Προσφορά NOVA

αν και δεν γραφω πολυ συχνα εδω να πω κι εγω οτι τα πραγματα στην νοβα εχουν συμορφωθει και λογικευτει με τις καταστασεις που περναμε ολοι!εγω σαν υπαρχων συνδρομητης στο προπληρωμενο σπορτσπακ αποδεχτικα μια προσφορα που μου εκαναν μονο για νοβα τηλεοραση!full pack+hd για 12 μηνες 35 ευρω το μηνα!για μενα ειναι παρα πολυ καλη απο την στιγμη που ηθελα μονο τιβι!!

αν και δεν γραφω πολυ συχνα εδω να πω κι εγω οτι τα πραγματα στην νοβα εχουν συμορφωθει και λογικευτει με τις καταστασεις που περναμε ολοι!εγω σαν υπαρχων συνδρομητης στο προπληρωμενο σπορτσπακ αποδεχτικα μια προσφορα που μου εκαναν μονο για νοβα τηλεοραση!full pack+hd για 12 μηνες 35 ευρω το μηνα!για μενα ειναι παρα πολυ καλη απο την στιγμη που ηθελα μονο τιβι!!

Εμένα στο ίδιο πακέτο προπληρωμένο σπορτπακ περισυ ,για να πάω σε φουλ με τα hd δωρεάν για 12 μήνες 30.90 τον μήνα . Και επειδή έληγε μέσα Σεπτεμβρίου μου έδωσαν το υπόλοιπο του μήνα δωρεάν και θα αρχίσει από 1 Οκτωβρίου το δωδεκάμηνο
Όπου σε πιάσουν είναι τελικα

Καλησπέρα σε όλους...Απο το 2004 και μετά περίπου είμαι συνδρομητης σε μόνιμη βάση στη Νova+forthnet.Τον τελευταιο χρόνο ειχα με 59,90 Nova triple play με multiview, full nova,internet, κλησεις προς κινητα και διεθνείς κλήσεις.Το συμβόλαιο λήγει πάλι σε λίγες μέρες (ενώ πέρισυ όταν συμφώνησα μου είπαν ότι η τιμή αυτή είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) και με πήραν τηλέφωνο να ανανεώσω με 59,90 για ένα χρόνο πάλι με τις ίδιες παροχές αλλιώς με την <<λήξη του συμβολαίου>>, αν δεν ανανεώσω και το αφήσω αορίστου θα επιβαρυνθώ +9,90 για το multiview (έτσι μου είπαν ...!!!).
Εγω τώρα κοιτάω τα στοιχεία συμβολαίου μου στο e-bill και βλεπω ότι το συμβόλαιο μου είναι αορίστου....Τώρα τι κόλπα είναι αυτά που κάνει η Nova δεν το καταλαβαίνω...Υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσω καλύτερη τιμή απο το 59,90 για αυτα που έχω σήμερα...?

Οπως ειχα πει και πριν λιγες ημερες... εχω συμβολαιο με την Nova με 50% το Full Pack και δωρεαν HD, αλλα ληγει τελος του μηνα. Μιλησα ξανα με την Nova και μου συνεχιζουν για εναν χρονο ακομη τo 50% ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, αλλα δεν μου δινουν δωρεαν τα HD. Ειπα στην κοπελα, οτι καποιος γνωστος μου τα πηρε ολα αυτα μαζι για δευτερη χρονια και ανεφερα οτι πληρωνω με πιστωτικη και οτι πελατες που εξοφλουν ετσι εχουν επιπλεον ευκολιες.

Αλλα μου εκανε λογο μονο για εναν μηνα δωρεαν (12+1). Σε καποια φαση μου λεει αν ανανεωσετε για εναν χρονο τοτε θα τα παρετε δωρεαν τα HD και ενω πηγε να το προχωρησει (της ειπα οτι συμφωνω ετσι), εκανε πισω και μου λεει οτι αυτο δεν σδινεται σε σκετη NOVA και πως δεν θα το εγκρινει το τμημα προσφορων. Τελικα, με τα χιλια ζορια δεχθηκε να προωθησε αιτημα να μιλησει μαζι μου το τμημα προσφορων.

Γενικοτερα, δεν... εστριβε πολυ η κοπελα και μπορει να εχω ελπιδες αν μιλησω με καποιον αλλον.

Θελω συμβουλες για την περιπτωση που φαω ακυρο απο το τμημα προσφορων.... Να τους πω οτι θα διακοψω, αφου δεν υπαρχει ρητρα πλεον;

Attachments

• nova.jpg
    nova.jpg
    56.1 KB · Views: 631
συνήθως πόσες μερες κανει μα ενεργοποιηθεί η νοβα; υπενθυμίζω οτι άλλαξα πάροχο απο cyta σε forthnet! Μου είπανε 10-15 μερες ισχυει; Σε σας ποσο καιρο έκανε;

Σχετικά γρήγορα γίνεται η αλλαγή σε Forthnet. Το πολύ μέχρι 15 μέρες όσο είναι δηλαδή το φυσιολογικό. Αν είναι μόνο για Nova και όχι για 3play για παράδειγμα ενεργοποιείται αμέσως. Για ακριβείς λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς και στο *** Nova official support *** του φόρουμ.

