Προσφορά NOVA

Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν μου απάντησε κανείς... έχω Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου σε συνδυασμό με υπηρεσία Nova Cinema Pack και δωρεάν τα HD για πάντα. Μου έρχονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί. 18,86 πάγιο για το Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου και 29.90 για το Nova Cinema Pack. Θέλω να βάλω αυτόματη πληρωμή λογαριασμών. Είτε μέσω πάγιας εντολής είτε μέσω πιστωτικής είτε συνδυασμός και των 2. Τι με συμφέρει και που; Κάτι έχω ακούσει για έκπτωση παγίου με πάγια εντολή και για δωρεάν ένας μήνας στη nova κάθε 12 μήνες με πιστωτική. Τι ισχύει;

Αν η ανάκληση φορητότητας γίνει εμπρόθεσμα,δεν μπορούν να σε χρεώσουν τίποτα και ας έχει γίνει -κακώς-η αλλαγή στον νέο πάροχο.Με λίγα λόγια,ούτε ο νέος πάροχος θα σε χρεώσει συνδρομή ούτε ο παλιός επανασύνδεση.Αρκεί φυσικά να έχεις κρατήσει το αντίγραφο του fax της ανάκλησης.
Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Έτσι μου πρότεινε ο ΟΤΕ και μένα και η forhnet μου το παρουσίασε ως δώρο....Απλα δύσκολα ρισκάρεις να ξαναπας παλι τη γραμμή πίσω και να μπλεκεις αλλες 15 μέρες με τηλέφωνα και χαρτουρα.

Εχετε καποια απόφαση της ΕΕΤΤ για αυτη την "ανακληση";

Γιατι από οσο γνωρίζω δεν υπάρχει τετοιο πράγμα.

Η καλύτερη τιμή Nova Full pack + forthnet μαζί με τα HD που παιζει αυτή την περίοδο ξέρει κανεις ποια είναι?
έχει γίνει φορητότητα

λοιποοοον..

ειχα την προσφορα triple play nova full pack με απεριοριστα αστικα, υπεραστικα, 720 λεπτα κινητα, 400 λεπτα διεθνη κτλ κτλ για παντα. με 49,90

δεχτηκα προσφορα απο οτε και αποφασισα να μεταφερθω σπαζοντας το συμβολαιο πριν τη ληξη του.

ε, αυτο που συνεβη δεν ειχε προηγουμενο.

καταρχας αρχικα με πηρε μια ευγενικοτατη κοπελα η οποια μου προσφερε οτι ειχα με 39,90 για παντα.(πολυ καλη προσφορα)

αφου όμως τελικα δε δεχτηκα αρχισε η φαρσοκωμωδια. μεσα σε 2 μερες με καλεσαν 7 φορες , 7 διαφορετικοι αγενεις οι οποιοι με ρωτουσαν γιατι θελω να φυγω μεχρι που μου εκαναν και μαθημα οικονομιας ή με απειλουσαν με το πεναλτυ που θα πληρωσω (το οποιο το ηξερα ετσι κ αλλιως)

το τραγελαφικο ηταν πως τα 3 τελευταια τηλεφωνηματα εγιναν αφου ειχα ηδη ενεργοποιηθει στον οτε και σε διαστημα 2 ωρων

Νομιζω το απο πανω!

Σημερα επεσε τηλεφωνο απο Νοβα θελανε να μου κανουν προσφορα για το πακετο της νοβα και λεει οτι εκτος απο το ελληνικο, γαλλικο και πορτογαλικο πρωταθλημα απο την νεα σεζον επιστρεφουν και το ισπανικο και ιταλικο πρωταθλημα καθως και το κυππελο στην νοβα. η τιμη στα 34.90 το φουλ πακετο.

Ναι είναι υπό διαπραγμάτευση.Γίνεται σκληρή μάχη... :ADFADF1: Αλλά και τόσες διαγραφές μηνυμάτων;Ούτε στο ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα!

soccermania Αν νομίζεις ότι εδώ μέσα είναι παιδική χαρά είσαι γελασμένος. Εξακολουθείς και ειρωνεύεσαι συνομιλητές σου, για πολλοστή φορά.
jimmy0077 Όταν σβήνονται μηνύματα είναι λογικό να φεύγουν και κάποια που είναι "απαντήσεις" στα μηνύματα που διεγράφησαν.

Ναι είναι υπό διαπραγμάτευση.Γίνεται σκληρή μάχη... :ADFADF1: Αλλά και τόσες διαγραφές μηνυμάτων;Ούτε στο ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα!

Καλησπέρα!

Αν δεν έχετε διαβάσει τον κανονισμό λειτουργίας του forum, καλό είναι να ρίξετε μία ματιά.

http://avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_rules_2

Και λάβετε υπόψην σας πως η κλίμακα βαίνει αυξανόμενη. Μετά τον επταήμερο αποκλεισμό ακολουθεί ο μηνιαίος.

Καλή συνέχεια!

Καλημέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει από ποιον τηλεφωνικό αριθμό μπορώ να πάρω το Nova triple play με το πλήρες τηλεοπτικό πακέτο στα 39,90 ευρώ; Εχθές που επικοινώνησα με τα κεντρικά της Nova, μου έδωσαν τις τιμές καταλόγου για μεταφορά από Wind.

2106602000 και ζητα το τμημα προσφορων. Κανεις δε σου εγγυαται πως θα σου δωσουν αυτη την τιμη. Μαλιστα ειναι σχετικα δυσκολοτερο τωρα που πας απο wind σε forthnet

θα διεκοπτα μετα τα Playoff αλλα τα 100 ευρω ειναι περιπου η συνδρομη μου 3 μηνων το συμβολαιο ληγει τον Σεπτεβριο σκοπευω να ζητησω μαζι με multiview στα 30 ευρω τωρα δινω 40 τα θεωρω πολλα λεφτα μονο για Super League και Euroleague

Δεν θα πάρεις αυτήν την τιμή από το τμήμα προσφορών. Αυτήν την προσφορά την δίνουν σε υφιστάμενους συνδρομητές triple play όταν τους έρχεται αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο. Και πάλι δεν έχει δοθεί σε όλους.