Προσφορά NOVA

Παίδες κι εγώ δέχτηκα την προσφορά με το 3play, ΟΛΑ τα NovaCinema & Sport με έως 24 και αστικα υπεραστικα και κινητά με 49,90. Τα HD μου είπαν οτι ισχύουν δωρεάν μόνο για 12 μήνες, μετά πληρώνεις. Δλδ στην τιμή των 49,90 για πάντα δεν ισχύουν ΚΑΙ τα HD, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Εσείς πήρατε και τα HD για πάντα με 49,90?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Παίδες κι εγώ δέχτηκα την προσφορά με το 3play, ΟΛΑ τα NovaCinema & Sport με έως 24 και αστικα υπεραστικα και κινητά με 49,90. Τα HD μου είπαν οτι ισχύουν δωρεάν μόνο για 12 μήνες, μετά πληρώνεις. Δλδ στην τιμή των 49,90 για πάντα δεν ισχύουν ΚΑΙ τα HD, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Εσείς πήρατε και τα HD για πάντα με 49,90?

Όλοι 12μηνο πήραν τα HD αν δεν κάνω λάθος. Έξαλλου, εδώ που τα λέμε, τα HD είναι κάτι το "διαφορετικό" να το πω(???) που πρέπει να το πληρώνουμε extra...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εμένα πάλι που είμαι παλιός συνδρομητής μου είπαν ότι δεν γίνεται να πάρω το πακέτο των 50, επειδή για τηλεφωνία η forthnet θέλει καινούργια γραμμή. Και μου έδωσαν ένα αριθμό της Nova για να ζητήσω αν γίνεται πακέτο με καλύτερη τιμή.

Όπως έχω ξαναπεί, έχω σε μια γραμμή από τον ΙΟΥΝ 2013 το 3play με 29,90 (start pack+ 24+ απερ.+ 720' σε κινητά) που το αναβάθμισα τον ΙΑΝ 2014 με αθλητικά +nc1 +HD (για 1 χρόνο), με συνολικό ποσό 54,90.
Ζήτησα από το Τμήμα Προσφορών να με πάρουν και σήμερα, στην επικοινωνία που είχα, ζήτησα να αντικαταστήσω αυτά που είχα με τη νέα προσφορά των 49,90 [full pack + 24+ απερ.+ 720' σε κινητά+ 400' σε διεθνή +HD (για 1 χρόνο)] και μετά από λίγη διαβούλευση το δέχτηκε και ενεργοποίησε αμέσως το νέο πακέτο.

Φυσικά, δεν πήρα εξοπλισμό, αφού τον έχω, αλλά σκέφτομαι ότι πριν λίγους μήνες πλήρωνα 49 ευρώ, μόνο για το full pack με τα HD, σε άλλη γραμμή (!!!)

Τελικά, επωφελήθηκα και τις δύο προσφορές !!!

Καλησπέρα makfil. Φαντάζομαι κάλεσες στο 2111018818 ?? Έλεγα να πάρω και εγώ γιατί η σύμβαση λήγει τέλος Οκτωβρίου , αλλά με τα αντικρουόμενα που ακούω το σκέφτομαι.
Με αυτά που είπες (έχουμε το ίδιο πακέτο) με έπεισες να πάρω.

Πήρα τον αριθμό που γράφεις την προηγούμενη βδομάδα (ΔΕ) για να πάρω την προσφορά των 25 ευρώ σε γραμμή που είχα διακόψει τη Νόβα από το ΔΕΚ 2013. Στην ίδια κοπέλα που με εξυπηρέτησε ζήτησα να αντιμετωπίσει και το θέμα της άλλης γραμμής που έχω με το 3play αλλά μου είπε ότι οι προσφορές προορίζονται για νέους συνδρομητές και να απευθυνθώ για το θέμα μου στο Τμήμα Προσφορών.

Αυτό έκανα την προηγούμενη ΠΕ (13831), δεν με πήραν, ξαναπήρα χθες και ζήτησα επικοινωνία και σήμερα με κάλεσε η (πολύ εξυπηρετική, όπως αποδείχτηκε) υπάλληλος του Τμήματος.

Οφείλω να προσθέσω ότι σημαντικό ρόλο, στη συγκεκριμένη διαβούλευση, έπαιξε και το ιστορικό μου στην εταιρεία, εν γένει.

Προτείνω να επιμείνεις στην επικοινωνία με το Τμήμα Προσφορών και να ζητήσεις τη συγκεκριμένη προσφορά και όχι μια οποιαδήποτε προσφορά. Επιμένω σ' αυτό γιατί από την ημέρα που ανακοινώθηκαν εδώ οι 2 προσφορές κινητοποίησα αρκετούς γνωστούς και φίλους οι οποίοι είτε έχουν είτε δεν έχουν Νόβα και σχεδόν όλοι επωφελήθηκαν από αυτές. Ένας, δεν ζήτησε τη συγκεκριμένη προσφορά και του έδωσαν μια προηγούμενη, με τις κλήσεις προς κινητά που χρεώνονται ως αστικές κλπ, την οποία δέχτηκε επειδή η συνολική μηνιαία συνδρομή είναι μικρότερη από εκείνη (62) που έδινε μέχρι τώρα αλλά απέχει σημαντικά από τη νέα των 49,90 με όλα όσα περιλαμβάνει.

