Με λιγότερο από 65 ευρώ και όλα αυτά, νομίζω ότι είσαι υπερπλήρης.Τηλέφωνο, Internet, Nova full με multivew και ΟΤΕ TV full,δεν νομίζω ότι έχουν κι άλλοι με τέτοια τιμή. Σου βγάζω το καπέλο!
Εγώ πάντα τα είχα δώρο για 12 μήνες και στις δύο φορές! την 1η κανονικά με την σύνδεση για 12 μήνες και μετά για άλλους 12 μήνες + novasports1 (με 12μηνες ανανεώσεις) , τώρα για πάντα με 18μηνη σύμβαση.Εμενα στα 39,90 δεν μου εδιναν με τιποτα τα HD επειδη λεει τα ειχα παρει παλιοτερα για τρεις μηνες δωρο!
Επικοινώνησε με το επίσημο support απο το site εδω και ζήτησε να επικοινωνήσουν για προσφορά, πες τους και για την προσφορά που κάνουν με 39,90 και πιστεύω ότι θα στην δώσουν.
Επικοινώνησε με το επίσημο support απο το site εδω και ζήτησε να επικοινωνήσουν για προσφορά, πες τους και για την προσφορά που κάνουν με 39,90 και πιστεύω ότι θα στην δώσουν.
μπήκες εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page291 και επικοινώνησες μαζί τους; μου φαίνεται περίεργο που δεν σε "κυνήγησαν".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.