Προσφορά NOVA

Ναι ρε γαμωτο.Ετσι δείχνουν.. εμεις οτι μπορουμε θα κάνουμε.για μενα π.χ. κριτηριο θα ειναι το ισπανικό.αν το πάρει θα συζητησω ανανέωση τον οκτώβρη που ληγει το συμβόλαιό μου.αλλα να ανεβει λίγο στα μάτια μου σα νοοτροπία - μη με παίρνει για το start pack και για τα τσοντοκαναλα με 5 ευρώ..

γιατι βρε παιδια δεν σας αρεσει το start pack ? εαν εχεις παιδια τα παιδικα ειναι μια χαρα , εχει πολλα ντοκυμαντερ καναλια οποτε μια χαρα και εκει και εχει και τα κουτσομπολια και τις σειρες για τις γυναικες . Απο εργα λιγο πολυ ολα τα βρισκεις με ελληνικα εμεσα/αμεσα ... και για τα αθλητικα περνεις εναν φιλο και πινεις και μια μπυρα εξω ... ολα καλα και 10 ευρω δεν ειναι κατι το φοβερο

Το start pack ειδικά στην προσφορά των 29,90 με 3play είναι μια χαρά, για όσους δεν ενδιαφέρονται για αθλητικά/ταινίες, απλά να έχουν κάτι να βλέπουν(ντοκιμαντέρ,καμιά σειρά στο fox κτλ).

Και με 10 ακόμα προσθέτεις και τα αθλητικά/cinema, αν κάνουν τις ίδιες προσφορές με πέρυσι.

Αυτές είναι καλές προσφορές.

Οι προσφορές σκέτης Nova από την άλλη, πλην εξαιρέσεων, είναι εκτός πραγματικότητας π.χ. 30/μήνα για το sports pack που είναι ακριβώς τα διπλάσια από όσο το δίνουν στην συνδυαστική προσφορά.

Παίδες ξέρω κόσμο που μόνο για τηλεφωνία και Internet απευθύνθηκαν στη forthnet και "έπεσε" η προσφορά του start pack την οποία αποδέχονται, και μάλιστα λένε στην τιμή πείρα και δορυφορική. Μήν κοιτάμε εμάς που είμαστε στο φόρουμ και ψαχνόμαστε η θέλουμε να εξασφαλισουμε τ αθλητικά πακέτα.
Μια χαρά είναι το start pack για κάποιους.

+1
και εγώ ξέρω αρκετούς που δεν θα αλλάξουν λόγω της συμφέρουσας τιμής του start pack, ειδικά αν περιλαμβάνει και 720' σε κινητά. Ακόμα καλύτερα για αυτούς αν τους δίνουν δώρο τα HD ή κανένα novacinema1 ή novasports1 με την ίδια τιμή (ακόμα και αν υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου τους). Τώρα πόσο κερδοφόρο είναι αυτό το πακέτο για την ΝΟΒΑ είναι άλλο θέμα.

Εγώ τώρα που εχω σταθερό,Ίντερνετ,κινητά ,αθλητικό πακέτο πληρώνω 39,90 . Τέλος Ιουλίου λήγη το συμβόλαιο και θα επιδιώξω με την ίδια τιμη να πάρω και το πακέτο με τις ταινίες .

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

+1
και εγώ ξέρω αρκετούς που δεν θα αλλάξουν λόγω της συμφέρουσας τιμής του start pack, ειδικά αν περιλαμβάνει και 720' σε κινητά. Ακόμα καλύτερα για αυτούς αν τους δίνουν δώρο τα HD ή κανένα novacinema1 ή novasports1 με την ίδια τιμή (ακόμα και αν υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου τους). Τώρα πόσο κερδοφόρο είναι αυτό το πακέτο για την ΝΟΒΑ είναι άλλο θέμα.

Εγώ τώρα που εχω σταθερό,Ίντερνετ,κινητά ,αθλητικό πακέτο πληρώνω 39,90 . Τέλος Ιουλίου λήγη το συμβόλαιο και θα επιδιώξω με την ίδια τιμη να πάρω και το πακέτο με τις ταινίες .
Με ενδιαφέρει τι θα σου πούνε. Το δικό μου 3play με sports pack (χωρίς δωρεάν κινητά) μου το χρεώνουν 50 μέχρι τέλος Αυγούστου που λήγει το συμβόλαιο της ανανέωσης. Αν δεν πάρω το ίδιο, μαζί με κινητά και HD, με 40 , το γυρνάω σε basic με 30 και ίσως πάω για σκέτο ΟΤΕ TV.

Παίδες ξέρω κόσμο που μόνο για τηλεφωνία και Internet απευθύνθηκαν στη forthnet και "έπεσε" η προσφορά του start pack την οποία αποδέχονται, και μάλιστα λένε στην τιμή πείρα και δορυφορική. Μήν κοιτάμε εμάς που είμαστε στο φόρουμ και ψαχνόμαστε η θέλουμε να εξασφαλισουμε τ αθλητικά πακέτα.
Μια χαρά είναι το start pack για κάποιους.

Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να θυμίσω ότι όταν κυκλοφόρησε η προσφορά του 3play με 29,90 (πριν από 2 χρόνια ακριβώς) με start pack + 720' + 2 μήνες HD + 1 μήνα Adult, την πήρα και την πρότεινα σε φίλους και γνωστούς αφού το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών ήταν (και είναι) vfm, ακόμη και γ' αυτούς που δεν ενδιαφερόντουσαν για Nova. Χαρακτηριστικά, αναφέρω την περίπτωση του ξαδέλφου μου, μόνιμου κατοίκου Καναδά, που έρχεται στην Αθήνα 2 φορές το χρόνο , για 2-3 μήνες κάθε φορά, και τον συμφέρει να πληρώνει το ποσό αυτό, σε ετήσια βάση, σε σύγκριση με το αντίστοιχο κόστος του ΟΤΕ, για σκέτη τηλεφωνία που είχε, χωρίς καμία δωρεάν υπηρεσία (ούτε τα απεριόριστα προς σταθερά).

Στα χρόνια που πέρασαν, εγώ άρπαξα την περσινή προσφορά με τα 49,90 αλλά όλοι οι γνωστοί κα φίλοι που είχαν βάλει το πακέτο των 29.90 το 2013 εξακολουθούν να το έχουν και είναι ικανοποιημένοι.

Συμπερασματικά, πρέπει να καταλάβουμε ότι συνδρομητές της Nova δεν είναι μόνο τα μέλη αυτού και άλλων forum αλλά απλοί άνθρωποι, με περιορισμένες απαιτήσεις, που βάζουν κάτω τα νούμερα και βλέπουν ότι το πακέτο 3play με 29,90 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους σε τηλεφωνία και ίντερνετ και τους δίνει την ευκαιρία να βλέπουν και τα κανάλια του start pack.

Πεστα χρυσοστομε
σε λιγο θα ξεχασουμε και βασικες αριθμητικες πραξεις και οικονομικα
φτασαν μερικοι στο φορουμ να απορριπτουν το βασικο πακετο με 10 ευ.
και αλλοι να ζητουν φουλ πακετο με λιγοτερο απο 200ευ το χρονο
μην ξεχνατε ορισμενοι οτι σε πολλα μερη της ελλαδας δεν πιανουμε
ουτε τηλ. ουτε ραδ. καναλια και τα 10 ευ.μηνιαιως ειναι ευλογια.(αν τα εχεις περρισευουμενα βεβαιως)

Είχα την ίδια προσφορά,ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη για να συνεχίσω ...Μου απάντησε μια κοπέλα απο το τμήμα προσφορών οτι αυτή ειναι η καλύτερη και δεν πέφτει άλλο...σε ερώτηση, αφού χάσατε champions Kai Europa δεν θα έπρεπε να μειώσετε και την τιμή μου απάντησε οτι εχουμε super league και θα πάρουμε και το ελληνικό κύπελλο....εκεί τελείωσε η κουβέντα,,,διέκοψα και περιμένω Αύγουστο αν θα βγει κατι καλύτερο

Πεστα χρυσοστομε
σε λιγο θα ξεχασουμε και βασικες αριθμητικες πραξεις και οικονομικα
φτασαν μερικοι στο φορουμ να απορριπτουν το βασικο πακετο με 10 ευ.
και αλλοι να ζητουν φουλ πακετο με λιγοτερο απο 200ευ το χρονο
μην ξεχνατε ορισμενοι οτι σε πολλα μερη της ελλαδας δεν πιανουμε
ουτε τηλ. ουτε ραδ. καναλια και τα 10 ευ.μηνιαιως ειναι ευλογια.(αν τα εχεις περρισευουμενα βεβαιως)
συν οτι πολλοι εχουνε χωριά / εξωχικά τα οποία δεν υπάρχει κανένα κανάλι οπότε βολέβει και σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν έχουνε και ιντερνετ εκεί οπότε βολέβει και πολύ μάλιστα. ξέρω πάρα πολλούς που το πήρανε για αυτό το λόγο και πολλοί έβαλαν και με 10 ευρω ακόμα τα αθλητικα είτε αυτοί είτε ο ο γιος του..

σε ερώτηση, αφού χάσατε champions Kai Europa δεν θα έπρεπε να μειώσετε και την τιμή μου απάντησε οτι εχουμε super league και θα πάρουμε και το ελληνικό κύπελλο....ε

Προφανως πλεον απευθυνονται μονο σε οπαδους των ομαδων,που θα δουν και κανενα Champions League στην καφετερια.Τι να πεις απο εκει και περα...Παντως ειναι σπαστικοι οταν σε παιρνουν τις πιο ακαταλληλες ωρες αλλα τους στολιζω αναλογα!

Είχα την ίδια προσφορά,ζήτησα να μου κάνουν καλύτερη για να συνεχίσω ...Μου απάντησε μια κοπέλα απο το τμήμα προσφορών οτι αυτή ειναι η καλύτερη και δεν πέφτει άλλο...σε ερώτηση, αφού χάσατε champions Kai Europa δεν θα έπρεπε να μειώσετε και την τιμή μου απάντησε οτι εχουμε super league και θα πάρουμε και το ελληνικό κύπελλο....εκεί τελείωσε η κουβέντα,,,διέκοψα και περιμένω Αύγουστο αν θα βγει κατι καλύτερο

Επιβεβαιωνω και εγω τον φιλο, με το συμβολαιο μου να εχει ληξει εδω και ενα μηνα (39,90 /μηνα-DB+sports pack).
Απλως ειναι και με ποιο ατομο απο το τμημα προσφορων μιλησεις.
Εγω καλεσα προχθες και ενω περιμενα να ακουσω το κλασικο "εχετε την καλυτερη προσφορα, δεν μπορουν να προσθεθουν αλλα καναλια με την υπαρχουσα τιμη'' μου εδωσαν λογω καλοκαιριου τα σινεμα καναλια για τρεις (3) μηνες.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν ξαναδοκιμασεις, ουτως η αλλως τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα και οι 'προσφορες' μερα με τη μερα αλλαζουν..

Χωρις καμμια δεσμευση!
Τα καναλια HD τα εχω διακοψει απο τον Μαιο που εληξε το συμβολαιο, για να μην εχω τα 5 επιπλεον χρεωση..

Last edited by a moderator:
Καλημέρα,
Το startpack με 10 , είναι μονο δορυφορική χωρίς τηλεφωνία, σωστά;
Η προσφορά είναι μέσω forthnet ή κάποιου εξωτερικού συνεργάτη?
Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?

Χωρις καμμια δεσμευση!
Τα καναλια HD τα εχω διακοψει απο τον Μαιο που εληξε το συμβολαιο, για να μην εχω τα 5 επιπλεον χρεωση..

Αποδοχή προσφοράς χωρις δέσμευση? χλωμό.

στην νοβα πάγια ισχυει οτι οποιαδήποτε προσφορα αποδέχεσαι που δεν αφορά όλους τους συνδρομητές αντιστοιχεί με ανανέωση συμβολαίου.

Καλημέρα,
Το startpack με 10 , είναι μονο δορυφορική χωρίς τηλεφωνία, σωστά;
Η προσφορά είναι μέσω forthnet ή κάποιου εξωτερικού συνεργάτη?
Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?

Αυτη η προσφορα δινεται κατα περιοδους σε επανασυνδεσεις παλιων
συνδρομητων πουχαν σταρτ πακ και ισχυει για 12μηνες
η καμια φορα οταν πεις οτι διακοπτεις το συμβολαιο σου στην ληξη του
αν ενδιαφερεσαι γραψε κανα ποστ στα παιδια της φορτνετ του φορουμ

Χθες ζητησα προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και πηρα την εξης :
Σταθερα : αστικα-υπεραστικα-κινητα (720')- οχι διεθνεις κλησεις
Ιντερνετ : 24αρι
Nova : full pack με hd για παντα και 1 χρονο multiview
Τιμη : 44,90
Φυσικα και αποδεχθηκα.