Να συμπληρωσω οτι στην προσφορά των 49,90 ευρώ για το triple play είναι δώρο το τέλος ενεργοποίησης αλλά και η νέα αριθμοδοτηση που την χρεώνουν κανονικά 70 ευρώ.
Η προσφορα με 49,9 περιλαμβανει απεριοριστα αστικα-υπεραστικα-διεθνη, 12 ωρες κινητα, ιντερνετ, nova full pack, 12 μηνες hd, οι δυο πρωτοι μηνες 29,90(και οχι 49.90) και δωρεαν τελος ενεργοποιησης.
18μηνη δεσμευση, δωρεαν εξοπλισμος -εγκατασταση
Εγώ είχα tripleplay+novasports+400 λεπτά προς εξωτερικό+HD δωρεάν για 12 μήνες με 57.90 . Μετά από όλα αυτά που διάβασα χτες, μου άνοιξε η όρεξη και τους πήρα τηλ. Αυτό ήταν, χωρίς πολλά πολλά μου έδωσαν 3play+720 λεπτά προς κινητά+sports pack+HD για 12 μήνες με 39.90. Το περίεργο είναι ότι το συμβόλαιο μου έληγε σε 2 μήνες.
Τα HD κανάλια είναι δωρεάν? γιατί γραφει οι 12 μήνες HD διδονται δωρεάν μονο αν ο συνδρομητής δήλωση τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα
makfil, εγώ πήρα στο 13831 και τους είπα ότι ήθελα να διακόψω τα hd κανάλια για να αποφύγω την χρέωση μετά τους 12 μήνες. Εκτός της είπα, αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια καινούργια προσφορά για να ανανεώσω και να αποφύγουμε την διαδικασία. Με συνδέσανε με το τμήμα προσφορών και μου δώσανε εύκολα την προσφορά.Πήρα τηλέφωνο τη χθεσινή και, αφού εξήγησα τι θέλω, απάντησε ότι οι προσφορές απευθύνονται σε νέους και όχι παλιούς συνδρομητές.
Ακριβώς. Η προσφορά αυτή μου έγινε εχθές το βράδυ.
Ευχαριστώmakfil, εγώ πήρα στο 13831 και τους είπα ότι ήθελα να διακόψω τα hd κανάλια για να αποφύγω την χρέωση μετά τους 12 μήνες. Εκτός της είπα, αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια καινούργια προσφορά για να ανανεώσω και να αποφύγουμε την διαδικασία. Με συνδέσανε με το τμήμα προσφορών και μου δώσανε εύκολα την προσφορά.
Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να σε κρατάνε σπίτι περιμένοντας και να αργούν; Εντωμεταξύ μας καλεσαν και από νούμερο της προσφοράς αλλά είχαν μουσική και δεν μας μίλησε κανείς και φοβήθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά!Μα είναι ερωτήσεις τώρα αυτές?????????
Και εισαι ηδη εν ενεργεια συνδρομητης;
Σε μενα παντως ηρθε αντι για κουριερ ενας κυριος γυρω στα 60 που κρατουσε ενα φακελο με αιτησεις. Μου φανηκε απο αυτα που ειπαμε οτι ηταν συνεργατης του γραφειου προσφορων. Συνεβη και σε εσας;
Σε μενα παντως ηρθε αντι για κουριερ ενας κυριος γυρω στα 60 που κρατουσε ενα φακελο με αιτησεις. Μου φανηκε απο αυτα που ειπαμε οτι ηταν συνεργατης του γραφειου προσφορων. Συνεβη και σε εσας;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.