Πήρα τηλεφωνο στα γνωστά νούμερα για να δώσουν σε ένα συνάδελφο την επίσης γνωστή προσφορά των 49.90 (έως 24 Mbps, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά-12 ώρες για κινητά + εξωτερικό και Νόβα full pack +HD).
Δεν μου (του) το έδωσαν και είπαν:
Ίντερνετ-απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και Νόβα sports pack + HD και δώρο ο pvr δέκτης στα 49.90.

Μας έπεσαν τα αυτιά.Κι όχι τίποτα άλλο, ήταν έτοιμος να το βάλει γιατί εγώ του είπα πως το έχουν δώσει σε πάρα πολλούς."Τα δίνω, πάρε τηλ." μου είπε χαρακτηριστικά.Ποιος άλλος μπορεί να του δώσει αυτή την προσφορά;Το τμήμα προσφορών της forthnet;

off topic:
Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία, διαπίστωσα για άλλη μια φορά το πόσο τραγικοί και ανεκδιήγητοι είναι.Αφού ο αγενέστατος υπάλληλος σήκωσε το τηλέφωνο και ακούω:Έλα ρε μαλάκα, καλημέρα (τελικά δεν απευθυνόταν σε μένα κι αναρωτιόμουν που με ήξερε), ξεκινά έναν οχετό για την νυν εταιρία του συναδέλφου, υποστηρίζοντας συν τοις άλλοις:
1. Πως δίνει voip και είναι εντελώς άχρηστοι.Για την ιστορία.......πριν πάρα πολλά χρόνια έδινε.
2. Πως η forthnet έχει οπτικές ίνες, δικό της δίκτυο και πως μόνο αυτή και ο ΟΤΕ έχουν και μάλιστα τον χτυπά στα ίσια.
3. Ο pvr κάθε μήνα κατεβάζει τουλάχιστον 18 ταινίες

φυσικά όλα αυτά μασουλώντας κάτι.Ζήλεψα.Γουργούριζε το στομαχάκι μου......Τελικά πείστηκα:Ήθελα σφολιατοειδή. :flipout:

Για να σοβαρευτούμε λίγο:Η εταιρία πρέπει να πάψει να λειτουργεί.Δε νοείται σε ένα σύγχρονο (λέμε τώρα) κράτος, εν έτει 2014 να εφαρμόζονται τέτοιες πρακτικές.Έτυχε τα έλεγε σε μένα που κάτι σκαμπάζω.Αν μίλαγε ο άλλος....αυτά και άλλα τόσα θα τα έχαφτε.μα είναι δυνατόν;Δεν υπάρχει ένας, όχι δεύτερος, ελεγκτικός μηχανισμός;
Προσωπικά, θα στείλω επιστολές (για άλλη μια φορά) κι ας ασχοληθούν οι άμεσες θιγόμενες εταιρίες.
Οι λοιποί μην ξεχάσετε να παρακαλέσετε για κανά HD και μετά να αναρωτιέστε γιατί τίποτα δεν διορθώνεται σε αυτό τον τόπο.

καλησπέρα φενεται στη φορτνετ κανουν επυλογη αναλογα με την ορεξη τους .........είμαι 5 μηνες περιπου συνδρομητης και ζητησα το φουλ πακετο καμου ειπαν 59,90
εγραψα στο σαιτ και ζητησα καλητερη προσφορα εχω το πακετο με 18μηνη δεσμευση σπορ 1+συνεμα......ο διαχειρηστης ζητησε τα στοιχεια της συνδεσης μου και μου απαντησε ότι για μενα υσχειει ο καταλογος εφόσον είμαι υφησταμενος συνδρομητης...διαβαζοντας εδώ το σαιτ βλεπω διαφορα και της διακρισειςπου γυνοντε για τους συνδρομητες σας

κανω επικολη τη παραπανω AS MOCCA

Εγώ είχα στείλει email στη Forthnet (πριν 2 εβδομάδες) για την δυσαρέσκεια μου σχετικά με τις προσφορές που αλλάζουν κάθε μήνα και ζήτησα την τελευταία που υπάρχει δηλαδή να κατέβει η full pack μου (3PLAY με multiview) σε 49,90 , να πάρω και εγώ τις 12 ώρες δωρεάν κινητά (μου έδωσαν και για εξωτερικό κάποια λεπτά, αλλά δε με απασχολεί αυτό) και μου τα έδωσαν και μου έκαναν 12 δέσμευση ενώ είχα ήδη ξεκινήσει 18μηνο το οποίο βρισκόταν στον 5ο μήνα!
:-)

είναι ντροπη δυλαδη επρεπε να λυγη το συμβολαιο μου για να με σεβαστουν σαν πελατη.....αντι να εχουν οικανοποιημενους πελατες,αυτή την πολιτικη δεν μπορω να το καταλαβω
ευχαριστω για τον χρονο σας

