Προσφορά NOVA

@DONKIXOTHS
Θεωρώ ότι δεν έπραξες σωστά. Από την μία τα 55 της Νόβα δεν είναι καλά επειδή πληρώνουν άλλοι 50 ή ακόμα και 55 με απεριόριστα κινητά στην τιμή και είναι καλή η προσφορά του ΟΤΕ στα 51 (τιμή καταλόγου; ) με 30 λεπτά κινητά (!) ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν 36;
Δεν είναι καλή η δέσμευση των 18 μηνών και είναι καλή των 24;
Κάτι δεν σκέφτηκες καλά ή απλά ήθελες να φύγεις για να βλέπεις τα ξένα πρωταθλήματα, τα περισσότερα HD. Απ' την άλλη χάνεις και πολλά από το πρόγραμμα της Nova.
Δεν το συζητώ δε, ότι η αντιπροσφορά που σου δόθηκε ήταν εξαιρετική και αν πάλι το κοιτάξω τιμολογιακά μπαίνεις μέσα αρκετά χρήματα.

Φίλε μου ξέρω πολύ καλά προ δύο μηνών με παραπάνω χρόνο ομιλίας σε κινητά όπως είπες άλλοι πέτυχαν πολύ καλή προσφορά στον ΟΤΕ αυτή όμως πάει πέρασε όπως και τα 17 ευρώ που δίνουν τώρα το full pack TV του ΟΤΕ με την έναρξη της καινούργιας σεζόν Champions League μπορεί και αυτή να κάνει φτερά μια και κάτι τέτοιο ακούγεται, το θέμα μου ήταν όπως και το είπα εκτός τιμής και το περιεχόμενο πλέον των 2 εταιριών και το τι καλύπτει τον κάθε ένα από εμάς από αυτό το περιεχόμενο! Ναι σούπερ προσφορά η δεύτερη που μου έκανε η ΝΟΒΑ δεν λέω αλλά σκέψου ότι για αυτά που θέλω να βλέπω δεν με καλύπτει....και να σου πω ότι πλέον με αυτό το περιεχόμενο που έχει η ΝΟΒΑ αυτή την τιμή θα έπρεπε να έχει και να μην το περνάει ως "προσφορά" Σε παρακαλώ να μου πεις τι χάνω από το υπάρχον πρόγραμμα της ΝΟΒΑ μια και το ανέφερες. Μέσα δεν μπαίνω σε καμία περίπτωση πλήρωνα 65 θα πληρώνω 51. Ναι θα πλήρωνα 39 αν δεχόμουν την προσφορά ΝΟΒΑ αλλά χωρίς να βλέπω αυτά που θέλω. Άρα σε σχέση τιμής και περιεχομένου δεν νομίζω να χάνω.

Last edited:
Ναι θα πλήρωνα 39 αν δεχόμουν την προσφορά ΝΟΒΑ αλλά χωρίς να βλέπω αυτά που θέλω.

Παλικάρι μου, κανείς δεν γνωρίζει τις προσωπικές σου ανάγκες καλύτερα από εσένα, οπότε δεν χρειάζεται να αναλύεις τόσο διεξοδικά την απόφασή σου.

Ο καθένας εκφέρει την υποκειμενική του άποψη επηρεαζόμενος από τις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες.

Προσωπικά διαφωνώ μόνο στην υπογραφή τόσο πολύχρονου συμβολαίου, χωρίς τον καθορισμό των υποχρεώσεων του αντισυμβαλλόμενου.

Έγραψα και πιο πριν ότι μου πρότειναν δωρεάν παροχή θέασης HD, εάν δεσμευόμουν με την Forthnet για ακόμα 18 μήνες!!!!!!!

Εκτός του ότι θεωρώ ότι "δορυφορική TV χωρίς HD, είναι ποδήλατο χωρίς ρόδες", άρα είναι ανεπίτρεπτο και προσβλητικό να γίνεται το HD δέλεαρ υπογραφής συμβολαίου, θα μπορούσα να διαπραγματευθώ την πρόταση που μου έγινε εάν καθορίζονταν και οι βασικές υποχρεώσεις της εταιρίας προς εμένα.

Δηλαδή, δέσμευση μέσω του ίδιου συμβολαίου από την εταιρία ότι το 18μηνο αυτό θα συνεχίσει να μου παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες καταβάλω την συνδρομή.

Εάν δηλαδή, για τους όποιους λόγους χάσει το Champions League, την Euroleague κλπ, να μπορώ της επομένη να αποχωρήσω και να σπάει αυτοδικαίως και μονομερώς το συμβόλαιο.

Τι απλούστερο και δικαιότερο από αυτό; Αλλά τους βολεύει να είναι όλα δικά τους...

