αν και δεν γραφω πολυ συχνα εδω να πω κι εγω οτι τα πραγματα στην νοβα εχουν συμορφωθει και λογικευτει με τις καταστασεις που περναμε ολοι!εγω σαν υπαρχων συνδρομητης στο προπληρωμενο σπορτσπακ αποδεχτικα μια προσφορα που μου εκαναν μονο για νοβα τηλεοραση!full pack+hd για 12 μηνες 35 ευρω το μηνα!για μενα ειναι παρα πολυ καλη απο την στιγμη που ηθελα μονο τιβι!!
παντως κατα την αποψη μου παιζουν καποια πραματα ρολο στο τη προσφορα παιρνει ο καθενας γιατι εδω μεσα διαβαζουμε πολλα και απορουμε γιατι τοσες διαφορες απο πελατη σε πελατη εχθες ανανεωσα απο Nova 3Play start pack με 720 λεπτα προς κινητα και Multiview με 39.90 που ειχα μου δωσανε και τα Novasports με τα ιδια χρηματα και μου λεει το παλικαρι (η καρτελα σας κυριε ειναι υποδειγματική) θελω να πω οτι και αυτοι κοιτανε το ποσο συνεπής και φερέγγυος ειναι καποιος πελατης για να του δωσουνε καποια προσφορα καποιος που εχει δωσει δικαιωματα στης πληρωμες πιστευω πως δεν θα εχει και την ιδια αντιμετωπιση
παιδια μιλαωΌχι μάλλον,σίγουρα ισχύει.Είναι ο βασικότερος παράγοντας,αν και όχι ο μοναδικός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.