Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

φοβηθηκα μηπως ειναι απατεωνες.και την πατησω.αλλα καλου κακου θα κανω ενα τηλ εγω αυριο

Πηρα τηλ και διεκοψα χθες, μου εκαναν προσφορα να μεινω με 30 φουλ πακέτο ενώ τους είπα απο την αρχή ότα πάω ΟΤΕ γιατί θέλω να δίνω λιγότερα
Προσφορά κασέτα.
Μου είπαν και το κορυφαίο, "το κανονικό full έχει 65 και σας οτο δίνουμε λιγότερα απο τα μισα", επρεπε να της πω οτι οσοι πληρώνουν 65 καλά τους κάνατε :p

Τωρα τι να πω
οτι πολλοι παρακαλανε για προταση 30αρι το φουλ πακετο;
και δεν συγκρινεται το φουλ της νοβα με αυτο του οτε για λιγα ευρω διαφορα

Η αλήθεια είναι πως και μένα μου πρότειναν με 30 να παραμείνω συνδρομητής. Δεν είναι κακή τιμή.
Μαζί με τον ΟΤΕ TV θα πλήρωνα 41 για συνδρομητική τηλεόραση. Με πολλές επαναλήψεις βέβαια και κάποια κοινά κανάλια.

Χωρίς τα HD φαντάζομαι....
αλήθεια γιατί 41 και τα δύο? Ο ΟΤΕ χρεώνει 11 ευρώ?

Παιδιά παίζει σε καμιά προσφορά για triple play να βάλουμε και VDSL σε καλύτερη τιμή?

Παιδιά παίζει σε καμιά προσφορά για triple play να βάλουμε και VDSL σε καλύτερη τιμή?

Νομίζω πως στο πακέτο των 49,90 που έχουν σαν triple play με το full pack, με +10 ευρώ το μήνα μπορείς να το γυρίσεις σε VDSL.

Νομίζω πως στο πακέτο των 49,90 που έχουν σαν triple play με το full pack, με +10 ευρώ το μήνα μπορείς να το γυρίσεις σε VDSL.
Σε όλα τα πακέτα με +10 το γυρίζεις σε VDSL αν δεν κάνω λάθος. Άρα ακόμα δεν το βάζουν στα πακέτα προσφορών σε καλύτερη τιμή.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η Forthnet δίνει vdsl μόνο από το ΑΚ και όχι από KV (ΚΑΦΑΟΥ), όπως ο ΟΤΕ, Wind, Hol.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η Forthnet δίνει vdsl μόνο από το ΑΚ και όχι από KV (ΚΑΦΑΟΥ), όπως ο ΟΤΕ, Wind, Hol.
Δηλαδή? Είναι μικρότερη η ταχύτητα?

Όχι, αλλά σου δίνει μόνο αν μένεις το πολύ 1 χιλιόμετρο από το τηλεφωνικό κέντρο. Και ίσως λιγότερο, εξαρτάται πως έχουν τοποθετηθεί τα καλώδια από το κέντρο μέχρι το σπίτι σου.

Ξερουμε αν η προσφορα των 39,90 για triple play με novasports μονο δινεται ακομα?

Ή αν υπαρχει καποια προσφορα για σκετη νοβα?

Όχι, αλλά σου δίνει μόνο αν μένεις το πολύ 1 χιλιόμετρο από το τηλεφωνικό κέντρο. Και ίσως λιγότερο, εξαρτάται πως έχουν τοποθετηθεί τα καλώδια από το κέντρο μέχρι το σπίτι σου.
Μόλις τσέκαρα στο site της Forthnet ότι υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή μου. Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να ζητήσω κάποια προσφορά

Μόλις τσέκαρα στο site της Forthnet ότι υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή μου. Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να ζητήσω κάποια προσφορά

Πρόσεξε το φίλε γιατι και μενα μου έβαλαν 24αρι κ ειπαν το καλύπτει η περιοχή μπυ και τελικα η απόσταση του βροχου ειναι 2 χιλιομετρα απο το κεντρο και πιανω με το ζορι 11mbps κι αυτο επειδη άλλαξα 100 καλώδια