Μα τώρα λες ότι ήταν ειλλημένη η απόφασή σου να φύγεις τελικά, επομένως για ποιον λόγο παρουσιάζεις τόσο αναλυτικά τι σου πρόσφερε ο καθένας και την ερώτηση σε αυτούς "είναι είναι η τελική σας προσφορά;" σα να θέλεις τελικά να μείνεις.
Το τι χάνεις το ξέρεις πολύ καλά (όπως το τι πληρώνεις παραπάνω και για ποιο χρονικό διάστημα) και δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω για να βγει εκτός θέματος. Θα το μάθεις και σα νέος συνδρομητής του ΟΤΕTV.

Last edited:
Το τι χάνεις το ξέρεις πολύ καλά (όπως το τι πληρώνεις παραπάνω και για ποιο χρονικό διάστημα) και δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω για να βγει εκτός θέματος. Θα το μάθεις και σα νέος συνδρομητής του ΟΤΕTV.

Δεν κατανοώ για πιο λόγο καταβάλλεις αυτή την συνεχόμενη και απέλπιδα προσπάθεια να τον πείσεις για την "λανθασμένη" επιλογή του.

Ο DONKIXOTHS, επί παραδείγματι, σήμερα γουστάρει να δει τους αγώνες:

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Νάπολι - Γιουβέντους
Ρόμα - Λάτσιο
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον

Θα φιλοσοφήσουμε εάν τα γούστα του είναι κοινώς αποδεκτά;

Για μένα είναι, για σένα όχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία ούτε η δική σου ούτε η δική μου γνώμη.

Περί ορέξεως καρυδόπιτα...

απόλυτη απάντηση δεν υπάρχει.

όλοι μας εδώ θέλουμε να διαβάσουμε τις τρέχουσες προσφορές και ίσως και κάποιο σκεπτικό για το κατά πόσο συμφέρουν ή όχι κατά περίπτωση, η τελική επιλογή του καθενός είναι άλλη υπόθεση...

@DONKIXOTHS Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα αθλητικά και δεν έχεις κόλλημα με κάποια ομάδα, σε λίγο καιρό θα ακούς Νόβα και θα γελάς

Μα τώρα λες ότι ήταν ειλλημένη η απόφασή σου να φύγεις τελικά, επομένως για ποιον λόγο παρουσιάζεις τόσο αναλυτικά τι σου πρόσφερε ο καθένας και την ερώτηση σε αυτούς "είναι είναι η τελική σας προσφορά;" σα να θέλεις τελικά να μείνεις.
Μάλιστα....no more comments....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν μιας και ο φίλος κάτι παθαίνει όταν αναλύουμε τις προσφορές....Τι να πω ίσως χωρίς να το ξέρω είχα συνομιλία με έναν εκ τους μετόχους Nova.

απόλυτη απάντηση δεν υπάρχει.

όλοι μας εδώ θέλουμε να διαβάσουμε τις τρέχουσες προσφορές και ίσως και κάποιο σκεπτικό για το κατά πόσο συμφέρουν ή όχι κατά περίπτωση, η τελική επιλογή του καθενός είναι άλλη υπόθεση...

Σωστός... :2thumb22sup:

@DONKIXOTHS Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα αθλητικά και δεν έχεις κόλλημα με κάποια ομάδα, σε λίγο καιρό θα ακούς Νόβα και θα γελάς
Εγώ αυτό που θέλω φίλε μου είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών και ούτε θέλω να ευλογήσω τα γένια κανενός είτε αυτός λέγεται ΝΟΒΑ είτε ΟΤΕ α και να προσθέσω εδώ ότι τα έχει ακούσει και ο ΟΤΕ κατά καιρούς μιας και για να πάρω νούμερο καινούργιο προ 5ετίας έπρεπε να πάω ΟΤΕ μιας και έβαζαν κάτι "τρικλοποδιές"...Μακάρι να μπορούμε να έχουμε τη βέλτιστη τιμή με το περιεχόμενο που επιθυμεί ο καθένας μας!! Συγνώμη για το off topic.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ήθελες να ρίξεις το ποσό που πληρώνεις καλά έκανες, αν όμως μπορείς να πληρώνεις αυτά τα χρήματα μπορούσες να πάρεις την προσφορά της Νόβα να βάλεις και OTETV full pack σκέτο με 28/μ και με 67/μ να έχεις τα πάντα όλα!
Ναι φίλε μου το σκέφτηκα και αυτό αλλά το διάστημα το συγκεκριμένο ήθελα να μειώσω το κόστος και να βλέπω και αυτά που θέλω που τα έχασα από τη ΝΟΒΑ, θα μου πεις δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μείωση που πέτυχα αλλά λίγο από εδώ λίγο από εκεί κάτι είναι για τα οικονομικά μου αυτό τον καιρό!!!

