Προσφορά NOVA

καμια προσφορα για σκετη νοβα οπως περσι δεν υπαρχει? εχω απο περσι την προσφορα με τα 24.90 για σκετη νοβα full + HD , θυμαται κανεις αν αυτη η τιμη ειναι για παντα η τελειωνει με το 12μηνο η 18μηνο?

καμια προσφορα για σκετη νοβα οπως περσι δεν υπαρχει? εχω απο περσι την προσφορα με τα 24.90 για σκετη νοβα full + HD , θυμαται κανεις αν αυτη η τιμη ειναι για παντα η τελειωνει με το 12μηνο η 18μηνο?
Η καλύτερη που έχω ακούσει ως τώρα είναι 30.96 full pack και μετά απο παζάρι μάλιστα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θυμάμαι καλά πάντως η προσφορά που έχεις εσύ είναι γιά πάντα.

ναι τελικα το θυμηθηκα οτι ειναι για παντα , πρεπει να το γραφει και στο συμβολαιο , αυτο που δεν θυμαμαι ειναι , περιλαμβανει και τα HD δωρεαν για παντα ? η ηταν δωρο μονο για τους 12 μηνες?

ναι τελικα το θυμηθηκα οτι ειναι για παντα , πρεπει να το γραφει και στο συμβολαιο , αυτο που δεν θυμαμαι ειναι , περιλαμβανει και τα HD δωρεαν για παντα ? η ηταν δωρο μονο για τους 12 μηνες?
Μάλλον στο σύνολό της η προσφορά ήταν γιά πάντα αλλά περίμενε να στο επιβεβαιώσει κάποιος που την έχει παρει.φοβερή προσφορά πάντως!αν ξαναβγεί θα τη παρω κι εγω.αν όχι θα μείνω με ote tv μόνο και την ομάδα μου θα τη βλέπω στο καφενείο.

Η προσφορά μας είχαν πεί ότι είναι για πάντα, η δέσμευση ήταν για 18 μήνες και τα hd ήταν δωρεαν για τους πρώτους 12

Αν καταλαβα καλα μιλας για επανασυνδεση σκετης νοβα
Ισχυει το 10.28 για σταρτ,35 για φουλ αν εισαι τυχερος
Γραψε στο support οπως σου προτειναν και οι αλλοι
να επικοινωνησει καποιος μαζι σου
Αν δεν σου προτεινουν αυτες τις τιμες αντιπροτεινε τους
για το πακετο των φιλαθλων αν μπορουν να στο δωσουν
η αλλοιως περιμενε στο ακουστικο σου για κατι καλυτερο στο προσεχες διαστημα

Συγγνωμη ηαπαντηση ειναι για τον mythoss
Οσον αφορα το 25αρι φουλ(οχι 24.90) ειναι για παντα με 18μηνη δεσμευση και 12μηνες τα hd
οπως αναφερε και ο ducksong
αλλα μεσω του my account ανανεωνεις την συνδρομη σου και παιρνεις και τα hd δωρεαν για παντα

Οσον αφορα το 25αρι φουλ(οχι 24.90) ειναι για παντα με 18μηνη δεσμευση και 12μηνες τα hd
αλλα μεσω του my account ανανεωνεις την συνδρομη σου και παιρνεις και τα hd δωρεαν για παντα

Αυτο με το my account που περνω τα HD δωρεαν για παντα μπορεις να μου το εξηγησεις? δηλαδη τι πρεπει να κανω?

Αναμενω στο ακουστικο μου λοιπον γιατι σε επικοινωνια με το support δωσαν τιμες καταλογου, ναι για σκετη νοβα καθως η forthnet δινει τηλεφωνια μονο μεσω δορυφορου στην περιοχη μου..

Αυτο με το my account που περνω τα HD δωρεαν για παντα μπορεις να μου το εξηγησεις? δηλαδη τι πρεπει να κανω?

