Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

τετάρτη την έκανα , τηλεφωνικά και εγώ. Τι να σου πω περίεργα στα λένε, η όλοι διαδικασία δεν κρατά πάνω από πέντε λεπτά. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα τηλ. πάντως.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θέλει 2 εργάσιμες μέρες για να περαστεί η αλλαγή στο σύστημα.Επαιξε ρόλο η Παρασκευή. Μ´ενημέρώσαν οτι αύριο Τρίτη θα είναι οκ.Ελπίζω να ισχύει.:AFADF0:

Last edited:
Απο οτι φαινεται η forthnet πλεον δινει καλυτερες προσφορες σε πελατες της (ειμαι στο Xmas pack), μιας και κατι που το ζητουσα απο Σεπτεμβριο μου το εδωσαν τωρα, αφου βεβαια τους ηρθε η αιτηση φορητοτητας.
Ετσι χθες μου προτειναν 24αρι ιντερνετ με απεριοριστα σταθερα και αστικη χρεωση στα κινητα, Full pack Nova μαζι με τα HD, στα 39,90 και με δυο μηνες δωρα, αρα παει περιπου 33 ο μηνας!!!
Η τιμη ειναι για παντα με 12μηνη δεσμευση ενω τα HD ειναι για 12 μηνες. Γι αυτο αμεσως εκανα ακυρωση φορητοτητας στον ΟΤΕ που ελπιζω να γινει χωρις παρατραγουδα!
Να σημειωσω οτι μεσα σε λιγα λεπτα απο το τηλεφωνημα η νεα υπηρεσια ειχε ενεργοποιηθει!

αρα παει περιπου 33 ο μηνας!!!
Η τιμη ειναι για παντα με 12μηνη δεσμευση ενω τα HD ειναι για 12 μηνες.
Η δέσμευση ειναι 14 μήνες και οχι 12. Με πρόφαση τους δυο μήνες δώρο σε κρατάνε 14 μήνες.

Απο οτι φαινεται η forthnet πλεον δινει καλυτερες προσφορες σε πελατες της (ειμαι στο Xmas pack), μιας και κατι που το ζητουσα απο Σεπτεμβριο μου το εδωσαν τωρα, αφου βεβαια τους ηρθε η αιτηση φορητοτητας.
Ετσι χθες μου προτειναν 24αρι ιντερνετ με απεριοριστα σταθερα και αστικη χρεωση στα κινητα, Full pack Nova μαζι με τα HD, στα 39,90 και με δυο μηνες δωρα, αρα παει περιπου 33 ο μηνας!!!
Η τιμη ειναι για παντα με 12μηνη δεσμευση ενω τα HD ειναι για 12 μηνες. Γι αυτο αμεσως εκανα ακυρωση φορητοτητας στον ΟΤΕ που ελπιζω να γινει χωρις παρατραγουδα!
Να σημειωσω οτι μεσα σε λιγα λεπτα απο το τηλεφωνημα η νεα υπηρεσια ειχε ενεργοποιηθει!

Συγνωμη..ειδα καλα? 39,90???
Απο ποιο τηλ πηρες την προσφορα αυτη?

Έβαλα λυτούς και δεμένους και αυτό το πακέτο στα 39.90 που λέει ο φίλος δεν ισχύει. Και πιστέψτε με, αν υπήρχε θαμου το έδιναν σήμερα κιόλας...

H ιδια η νοβα Η καποιος συνεργατης?Θυμασαι το νουμερο που σε πηρε?
Και στα 39.90???

Το νουμερο ηταν το 2119552000, απο forthnet ειπαν οτι ειναι. Δεν ξερω εαν τελικα ειναι συνεργατης η οχι.

Έβαλα λυτούς και δεμένους και αυτό το πακέτο στα 39.90 που λέει ο φίλος δεν ισχύει. Και πιστέψτε με, αν υπήρχε θαμου το έδιναν σήμερα κιόλας...

Ουτε εγω πιστευα οτι θα το εδιναν ποτε ετσι. Αλλωστε τους το ειχα ζητησει ενα μηνα πριν κι ειχαν πει οχι.
Παντως ισχυει το πακετο, μου το επιβεβαιωσαν ξανα οταν πηρα να ρωτησω κατι αλλο. Μονο αν οι δυο μηνες δωρο ειναι στο 12μηνο η οχι δεν εχω τσεκαρει ακομη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ανανέωσα εχθες 3 play full pack + 720 λεπτα κινητα +κλησεις εξωτερικου με 49.90 το μηνα !!!!!

Έγινε ενεργοποίση σε πέντε λεπτά.