Last edited:
Thanks. Άρα να πάρω το τμήμα προσφορών (13831). Εγώ απλά σε σχέση με σένα δεν πληρώνω το HD και είμαι στα 49,80 . Θα κάνω μια προσπάθεια αύριο.

Μην χάνεις χρόνο γιατί δεν ξέρεις μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά των 49,90.
Πάρε τώρα και ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί σου και αν δεν σε πάρουν μέχρι αύριο βράδυ ή μεθαύριο το πρωί, ξαναπάρε τους.

Δυστυχώς μας έριξε άκυρο η δεσποινίς , με την αιτιολογία ότι πρέπει να σας πάρουν τηλέφωνο για να μπορέσει να ενεργοποιηθεί η προσφορά , απο το τμήμα πωλήσεων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι , απο την στιγμή που δεν με κάλεσαν (εξωτερικοί συνεργάτες).
Μπορεί να γίνει κάτι αν έχεις κλείσει 10 μήνες στην υπηρεσία (3play).
Μάλλον θα δοκιμάσω το άλλο νούμερο και θα δω τι θα γίνει. Αλλά κάτι μου λέει ότι τελικά σε λίγο καιρό εκεί θα παίζει το πακέτο για όλους.
Anyway thanks macfil.

Αφού μίλησα στην αρχή στο 13831 με έστειλε σε μια κοπελιά με την οποία και μίλησα. Αυτή μου είπε ότι έγραψα παραπάνω.

Οταν η προηγουμενη ληγει 18/8 περνοντας την καινουργια ακυρωνης την παλια η ζητας ανανεωση με την καινουργια καρτα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όπως έχω ξαναπεί, έχω σε μια γραμμή από τον ΙΟΥΝ 2013 το 3play με 29,90 (start pack+ 24+ απερ.+ 720' σε κινητά) που το αναβάθμισα τον ΙΑΝ 2014 με αθλητικά +nc1 +HD (για 1 χρόνο), με συνολικό ποσό 54,90.
Ζήτησα από το Τμήμα Προσφορών να με πάρουν και σήμερα, στην επικοινωνία που είχα, ζήτησα να αντικαταστήσω αυτά που είχα με τη νέα προσφορά των 49,90 [full pack + 24+ απερ.+ 720' σε κινητά+ 400' σε διεθνή +HD (για 1 χρόνο)] και μετά από λίγη διαβούλευση το δέχτηκε και ενεργοποίησε αμέσως το νέο πακέτο.

Φυσικά, δεν πήρα εξοπλισμό, αφού τον έχω, αλλά σκέφτομαι ότι πριν λίγους μήνες πλήρωνα 49 ευρώ, μόνο για το full pack με τα HD, σε άλλη γραμμή (!!!)

Τελικά, επωφελήθηκα και τις δύο προσφορές !!!

Δεν σε χρέωσαν πέναλτι υποβάθμισης?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν σε χρέωσαν πέναλτι υποβάθμισης?

Υποβάθμιση σκεφτόμουν αρχικά, για να διακόψω τα αθλητικά αλλά με φρενάρησε αφενός το penalty αφετέρου το γεγονός ότι θα χρεωνόμουν τα 720 με 5 ευρώ. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να επανέλθω στο αρχικό πακέτο 3play.

Με τη σκέψη που έκανα, και τελικά υλοποιήθηκε, έκανα αναβάθμιση σε πακέτο ((πήρα full pack) και το σημαντικότερο αναβαθμίστηκε γενικά το σύνολο υπηρεσιών με μικρότερη συνδρομή !!!

Not bad at all ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Υποβάθμιση σκεφτόμουν αρχικά, για να διακόψω τα αθλητικά αλλά με φρενάρησε αφενός το penalty αφετέρου το γεγονός ότι θα χρεωνόμουν τα 720 με 5 ευρώ. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να επανέλθω στο αρχικό πακέτο 3play.

Με τη σκέψη που έκανα, και τελικά υλοποιήθηκε, έκανα αναβάθμιση σε πακέτο ((πήρα full pack) και το σημαντικότερο αναβαθμίστηκε γενικά το σύνολο υπηρεσιών με μικρότερη συνδρομή !!!

Not bad at all ...

Σε ρωτάω γιατι και εγω το ίδιο ζήτησα αλλά μου είπαν οτι θα χρεωθώ πέναλτι μετατροπής υπηρεσίας .Εχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με σένα .Τελικά οτι θέλουν δίνουν.Ανάλογα με την διάθεση.

Εμένα τελικά με πήραν αλλά μου είπαν πως αυτή η προσφορά δίνεται από εξωτερικούς πωλητές και δεν μπορούν να μου την κάνουν. Τα πήρα λίγο και τους είπα πως ο λόγος που έφυγα παλιά ήταν η ασυνέπεια των προσφορών και η τυχαιότητα της κατάστασης. Ο ένας να πληρώνει πχ 25 και ο άλλος τα διπλάσια.... Δεν ίδρωσε το αυτί του και αποχαιρετιστήκαμε....