Παίδες κι εγώ δέχτηκα την προσφορά με το 3play, ΟΛΑ τα NovaCinema & Sport με έως 24 και αστικα υπεραστικα και κινητά με 49,90. Τα HD μου είπαν οτι ισχύουν δωρεάν μόνο για 12 μήνες, μετά πληρώνεις. Δλδ στην τιμή των 49,90 για πάντα δεν ισχύουν ΚΑΙ τα HD, δεν υπάρχει τέτοια προσφορά. Εσείς πήρατε και τα HD για πάντα με 49,90?
Εμένα πάλι που είμαι παλιός συνδρομητής μου είπαν ότι δεν γίνεται να πάρω το πακέτο των 50, επειδή για τηλεφωνία η forthnet θέλει καινούργια γραμμή. Και μου έδωσαν ένα αριθμό της Nova για να ζητήσω αν γίνεται πακέτο με καλύτερη τιμή.
Όπως έχω ξαναπεί, έχω σε μια γραμμή από τον ΙΟΥΝ 2013 το 3play με 29,90 (start pack+ 24+ απερ.+ 720' σε κινητά) που το αναβάθμισα τον ΙΑΝ 2014 με αθλητικά +nc1 +HD (για 1 χρόνο), με συνολικό ποσό 54,90.
Ζήτησα από το Τμήμα Προσφορών να με πάρουν και σήμερα, στην επικοινωνία που είχα, ζήτησα να αντικαταστήσω αυτά που είχα με τη νέα προσφορά των 49,90 [full pack + 24+ απερ.+ 720' σε κινητά+ 400' σε διεθνή +HD (για 1 χρόνο)] και μετά από λίγη διαβούλευση το δέχτηκε και ενεργοποίησε αμέσως το νέο πακέτο.
Φυσικά, δεν πήρα εξοπλισμό, αφού τον έχω, αλλά σκέφτομαι ότι πριν λίγους μήνες πλήρωνα 49 ευρώ, μόνο για το full pack με τα HD, σε άλλη γραμμή (!!!)
Τελικά, επωφελήθηκα και τις δύο προσφορές !!!
Δεν σε χρέωσαν πέναλτι υποβάθμισης?
Υποβάθμιση σκεφτόμουν αρχικά, για να διακόψω τα αθλητικά αλλά με φρενάρησε αφενός το penalty αφετέρου το γεγονός ότι θα χρεωνόμουν τα 720 με 5 ευρώ. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να επανέλθω στο αρχικό πακέτο 3play.
Με τη σκέψη που έκανα, και τελικά υλοποιήθηκε, έκανα αναβάθμιση σε πακέτο ((πήρα full pack) και το σημαντικότερο αναβαθμίστηκε γενικά το σύνολο υπηρεσιών με μικρότερη συνδρομή !!!
Not bad at all ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.