Προσφορά NOVA

Με λιγότερο από 65 ευρώ και όλα αυτά, νομίζω ότι είσαι υπερπλήρης.Τηλέφωνο, Internet, Nova full με multivew και ΟΤΕ TV full,δεν νομίζω ότι έχουν κι άλλοι με τέτοια τιμή. Σου βγάζω το καπέλο 🎩!

Κάποτε θέλαμε 62 ευρώ μόνο για nova.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παλιες καλες εποχες
Εβγαζα το τηλεχειριστηριο της νοβα οπως σημερα τα ακριβα κινητα
πανω στο τραπεζι σε καφετερια και αισθανομουν αρχοντας....

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Χασατε και οι δυο!
Δεν ειχα ουτε δεκτη ουτε συνδρομη τοτε
Μονο το τηλεχειριστηριο για μοστρα....

Ανανέωσα για 18 μήνες,3play sports+hd+720 λεπτά κινητά με 44,90.Πριν είχα το ίδιο πακέτο,χωρίς τα κινητά στα 50 ευρω

Ετσι ακριβως.Δεν ηθελα να το κοψω λογω ΠΑΟ οποτε νομιζω καλα ειναι

Εμενα στα 39,90 δεν μου εδιναν με τιποτα τα HD επειδη λεει τα ειχα παρει παλιοτερα για τρεις μηνες δωρο!
Εγώ πάντα τα είχα δώρο για 12 μήνες και στις δύο φορές! την 1η κανονικά με την σύνδεση για 12 μήνες και μετά για άλλους 12 μήνες + novasports1 (με 12μηνες ανανεώσεις) , τώρα για πάντα με 18μηνη σύμβαση.

Με πήρανε τηλέφωνο από τη nava πριν από 3 -4 μέρες και μου κάνανε προσφορά για το startpack στα 10.90, απάντησα στη κοπελιά ότι με ενδιαφέρει μόνο το fullpack, μου έδωσε τιμή στα 35 , συν δωρεάν δέκτη κάτοπτρο εγκατάσταση, μου φάνηκαν πολλά, της απάντησα να με ξαναπάρει σε λίγους μήνες και μου απάντησε ότι χάνω τη καλλίτερη προσφορά.
Ουσιαστικά δεν την άφησα να μου μιλήσει και πολύ, μια και δεν ενδιαφερόμουνα οπότε δεν μπήκα σε συζήτηση για περισσότερες λεπτομέρειες.
Από το λίγο που μιλήσαμε θυμάμαι ότι σε μια στιγμή μου είπε για το sp ότι θα μου και έδινε δύο? κανάλια δωρεάν για κάποιο διάστημα.

Τις προσφορες που αναφερετε εδω της δινουν μονο σε αυτους που κανουν αιτηση φορητοτητας η διακοπης?
Εγω σκεφτομαι για επανασυνδεση ρωτησα για προσφορες μεσω email και με προετρεψαν στης τιμες καταλογου...
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να παρω να ρωτησω?

Επικοινώνησε με το επίσημο support απο το site εδω και ζήτησε να επικοινωνήσουν για προσφορά, πες τους και για την προσφορά που κάνουν με 39,90 και πιστεύω ότι θα στην δώσουν.

Επικοινώνησε με το επίσημο support απο το site εδω και ζήτησε να επικοινωνήσουν για προσφορά, πες τους και για την προσφορά που κάνουν με 39,90 και πιστεύω ότι θα στην δώσουν.

Τους εστειλα εδω για προσφορα και με προετρεψαν στον επισημο καταλογο για αυτο απορησα μηπως της προσφορες της δινουν σε αλλες κατηγοριες συνδρομητων..

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλά, δεν την δίνουν και τόσο εύκολα αυτή την τιμή.Μόνο σε αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ,αλλά και πάλι με δυσκολία. Πολλοί λίγοι και με πολύ δυσκολία παίρνουν αυτή την τιμή.