Ναι θα πλήρωνα 39 αν δεχόμουν την προσφορά ΝΟΒΑ αλλά χωρίς να βλέπω αυτά που θέλω.
Το τι χάνεις το ξέρεις πολύ καλά (όπως το τι πληρώνεις παραπάνω και για ποιο χρονικό διάστημα) και δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω για να βγει εκτός θέματος. Θα το μάθεις και σα νέος συνδρομητής του ΟΤΕTV.
Μάλιστα....no more comments....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν μιας και ο φίλος κάτι παθαίνει όταν αναλύουμε τις προσφορές....Τι να πω ίσως χωρίς να το ξέρω είχα συνομιλία με έναν εκ τους μετόχους Nova.Μα τώρα λες ότι ήταν ειλλημένη η απόφασή σου να φύγεις τελικά, επομένως για ποιον λόγο παρουσιάζεις τόσο αναλυτικά τι σου πρόσφερε ο καθένας και την ερώτηση σε αυτούς "είναι είναι η τελική σας προσφορά;" σα να θέλεις τελικά να μείνεις.
Το τι χάνεις το ξέρεις πολύ καλά (όπως το τι πληρώνεις παραπάνω και για ποιο χρονικό διάστημα) και δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω για να βγει εκτός θέματος. Θα το μάθεις και σα νέος συνδρομητής του ΟΤΕTV.
απόλυτη απάντηση δεν υπάρχει.
όλοι μας εδώ θέλουμε να διαβάσουμε τις τρέχουσες προσφορές και ίσως και κάποιο σκεπτικό για το κατά πόσο συμφέρουν ή όχι κατά περίπτωση, η τελική επιλογή του καθενός είναι άλλη υπόθεση...
Εγώ αυτό που θέλω φίλε μου είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών και ούτε θέλω να ευλογήσω τα γένια κανενός είτε αυτός λέγεται ΝΟΒΑ είτε ΟΤΕ α και να προσθέσω εδώ ότι τα έχει ακούσει και ο ΟΤΕ κατά καιρούς μιας και για να πάρω νούμερο καινούργιο προ 5ετίας έπρεπε να πάω ΟΤΕ μιας και έβαζαν κάτι "τρικλοποδιές"...Μακάρι να μπορούμε να έχουμε τη βέλτιστη τιμή με το περιεχόμενο που επιθυμεί ο καθένας μας!! Συγνώμη για το off topic.@DONKIXOTHS Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα αθλητικά και δεν έχεις κόλλημα με κάποια ομάδα, σε λίγο καιρό θα ακούς Νόβα και θα γελάς
Ναι φίλε μου το σκέφτηκα και αυτό αλλά το διάστημα το συγκεκριμένο ήθελα να μειώσω το κόστος και να βλέπω και αυτά που θέλω που τα έχασα από τη ΝΟΒΑ, θα μου πεις δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μείωση που πέτυχα αλλά λίγο από εδώ λίγο από εκεί κάτι είναι για τα οικονομικά μου αυτό τον καιρό!!!Αν ήθελες να ρίξεις το ποσό που πληρώνεις καλά έκανες, αν όμως μπορείς να πληρώνεις αυτά τα χρήματα μπορούσες να πάρεις την προσφορά της Νόβα να βάλεις και OTETV full pack σκέτο με 28/μ και με 67/μ να έχεις τα πάντα όλα!
Δηλαδή 39,90 nova full 3play; Στο κομμάτι τηλεφωνία και internet τι ακριβώς σου έδιναν;δέχθηκα τηλ από ΝΟΒΑ με καινούργια προσφορά για απεριόριστα αστικά υπεραστικά φουλ pack NOVA δωρεάν το adult pack για 3 μήνες δωρεάν τα HD για 18 μήνες καθώς και δωρεάν όπως είπαν το NOVAGO και τα 3D (που ούτος η άλλος είναι δωρεάν εκτός αν σκέφτονται να το αλλάξουν) όλα αυτά λοιπόν στα 39 ευρώ
Αυτό δεν ισχύει με τίποτα... Αλλά ας το αφήσουμε γιατί το θέμα εδώ είναι "προσφορά nova".Απλά είπα ότι με το περιεχόμενο που έχει τώρα η ΝΟΒΑ αυτή η τιμή δεν θα έπρεπε να είναι σαν προσφορά αλλά σαν τελική τιμή για όλους!!!
Εγώ αυτό που θέλω φίλε μου είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών και ούτε θέλω να ευλογήσω τα γένια κανενός είτε αυτός λέγεται ΝΟΒΑ είτε ΟΤΕ α και να προσθέσω εδώ ότι τα έχει ακούσει και ο ΟΤΕ κατά καιρούς μιας και για να πάρω νούμερο καινούργιο προ 5ετίας έπρεπε να πάω ΟΤΕ μιας και έβαζαν κάτι "τρικλοποδιές"...Μακάρι να μπορούμε να έχουμε τη βέλτιστη τιμή με το περιεχόμενο που επιθυμεί ο καθένας μας!!
Προς θεού φίλε μου αυτά που είπα πριν είναι σαν γενική μου άποψη..Ίσως έκανα λάθος με το να παραθέσω το μήνυμά σου δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο για εσένα ίσα ίσαΦίλε μου ούτε flaming κάνω ούτε οπαδός της μιας είμαι, έχω και τις 2. Είμαστε offtopic για να στο αναλύσω. Αν ισχύει η προυπόθεση, θα καταλάβεις σύντομα γιατί στο έγραψα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.