Απο Παρασκευή 10 οκτωβρίου έκανα αναβάθμιση σε nova3playfull pack με 49.90 ευρώ τηλεφωνικά,το ίδιο δηλαδή,αλλά τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.Η δικαιολογία στο τμήμα εξυπηρέτης είναι οτι δεν εχει περαστει η εντολη στο σύστημα.Την Παρακευή μου είχαν πει οτι θα γίνει άμεσα στο τηλέφωνο.Δευτέρα μου είπαν θα γίνει Τρίτη.Χθές πήρα τηλέφωνο και μου λένε πάλι τα ίδια οτι δεν έχει περαστεί στο σύστημα.Τους ενημέρωσα οτι άλλοι πελάτες, με αναφορές που έχουν κάνει εδώ στο forum, για την ίδια προσφορά είπαν οτι η αλλαγή έγινε άμεσα.'Eκανα και ερώτηση εδώ στο επίσημο forum χθες και με ενημέρωσαν με pm οτι ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα και θα γίνει η ενεργοποίηση σύντομα.Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.Τελικά αμα κολλήσει η υπόθεση κολλάει πάρα πολύ....σήριαλ έχει γίνει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εμενα με πηραν πριν 2 εβδομαδες για 3 play full pack + 720 λεπτα κινητα +κλησεις εξωτερικου+12 μηνες HD με 49.90 το μηνα και σε 5 λεπτα μου ηρθε μηνυμα στο κιν. οτι η αλλαγη εγινε!!!!!!!

στείλε στο Facebook προσωπικό μήνυμα εγω μια φορά απο εκει είχα βγάλει άκρη

Συγνωμη..ειδα καλα? 39,90???
Απο ποιο τηλ πηρες την προσφορα αυτη?

Πιστεύω πως αυτό που έγραψε ο KoGi ισχύει. Και εξηγούμαι.
Σε φίλο μου που έκανε φορητότητα για να πάει στη HOL (έχει απλό 2Play) η Forthnet του αντιπρότεινε 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 300' κινητά στα 19,90 με 12μηνη δέσμευση.
Επίσης αν θυμάστε καλά τον Ιούλιο οι εξωτερικοί συνεργάτες έδιναν το full pack της Nova στα 25.
Δηλαδή με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορούσε κάποιος να αποκτήσει ουσιαστικά το full 3Play στα 44,90.
Οπότε τώρα που χάθηκαν Champions & Europa δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση η Nova να αρχίσει να προσφέρει το full 3Play στα 39,90 σε όσους κάνουν αίτηση φορητότητας, ούτως ώστε να μπορέσει να κρατήσει όσους περισσότερους πελάτες της. Από τη στιγμή, μάλιστα, που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης.

Και εγω το ιδιο πιστευω, αν το εγραφε πριν ενα μηνα δεν θα το πιστευα, αλλα τωρα με την απωλεια τσουλου και την νεα προσφορα του ΟΤΕ καπως πρεπει να απαντησουν! Παντως μιλωντας με φορθνετ μου ειπαν οτι δεν το δινουν οι ιδιοι και (κατι που δεν θα το πιστευα ποτε αν δεν το ελεγαν οι ιδιοι) οτι οι εξωτερικοι συνεργατες μπορει να δινουν καλητερες προσφορες απο αυτους!!!! Μενει λοιπον να δουμε ποιοι ηταν αυτοι οι εξωτερικοι συνεργατες, αν ειχαμε ενα τηλεφωνο θα μαθεναμε...

Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι εξωτερικοί συνεργάτες, όπως τους αποκαλούν, δεν ενεργουν υπό τις οδηγίες της Forthnet.
Πιστεύω ότι είναι εταιρείες που έχουν πάρει τιμές να προσφέρουν, για λογαριασμό της Forthnet, χωρίς αυτή να εμπλέκεται άμεσα.

Με τη βοηθεια του Nova official support εδω στο φορουμ (τους ευχαριστω για την αμεση εξυπηρετηση), επιβεβαιωσα για δευτερη φορα οτι το πακετο που εχω ειναι ακριβως αυτο που περιεγραψα.
Επισης μου επιβεβαιωσαν οτι δωρεαν ειναι οι δυο πρωτοι μηνες του 12μηνου και οχι μετα το 12μηνο. :2thumb22sup:

Τωρα εαν οντως ηταν απο την ιδια τη forthnet ή απο συνεργατες δεν μπορω να το πω με σιγουρια. Εμενα μου συστηθηκαν ως forthnet παντως.
Το τηλεφωνο απο οπου με πηραν το εγραψα πιο πανω, το οποιο εαν δεν κανω λαθος ειναι τηλεφωνο της forthnet.
Ξαναλεω οτι μου ειπαν δυο φορες οτι αυτα ειναι νεα πακετα προσφορων που ξεκινησαν να δινουν, αφου ουτε σε μενα ειχε δοθει κατι παρομοιο σε πολλες επικοινωνιες τον προηγουμενο μηνα!

Συνήθως είναι 2 δώρο + 12 μηνες μετά. Αλλά σε εσένα μάλλον είναι διαφορετικά

Σημερινή επικοινωνία με την γνωστή εταιρεία προώθησης των προιόντων της Forthnet για προσφορά 3play.
Έχουμε και λέμε:
24άρι Ιντερνετ
Απεριόριστα Αστικά/Υπεραστικά
Κινητά με χρέωση αστικής κλήσης
Nova Full Pack
49,90/Μήνα
και δώρα
12 μήνες τα HD,η εγκατάσταση,ο αποκωδικοποιητής και το πιάτο.
Η προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει Διεθνείς Κλήσεις (+7 /Μήνα)και Δωρεάν λεπτά σε κινητά(+5 /Μήνα για 720 λεπτά).

Στη Hol που είμαι έχω με 20 /Mήνα:
24άρι Internet,
Απεριόριστα Αστικά/Υπεραστικά/Διεθνή,
360 λεπτά κινητά.