Προσφορά NOVA

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. μην σκας ...αυτή είναι η τιμολογιακη πολιτικη τους ...είναι μεχρι να σε πεισουν μετα.....ουτε που σε ξερουν λενε ασε εχει συμβολαιο μαζι μας
δυστιχος οι εταιριες ετσυ σεβοντε σημερα την εποχη της κρισης τους πελατες τους.......για αυτό και μεις όταν ερθη ο καιρος να πρατουμε τα δεοντα προς το συμφέρον μας

Συμπληρώνοντας 1 χρόνο σε full pack με 49,90( με κινητα +hd), ρώτησα τι καλύτερο μπορούν να μου κάνουν ανανεώνοντας για 1 χρόνο ακόμα.
Μου απάντησαν multiview+hd δωρεάν για 1 χρόνο αλλά με αγορά του pvr δέκτη στα 149ευρώ.
Τελικά με εξόφληση μέσω πιστωτικής τον παίρνω στα 49ευρώ..Ευχαριστημένος !!!

Με πηραν απο μονοι τους (εχω το Κριστμς πακ 12, τριπλ πλεη σταρτ πακ με σπορτ 1 στα 29,90) και μου προτειναν κατι για κλησεις κινητων με μιση χρεωση κτλ, δεν ειχα ορεξη να ακουσω και μου ειπαν οτι μπορουν να μου προσφερουν δωρεαν HD για ενα χρονο με απλη επεκταση του συμβολαιου για 12 μηνες, αν και δεν ειναι κακο δεν δεχτηκα για εχω στο νου μου πιθανη μετακομιση σε πακετο με σπορτ (πχ στα 39,90) αλλα οχι αμεσα.

Θα μπορούσες να το πάρεις. Μονο κέρδος θα είχες. Με τα ίδια χρήματα, θα είχες παραπανω παροχές. Και έπειτα παλι θα μπορούσες να ανέβεις πακέτο. Στο πιο πάνω, ποτε δεν λένε οχι.

Καλησπέρα σε όλους
Ύστερα από ένα μήνα pressing αποφάσισα να αποδεχθώ την προσφορά ως συνδρομητής ΟΤΕ.....και μετά αρχίσανε οι εκπλήξεις και οι εκπτώσεις.
Όταν είπα το πολυπόθητο για τον πωλητή ΝΑΙ μου διευκρίνησε ότι η προσφορά για τα κινητά και τις διεθνείς κλήσεις δεν ισχύουν αλλά θα κανόνιζε να συμπεριληφθούν.Δηλαδή μη ζητήσεις κάτι άλλο....!!!
Επιπρόσθετα στην προσφορά συμπεριλαμβανόταν και το HD ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ. Και αυτό γιατί η προσφορά στο τηλέφωνο ξεκινούσα με το "ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"
Και στέλνει τον courier για να υπογράψω το συμβόλαιο (επί τόπου χωρίς να το διαβάσω) και μάλιστα υπό πίεση γιατί βιαζόταν.
Αλλά το διάβασα αλλά οι μόνες προσφορές που ήταν τικαρισμένες ήταν όλα τα κανάλια του NOVASPORTS και όλα τα κανάλια του NOVACINEMA.
Δεν μπορεί λέω λάθος θα έχουν κάνει!! Επικοινωνώ με τον πωλητή άρχισε να μου τα μασάει να μου επαναφέρει την κατάργηση κάποιων από τις επί μέρους προσφορές και όταν τον πίεσα δείτε την απάντηση
"Ισχύουν όσα είπαμε στο τηλέφωνο αλλά δεν τα γράφουμε στο συμβόλαιο γιατί τα συμβόλαια είναι ενιαία για όλους.Δεν κάνουμε ξεχωριστά για τον καθένα."
Προφανώς νόμιζε πως απευθυνόταν σε ανόητο και αδαή.
Όση καλή πρόθεση και να είχε συμφωνία που δεν είναι γραμμένη και υπογεγραμμένη δεν ισχύει ή έχει διάρκεια ζωής σύμφωνα με την διάθεση του παρόχου ή και του προσώπου που τον εκπροσωπεί.
Φυσικά και τον έστειλα πίσω άπραγο ευχαριστώντας τον με την προτροπή να με ξανακαλέσει αν έχει κάποια σοβοαρή πρόταση να μου κάνει και κυρίως όταν συμφωνήσουμε να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και εγγράφως.

Θα μπορούσες να το πάρεις. Μονο κέρδος θα είχες. Με τα ίδια χρήματα, θα είχες παραπανω παροχές. Και έπειτα παλι θα μπορούσες να ανέβεις πακέτο. Στο πιο πάνω, ποτε δεν λένε οχι.

Δεν το δεχτηκα για τον απλο λογο οτι δεν βλεπω πολυ τηλεοραση πλεον και δεν ηθελα να χασω το πλεονεκτημα του λυγμενου 12μηνου σε ενδεχομενη διαπραγματευση

Μετά από ένα χρόνο σε συμβόλαιο με 64,90 σε 3play με full hd + multi view το οποίο έληγε στις 3 Δεκεμβρίου, πήρα τηλέφωνο για τυχόν νέα προσφορά, μου έδωσαν με 49,90 τα ίδια και 12 ώρες κινητά. Φυσικά και δέχτηκα με ανανέωση του συμβολαίου για ένα χρόνο επιπλέον και τηλέφωνο ξανά σε ένα χρόνο από τώρα για νέα αντιπροσφορά...

Σενα χρονο πολλα αλλαζουν
Μεταξυ αλλων ας υπαρχει φορτνετ-νοβα με τη σημερινη της μορφη

παιδια αν σε περιπτωση πουληθη η νοβα οπως ακουγετε ολοι μας που εχουμε νοβα τη θα γινει?

Last edited by a moderator:
Σενα χρονο πολλα αλλαζουν
Μεταξυ αλλων ας υπαρχει φορτνετ-νοβα με τη σημερινη της μορφη

αυτό είναι σίγουρο, όπως και ότι πριν ένα χρόνο είχα άλλη προσφορά...αλλά με αυτή την λογική τι έπρεπε να κάνω να συνεχίζω να πληρώνω τα 64,90 μέχρι να γίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο???

παιδια εστειλα αημερα το μεσεμερι με φαξ το συμβολαιο.την προσφορα 49,80 την πηρα απο τον γνωστο 2111018800 .δεν ειχα κανενα νεο απο αυτους.ουτε μαιλ ουτε τηλ.επρεπε να με ενημερωσουν η οχι γνωριζει καποιος.