Προσφορά NOVA

Αποδοχή προσφοράς χωρις δέσμευση? χλωμό.

στην νοβα πάγια ισχυει οτι οποιαδήποτε προσφορα αποδέχεσαι που δεν αφορά όλους τους συνδρομητές αντιστοιχεί με ανανέωση συμβολαίου.

Κι εγω ετσι ηξερα και το ρωτησα επανειλημμενως εαν θα υπαρξει ανανεωση η οποιαδηποτε αλλη δεσμευση.
Απο το τμημα προσφορων με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ δεσμευση και λογω του οτι εχει ηδη ληξει το συμβολαιο μου μπορω να φυγω ανα πασα ωρα κ στιγμη χωρις καποια χρεωση.
Μαλιστα, επειδη επεμενα φοβουμενος μην ειναι καποια παγιδα με καθησυχασε λεγοντας οτι η συζητηση μας ηχογραφειται κ ως εκ τουτου ειμαι απολυτα καλυμμενος.
Να σου πω την αληθεια δεν ανησυχω λογω του οτι σε περιπτωσεις νεου συμβολαιο η ανανεωσης κανουν συγκεκριμενη διαδικασια ταυτοποιησης επαληθευοντας τα στοιχεια σου και αναφεροντας με ακριβεια τους ορους του συμβολαιου (ωστε να ειναι καλυμμενοι μεσω της ηχογραφησης) κατι που στην συγκεκιμενη περιπτωση δεν συνεβη..
Ουτως αλλως δεν με πηραν εκεινοι για προσφορα αλλα εγω επικοινωνησα για να πετυχω να ξεκλειδωσω καποιο καναλι σινεμα.
Μετα απο 3 ανεπιτυχεις προσπαθειες στην 4η τα καταφερα..:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Χθες ζητησα προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και πηρα την εξης :
Σταθερα : αστικα-υπεραστικα-κινητα (720')- οχι διεθνεις κλησεις
Ιντερνετ : 24αρι
Nova : full pack με hd για παντα και 1 χρονο multiview
Τιμη : 44,90
Φυσικα και αποδεχθηκα.
Σε ένα μήνα λήγει το δικό μου συμβόλαιο. Αν ζητήσω τα ίδια εκτός από multiview στα 39,90 , έχω ελπίδες;

Σε ένα μήνα λήγει το δικό μου συμβόλαιο. Αν ζητήσω τα ίδια εκτός από multiview στα 39,90 , έχω ελπίδες;
Μεχρι σημερα φιλε με 39,90 /μηνα , απο οσα ξερω, αυτα τα εχουν δωσει αυτα ΜΟΝΟ με αιτηση φορητοτητας.
Τωρα βεβαια και με αυτου δεν βγαζεις ακρη!
Καθε μερα υπαρχουν αλλαγες στις προσφορες τους..

Κάνε λίγο υπομονή γιατί όπου νάναι θα βγάλει κάποια καλοκαιρινή προσφορά η Νόβα και θα δείξει τις τιμολογιακές της προθέσεις για φέτος. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι καλύτερες προσφορές έρχονται μετά απο αίτηση φορητότητας στον μεγάλο αντίπαλο.

Αλέξη πάντα υπάρχουν προσφορές τους θερινούς μήνες, και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Και συνήθως ευχάριστες. :smile:

Last edited:
Εμενα παντως που αναβαθμισα προσφατα την 2play μου σε 3play (λιγους μηνες πριν) με πηραν για να μου δωσουν πανω στο 3play/startpack+κινητα (29,99) μου την γνωστη προσφορα με 15 ευρω επιπλεον τα cinema+αθλητικα.

Δεν τρελλαινομαι να πω την αληθεια για 50% αυξηση του κοστους αυτου. Αν εβαζαν και vdsl αντι της 24αρας μπορει και να το σκεφτομουν.

Καλησπέρα στα παιδιά! Εμένα μου κάνανε προσφορά στα 35 όλα τα κανάλια συν τα HD για ένα χρόνο. Σκέτο νοβα. Στην αρχή λέγανε 61! Γελάγανε και οι ίδιοι!!

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Τι πακέτο έχεις τώρα;
Triple play, με 12 ώρες κινητά, και τα αθλητικά και τα HD στα 39,90. Ουσιαστικά θέλω στα ίδια χρήματα να πάρω και τις ταινιες

Πιστεύω ότι θα το πάρεις. Κυνήγησε το.
Σε έναν μήνα που λήγει το συμβόλαιο θα τους πάρω. Θα πατήσω πάνω στην απώλεια του champions league. Σαν εναλλακτική θα προτείνω 49,90 όλα αυτά συν το vdsl

Χθες ζητησα προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και πηρα την εξης :
Σταθερα : αστικα-υπεραστικα-κινητα (720')- οχι διεθνεις κλησεις
Ιντερνετ : 24αρι
Nova : full pack με hd για παντα και 1 χρονο multiview
Τιμη : 44,90
Φυσικα και αποδεχθηκα.
Σε πιο τηλέφωνο πήρες την προσφορά;

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημερα φιλε μου , στο support εδω τους ενημερωσα οτι θελω προσφορα λογω ληξης συμβολαιου και με καλεσαν αυτοι.

σήμερα κάλεσα και εγώ στην Nova και πήρα προσφορά για έναν χρόνο full pack +hd +multiview 30.96 και φυσικά ανανέωσα .