παντως κατα την αποψη μου παιζουν καποια πραματα ρολο στο τη προσφορα παιρνει ο καθενας γιατι εδω μεσα διαβαζουμε πολλα και απορουμε γιατι τοσες διαφορες απο πελατη σε πελατη εχθες ανανεωσα απο Nova 3Play start pack με 720 λεπτα προς κινητα και Multiview με 39.90 που ειχα μου δωσανε και τα Novasports με τα ιδια χρηματα και μου λεει το παλικαρι (η καρτελα σας κυριε ειναι υποδειγματική) θελω να πω οτι και αυτοι κοιτανε το ποσο συνεπής και φερέγγυος ειναι καποιος πελατης για να του δωσουνε καποια προσφορα καποιος που εχει δωσει δικαιωματα στης πληρωμες πιστευω πως δεν θα εχει και την ιδια αντιμετωπιση

παντως κατα την αποψη μου παιζουν καποια πραματα ρολο στο τη προσφορα παιρνει ο καθενας γιατι εδω μεσα διαβαζουμε πολλα και απορουμε γιατι τοσες διαφορες απο πελατη σε πελατη εχθες ανανεωσα απο Nova 3Play start pack με 720 λεπτα προς κινητα και Multiview με 39.90 που ειχα μου δωσανε και τα Novasports με τα ιδια χρηματα και μου λεει το παλικαρι (η καρτελα σας κυριε ειναι υποδειγματική) θελω να πω οτι και αυτοι κοιτανε το ποσο συνεπής και φερέγγυος ειναι καποιος πελατης για να του δωσουνε καποια προσφορα καποιος που εχει δωσει δικαιωματα στης πληρωμες πιστευω πως δεν θα εχει και την ιδια αντιμετωπιση

μάλλον κάτι τέτοιο παίζει να ισχύει...

Όχι μάλλον,σίγουρα ισχύει.Είναι ο βασικότερος παράγοντας,αν και όχι ο μοναδικός.
παιδια μιλαω
παντα για προσωπικες εμπειριες ακομα και στης συνδεσεις κινητης οπως και τωρα στην nova δεν ειχα ποτε καποιο θεμα στις επιδοτησεις και της προσφορες αλλα παντα οι λογαριασμοι εξοφλουνταν πριν καλα καλα ερθουν οι λογαριασμοι στο σπιτι ακομα και προκαταβολες για επομενους λογαριασμους εβαζα και παντα ειχα πολλλη καλη εξυπηρετηση

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Κανα τηλεφωνο εξωτερικου συνεργατη για προσφορες για σκετη νοβα χωρις 3play υπαρχει?

Εγώ αιτήθηκα τη προηγούμενη εβδομάδα Nova 3play Start Pack μέσω ΧΕΓ στα 39,90 κι αυτόματη πληρωμή μέσω πιστωτικής και δεν μου δίνουν τίποτα. Ούτε HD ούτε τον δέκτη δωρεάν ούτε το πιάτο ούτε την εγκατάσταση! Με χρεώνουν 49,90 για τον 831 ή 149,90 για τον 865 και 10 για το πιάτο (μάλλον είναι και το LNB και το καλώδιο). Εγκατάσταση έχω δική μου με 4 twin LNB, οπότε ζήτησα με 100 επιπλέον τον 865 και με 10 επιπλέον το πιάτο, όχι ότι θα μου χρειαστεί αλλά 10 είναι λίγα. Αναμένω εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα.

Σήμερα μου κάνανε μια προσφορά μέσο τηλεφώνου από εξωτερικό συνεργάτη της nova για 49,90 με απεριόριστα σταθερά - κινητά - εξωτερικό , έως 24 internet και όλο το πακέτο της nova με δωρεάν δέκτες κλπ και χωρίς έξοδα μεταφοράς απ τον πάροχο που έχω τώρα. Αν πάλι θέλω να παραμείνω σε αυτόν η τιμή για μόνο το fuul πακέτο TV ( με HD) πάει στα 25 . Του είπα θα το σκεφτώ , και μου είπε ότι θα με ξαναπάρει αργότερα . Δεν με πήρε όμως κι έτσι πριν από λίγο πήρα εγώ κατευθείαν στη Nova όπου μου είπανε πως Ναι η προσφορά αυτή ισχύει αλλά δεν μπορούν να μου την δώσουν αυτοί παρά μόνο οι εξωτερικοί τους συνεργάτες απ το τηλέφωνο καθώς είναι πακέτα που η nova προμηθεύει μόνο σε αυτούς. Σκέφτομαι να βάλω ( αν με ξαναπάρει τελικά) μόνο την tv μιας και στην wind που έχω τώρα πληρώνω το μήνα 17 για internet - απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά σε κινητά.

Μόνο για δορυφορικό και μάλιστα φουλ, έχει καιρό να γραφτεί κάτι. Νόμιζα πως δεν το δίνουν πια. Θα χρειαστεί να καλέσεις στο ίδιο νούμερο που σου έγινε η προσφορά.
Τώρα εσύ ξέρεις τι σε συμφέρει. Πάντως και το 49,90 τα πάντα όλα δεν είναι λίγο.