Από τα Χριστούγεννα του 12 είχα το 3play με start pack που έδινε δώρο το novasport1. Το μόνο που έχω βάλει extra είναι τα HD κι έτσι ο λογαριασμός έρχεται 34.90 . Περίπου τον Ιούνιο ή Ιούλιο του 13 με είχαν πάρει τηλέφωνο με συν 10 να έβαζα και τα sport ή τα cinema και 720 λεπτά σε κινητά, αλλά δεν το δέχτηκα. Την μόνη αλλαγή που δέχτηκα τότε ήταν να γίνει καινούργιο συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα και τις ίδιες υπηρεσίες, απλά για να έχω χρέωση σταθερών και στα κινητά. Έχει περάσει σίγουρα 1 χρόνος από τότε αλλά δεν έχω πρόχειρο το ebill. Από το ebill πάντως ξέρω σίγουρα ότι το συμβόλαιο είναι αορίστου πλέον γιατί έχει περάσει ο χρόνος κι γι αυτό ζήτησα από το τμήμα προσφορών να μου δώσουν αν γίνεται με 50 το πακέτο που έχουν δώσει σε τόσους εδώ μέσα, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται κι οτι ο κάθε πελάτης έχει και διαφορετικό ιστορικό και γι αυτό δεν μπορούν να δίνουν σε όλους τα ίδια πράγματα! Αν δεν επικοινωνήσουν ξανά μήπως μου κάνουν κάποια καινούργια προσφορά αυτές τις μέρες σκέφτομαι να κάνω φορητότητα στον ΟΤΕ γιατί απ ότι έχω δει double play στον ΟΤΕ με full pack OTE TV πρέπει να βγαίνει γύρω στα 40 με προσφορά από φορητότητα κι έχει κι NBA που παρακολουθώ!