Προσφορά NOVA

....εγώ όσο κι αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα...& εγκατέλειψα την προσπάθεια....αγόρασα το sports pack μέσω μπουτίκ και για τφ πάω αλλού....

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα, dp24 απερ. ,720 κινητά, sports pack και hd 12 μήνες δώρο με 54,90/μήνα εγώ. Λήγει τέλος Αυγούστου, έχει πάρει κάποιος έκπτωση ανανεώνοντας για άλλο 1 χρόνο? θα μου δώσουν full pack με 49,90 άραγε?

Λογικά ναι. Πες ότι σου έχει κάνει πρόταση ο ΟΤΕ και θα στην δώσουν.

καλησπέρα εγώ έκανα σύνδεση 3play με 49.90 24 internet 720 κινητά hd 12 μήνες δώρο ,δώρο διεθνής κλήσεις και 2 μήνες δώρο όλα τα πάγια...

Καλησπερα

ανανεωσα πριν 20 μερες τη περσινη προσφορα που ειχα δεχθει(3play),αλλα σημερα ειδα πως δε μου εχουν τα 720 λεπτα δωρεαν σε κινητα και το εξωτερικο οπως ειχα καθε χρονο παρα μονο απεριοριστα σταθερα και αυτες τις 20 μερες χρεωθηκα τις κλησεις αυτες. Το ειδα τυχαια οταν τσεκαρα ονλαιν το λογαριασμο μου. Η απαντηση τους ηταν οτι θα πρεπει να περιμενω 10 εργασιμες μερες να ακουσουν την ηχογραφηση και μετα να ξαναεπικοινωνησω μαζι τους,δλδ μεχρι τοτε θα πρεπει να μη καλω κινητα και εξωτερικο δωρεαν. Τι να πω,παντως δε θυμαμαι να πω την αληθεια να συμφωνησα σε τετοιο πακετο για τη τηλεφωνια...

Καλημέρα παιδια ,θα ήθελαν να σας ενημερώσω για την προσφορά των 49,90 .εχω 3 play με απεριόριστα σταθερά και διεθνή κλήσεις 24 internet και νοva φουλ + multiview και πληρώνω 72 ευρώ.Πήγα σε ένα κατάστημα της fornet και ρώτησα για την προσφορά των 49,90 που εχει αναφερθεί στα προηγούμενα ποστ και η κοπέλα μου είπε ότι δεν υπάρχει κατι τέτοιο,της είπα να σταλεί ένα έτυμα προς στα κεντρικά για να μου πάει το κόστος στα 50 ευρώ.
Μετά απο 1 μερα με παιρνουν απο τα κεντρικα (211-9552000) και μου λενε οτι το έτυμα σας έγινε δεκτό και στο συγκεκριμένο πακέτο θα εχετε και απεριόριστα κινητά(δεν είχα πριν) και η τιμή ειναι 49,90 για παντα με 12 μηνη δέσμευση (περιλαμβάνει το multiview δώρο για 12 μήνες)
Συμπερασμα υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά αλα δεν ειναι επίσημη και είναι κλιστο πακέτο αφου δεν ειχα δωρεάν κινητα και μου τα βάλαμε
Δεν πήγα σε εξωτερικό συνεργάτη αλλά μονο απο την φορνετ,θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του φορουμ γιατι ακόμα θα πλήρωνα 72 ευρο.

Αυτό με το multiview πως ακριβώς γίνεται; Πρέπει να αγοράσω τον δεύτερο αποκωδικοποιητή και με τι κόστος; Έχω την προσφορά με 49,90 με full pack απεριοριστα κινητά , hd για δώδεκα μήνες αλλά δεν θυμάμαι να μου είχαν αναφέρει κάτι για multiview.

Για την υπηρεσία multiview χρειάζεσαι δεύτερο δέκτη (slave) και καλώδιο ομοαξονικό που θα τον συνδέει με τον κύριο (master).
Εάν δεν τον έχεις πρέπει να τον αγοράσεις.
Εάν έχει περάσει καιρός από τότε που ενεργοποιήθηκε το πακέτο των 49,90 ίσως δεν σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.
Δεν χάνεις τίποτε, όμως, να ρωτήσεις στο support.

