, αφού εξήγησα τι θέλω, απάντησε ότι οι προσφορές απευθύνονται σε νέους και όχι παλιούς συνδρομητές.
makfil, εγώ πήρα στο 13831 και τους είπα ότι ήθελα να διακόψω τα hd κανάλια για να αποφύγω την χρέωση μετά τους 12 μήνες. Εκτός της είπα, αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια καινούργια προσφορά για να ανανεώσω και να αποφύγουμε την διαδικασία. Με συνδέσανε με το τμήμα προσφορών και μου δώσανε εύκολα την προσφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

makfil, εγώ πήρα στο 13831 και τους είπα ότι ήθελα να διακόψω τα hd κανάλια για να αποφύγω την χρέωση μετά τους 12 μήνες. Εκτός της είπα, αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια καινούργια προσφορά για να ανανεώσω και να αποφύγουμε την διαδικασία. Με συνδέσανε με το τμήμα προσφορών και μου δώσανε εύκολα την προσφορά.
Ευχαριστώ
Θα προσπαθήσω και έτσι

αλλαξε κατι και το δινουν και σε ηδη συδνρομητες? μεχρι χτες στις 8 που πηρα ηταν μονο για νεους!

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μα είναι ερωτήσεις τώρα αυτές?????????
Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σε κρατάνε σπίτι περιμένοντας και να αργούν; Εντωμεταξύ μας καλεσαν και από νούμερο της προσφοράς αλλά είχαν μουσική και δεν μας μίλησε κανείς και φοβήθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά!
Ωστόσο πριν λιγο ήρθαν (με μικρή καθυστέρηση) και υπογράψαμε... το 12μηνο στο τέλος ήταν πειραγμενο σε 18μηνο...
Από εδώ και πέρα τι κάνουμε; μας καλούν αυτοί; τους καλούμε εμείς;...

Σε μενα παντως ηρθε αντι για κουριερ ενας κυριος γυρω στα 60 που κρατουσε ενα φακελο με αιτησεις. Μου φανηκε απο αυτα που ειπαμε οτι ηταν συνεργατης του γραφειου προσφορων. Συνεβη και σε εσας;

Και εισαι ηδη εν ενεργεια συνδρομητης;

Όχι έχω διακόψει εδώ και τρία χρόνια.

Σε μενα παντως ηρθε αντι για κουριερ ενας κυριος γυρω στα 60 που κρατουσε ενα φακελο με αιτησεις. Μου φανηκε απο αυτα που ειπαμε οτι ηταν συνεργατης του γραφειου προσφορων. Συνεβη και σε εσας;

Ας σοβαρευτούμε λίγο....

Ναι το ίδιο συνέβη και σε μένα και το συμβόλαιο ήταν αλλαγμένο σε 18μηνο με στηλό. Πάντως και σε μένα δεν ήταν τικαρισμένο το adult και απο εσας έμαθα οτι θα πρέπει να το διακόψω εγώ μετα το 3μηνο.Ευχαριστώ για αυτό
Εμείς που έχουμε αποκωδικοποιητή τι κάνουμε; Το ενεργοποιούμε στην υπάρχουσα κάρτα;