δέχθηκα τηλ από ΝΟΒΑ με καινούργια προσφορά για απεριόριστα αστικά υπεραστικά φουλ pack NOVA δωρεάν το adult pack για 3 μήνες δωρεάν τα HD για 18 μήνες καθώς και δωρεάν όπως είπαν το NOVAGO και τα 3D (που ούτος η άλλος είναι δωρεάν εκτός αν σκέφτονται να το αλλάξουν) όλα αυτά λοιπόν στα 39 ευρώ
Δηλαδή 39,90 nova full 3play; Στο κομμάτι τηλεφωνία και internet τι ακριβώς σου έδιναν;

Ναι full pack TV απεριόριστα αστικά υπεραστικά,24άρι ίντερνετ δωρεάν για 18 μήνες τα HD και 3 μήνες το adult pack

Ανεξαρτήτως του τι επέλεξες, που είναι καθαρά δική σου επιλογή, η τιμή των 39,90 για nova full 3play (έστω και χωρίς κλήσεις σε κινητά) είναι φανταστική. Βλέπουμε πως η φορητότητα και βουνά κινεί!

Ναι φίλε μου... δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλή η προσφορά απλά για τα δεδομένα τα δικά μου και κυρίως στο αθλητικό περιεχόμενο δεν με καλύπτει αν μπορούσα θα κράταγα τη ΝΟΒΑ και θα έβαζα και το sports pack όπως είπε ένας φίλος παραπάνω του ΟΤΕ. Απλά είπα ότι με το περιεχόμενο που έχει τώρα η ΝΟΒΑ αυτή η τιμή δεν θα έπρεπε να είναι σαν προσφορά αλλά σαν τελική τιμή για όλους!!! Εντάξει από την άλλη όταν δεν έχει δώσει τόσα λεφτά για τα δικαιώματα Champions League την πέρνει να κατέβει γιατί νομίζω ότι τελικά εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι....αλλά φυσικά και το θέμα φοριτότητας παίζει πολύ μπάλα όπως και στην κινητή τηλεφωνία.....

Απλά είπα ότι με το περιεχόμενο που έχει τώρα η ΝΟΒΑ αυτή η τιμή δεν θα έπρεπε να είναι σαν προσφορά αλλά σαν τελική τιμή για όλους!!!
Αυτό δεν ισχύει με τίποτα... Αλλά ας το αφήσουμε γιατί το θέμα εδώ είναι "προσφορά nova".

Εγώ αυτό που θέλω φίλε μου είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός προς όφελος των καταναλωτών και ούτε θέλω να ευλογήσω τα γένια κανενός είτε αυτός λέγεται ΝΟΒΑ είτε ΟΤΕ α και να προσθέσω εδώ ότι τα έχει ακούσει και ο ΟΤΕ κατά καιρούς μιας και για να πάρω νούμερο καινούργιο προ 5ετίας έπρεπε να πάω ΟΤΕ μιας και έβαζαν κάτι "τρικλοποδιές"...Μακάρι να μπορούμε να έχουμε τη βέλτιστη τιμή με το περιεχόμενο που επιθυμεί ο καθένας μας!!

Φίλε μου ούτε flaming κάνω ούτε οπαδός της μιας είμαι, έχω και τις 2. Είμαστε offtopic για να στο αναλύσω. Αν ισχύει η προυπόθεση, θα καταλάβεις σύντομα γιατί στο έγραψα

Απλά λέω τη γνώμη μου χωρίς να θέλω να πείσω το αντίθετο!! Αυτά είναι υποκειμενικά για τον κάθε ένα

Τα παντα ειναι θεμα σχετικοτητας, την προσφορα που εδωσαν στον Δον εγω τους παρακαλαω σχεδον εξι μηνες να μου την κανουν και λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμη κτλ...

Παλια με 39,90 οταν ειχαν το τσουλου ισως και να τα εδινα για σπορτ πακ τωρα που το εχασαν δεν τα δινω, προτιμω να μεινω μονο με το 1 στα 29,90... Ενω πχ πιστευω οτι 18 μηνη δεσμευση στην νοβα ειναι αρκετη, οι 24 στον ΟΤΕ ειναι καλυτερα! Η μια εμφανιζει στασιμοτητα προς καθοδο Η' αλλη διαρκη ανοδο!

Οποτε το ποια προσφορα ειναι καλη ειναι θεμα αναγκων του καθενα αλλα και συνθηκων που επικρατουν! Προσωπικα εχω ξενερωσει τοσο πολυ που ετοιμαζομαι για αλλες πολιτειες!!

Φίλε μου ούτε flaming κάνω ούτε οπαδός της μιας είμαι, έχω και τις 2. Είμαστε offtopic για να στο αναλύσω. Αν ισχύει η προυπόθεση, θα καταλάβεις σύντομα γιατί στο έγραψα
Προς θεού φίλε μου αυτά που είπα πριν είναι σαν γενική μου άποψη..Ίσως έκανα λάθος με το να παραθέσω το μήνυμά σου δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο για εσένα ίσα ίσα