Απο χθες όπως ίσως θα είδατε και στην καινούρια διαφήμιση, ισχύει Δώρο ο PVR αποκωδικοποιητής αξίας 149 και τα HD για πάντα, για συνδέσεις με Nova 3 Play και Novasports All ή / και Novacinema All http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/novasports/

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

πλάκα μας κάνουν έτσι;
δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι που πήραμε, μάλλον κορόϊδα είμαστε...

Χθες πήγα και πήρα ένα τσουβάλι πατάτες με 60 λεπτά το κιλό. Σήμερα που πέρασα τις πουλάει 50. Τον έδειρα.

Δεν είναι ακριβώς έτσι!
Αν έχεις παρατηρήσει την πολιτική προσφορών της NOVA τους τελευταίους μήνες, μόνο σοβαρή δε την λες (την πολιτική).

Επίσης δεν αγοράζουμε προϊόν αλλά υπηρεσία...έχει μια διαφορά!

αυτό θα πει σοβαρή εταιρία εκτός από εκπτωτική (τιμολογιακή) πολιτική !
ας πάρουν μαθήματα μερικοί και στη χώρα μας.

Απο χθες όπως ίσως θα είδατε και στην καινούρια διαφήμιση, ισχύει Δώρο ο PVR αποκωδικοποιητής αξίας 149 και τα HD για πάντα, για συνδέσεις με Nova 3 Play και Novasports All ή / και Novacinema All http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/novasports/

αφού κάνει δώρο τα hd που παλιά πληρωνες 10 ευρώ το μήνα και τον αποκωδικοποιητή δώρο είναι πολύ καλύτερή προσφορά εκτός και αν κάποιος καταφέρει κάτι καλύτερο σε ατομική προσφορά

Χτες πήρα εναν προβολέα απο το amazon 1000 ευρώ,σήμερα η τιμή του έχει 900 και το amazon μου επέστρεψε τα 100 ευρώ.

αυτό θα πει σοβαρή εταιρία εκτός από εκπτωτική (τιμολογιακή) πολιτική !
ας πάρουν μαθήματα μερικοί και στη χώρα μας.

Φαντάζομαι το λέει ειρωνικά...

Το amazon επιστρέφει τη διαφορά αν μειωθεί άμεσα η τιμή σε κάποια αγορά.
Ο προβολέας ήταν παράδειγμα αλλά μου έχει συμβεί σε φωτογραφική.
Στο θέμα της nova δεν νομίζω ότι εξαπατά κανέναν, έτσι είναι οι προσφορές σήμερα έχει 100 και αύριο 90.
Κερδισμένος και ο ένας και ο άλλος και αυτός που αγοράζει άμεσα και αυτός που κάνει υπομονή.
Μην τρώγεστε για όλα.

Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Άλλο να βγει φέτος και να πει αυτή η προσφορά και μετά από 6 μήνες ή 1 έτος να πει άλλη προσφορά και άλλο αυτό που κάνει κάθε μήνα να υπάρχει και κάτι άλλο.
Υπομονή δε μπορείς να κάνεις συνέχεια διότι δε γνωρίζεις πότε τελειώνουν οριστικά οι προσφορές.
Επίσης όταν ένας πελάτης σε πληρώνει μέσα στο καλοκαίρι για πρόγραμμα 0, ε ας του έχεις καλύτερη προσφορά από αυτού που θα την πάρει τέλος Αυγούστου που θα αρχίσει σε λίγο το κανονικό σου πρόγραμμα.

Δε τσακωνόμαστε με κανέναν, απλά κριτική κάνουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα ως καταναλωτές;

Εγώ που έχω αποκωδικοποιητή HD 831, ποιά προσφορά συμφέρει να πάρω; Θέλω να έχω multiview και δεν με νοιάζουν το PVR και τα Nova Cinemas. Μόνο το multiview, τα Sports και τα HD με νοιάζουν!

EDIT:

Μόλις μου λύθηκε η απορεία: http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/
Δωρεάν για 1 χρόνο αν έχω nova sports + triple play.

Επιτέλους μια πραγματική προσφορά. ( Τα novasports με 25/μήνα που είχα μέχρι στιγμής ήταν άθλια + χωρίς HD )

EDIT 2:

Επίσης, αν θέλω να βάλω το πρόγραμμα από αρχες οκτωβρίου, μπορώ να κλείσω από τώρα την προσφορά και να ενεργοποιηθεί τότε;

Last edited: