Λίγο ποιο χαμηλά από την περσινή 49,90 και με κάποιες διαφορές στις κλήσεις.
μια χαρά την βλέπω.
μια χαρά την βλέπω.
Αποδοχή προσφοράς χωρις δέσμευση? χλωμό.
στην νοβα πάγια ισχυει οτι οποιαδήποτε προσφορα αποδέχεσαι που δεν αφορά όλους τους συνδρομητές αντιστοιχεί με ανανέωση συμβολαίου.
Σε ένα μήνα λήγει το δικό μου συμβόλαιο. Αν ζητήσω τα ίδια εκτός από multiview στα 39,90 , έχω ελπίδες;Χθες ζητησα προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και πηρα την εξης :
Σταθερα : αστικα-υπεραστικα-κινητα (720')- οχι διεθνεις κλησεις
Ιντερνετ : 24αρι
Nova : full pack με hd για παντα και 1 χρονο multiview
Τιμη : 44,90
Φυσικα και αποδεχθηκα.
Μεχρι σημερα φιλε με 39,90 /μηνα , απο οσα ξερω, αυτα τα εχουν δωσει αυτα ΜΟΝΟ με αιτηση φορητοτητας.Σε ένα μήνα λήγει το δικό μου συμβόλαιο. Αν ζητήσω τα ίδια εκτός από multiview στα 39,90 , έχω ελπίδες;
Σε ένα μήνα λήγει το δικό μου συμβόλαιο. Αν ζητήσω τα ίδια εκτός από multiview στα 39,90 , έχω ελπίδες;
Triple play, με 12 ώρες κινητά, και τα αθλητικά και τα HD στα 39,90. Ουσιαστικά θέλω στα ίδια χρήματα να πάρω και τις ταινιεςΔε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Τι πακέτο έχεις τώρα;
Σε έναν μήνα που λήγει το συμβόλαιο θα τους πάρω. Θα πατήσω πάνω στην απώλεια του champions league. Σαν εναλλακτική θα προτείνω 49,90 όλα αυτά συν το vdslΠιστεύω ότι θα το πάρεις. Κυνήγησε το.
Σε πιο τηλέφωνο πήρες την προσφορά;Χθες ζητησα προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και πηρα την εξης :
Σταθερα : αστικα-υπεραστικα-κινητα (720')- οχι διεθνεις κλησεις
Ιντερνετ : 24αρι
Nova : full pack με hd για παντα και 1 χρονο multiview
Τιμη : 44,90
Φυσικα και αποδεχθηκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.