Αν δεν εχεις κανει ηδη my account μπαινεις στο σαιτ της νοβα και το δημιουργεις
Ειναι πολυ χρησιμο γιατι εκτος απτους λογαριασμους σου διαχειριζεσαι πανευκολα
και αλλες υπηρεσιες οπως αποστολησηματος,αναβαθμιση αποκωδικοποιητη,νοβα εξοχικο κ.α
εκει θα δεις οτι ανανεωνοντας την συνδρομη σου για 18μηνο παιρνεις τα hd δωρεαν για παντα
ειδαλλως μπορεις να τα παρεις με την ιδια προυποθεση και με ενα τηλ. στο 2106602000

Καλησπέρα, θεωρείτε ότι η προσφορά που έχω από πέρυσι τον 7/2014 με 25 € για πάντα το FULL PACK (στην ουσία 23,88 € γιατί πληρώνω με πάγια εντολή) με δωρεάν τα HD (έληξε το δωρεάν στις 21/7/2014) και τελική τιμή σήμερα 11/8/2015 στα 28.87 € είναι κάτι καλό ή να διεκδικήσω κάτι περισσότερο? Το ρωτάω γιατί είμαι συνδρομητής και σε ΟΤΕ TV FULL PACK με σχετικά καλή τιμή (23,90 € / μήνα από 20/8/15 που ακριβαίνει) μετά από ανανέωση και έκπτωση 3€ στο μήνα και η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει να έχω και τα δυο και δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να διαλέξω κάποιο για να το κόψω που σημαίνει πως για την τηλεοπτική μου κινηματογραφική και αθλητική διασκέδαση θα δίνω το μήνα 52.77 €.

Δοκίμασε να μπεις στο nova my account και να ανανεώσεις εκεί για 18 μήνες παίρνοντας έτσι τα HD δωρεάν.

Επίσης, γιατί δεν βάζεις τηλεφωνο-ιντερνετ σε κάποια από τις 2 εταιρείες για να μειώσεις έτσι λίγο τα έξοδα?

Αν ανανεώσω για 18 μήνες θα χάσω την προσφορά των 25€ για πάντα έτσι όπως έχει μετατραπεί σήμερα. Αν δεις προηγούμενα μηνύματα έχει αναφερθεί. Τηλέφωνο internet έχω στον ΟΤΕ (απεριόριστα σταθερά - 120 λεπτά κινητά - VDSL 30) με επιπλέον 15 € (προσφορά που πήρα μετά από αίτηση φορητότητας σε Forthnet)

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Kαι εγώ την ίδια προσφορα έχω, και μόλις έληξε η χρονική διάρκεια που είχα δωρεάν τα HD ηταν μεχρι 16-7-15, έκανα ανανέωση μέσο my account και πήρα τα HD δωρεάν για πάντα, και πάλι 25 ευρώ μου ήρθε.
Που διάβασες ότι θα χάσεις τη προσφορα?

Η τιμη των 25ευ. το φουλ πακ δεν παιζεται orin
δεν προκειται να σου δωσουν χαμηλοτερη
Αυτο που πρεπει να κανεις αμεσα οπως προαναφερθηκε ειναι να ανανεωσεις το
συμβολαιο σου για 18μηνο και να γυρισουν ξανα τα hd σε δωρεαν θεαση
Η τιμη παραμενει το 25αρι για παντα(προσωπικα το ανανεωσα με τηλ. στη νοβα)

Οφείλω να ομολογήσω ότι η εξυπηρέτηση πελατών της νοβα είναι πολύ άθλια για πολλούς λόγους.
Καταρχήν δεν κατεβάζουν τις τιμές ενώ χάσανε champions league & europa league.
Τους παίρνεις τηλέφωνο να σε πάρουν για προσφορά και δεν παίρνουν και χίλια δύο αλλά.
Στην hol δείτε εξυπηρέτηση που μου έτυχε, έχω 24μηνο συμβόλαιο και λήγει σε 18 μήνες και τους είπα θα κόψω την βονταφονε και θα χαθεί το συνδιαστικο και αμέσως από μόνοι τους προθημοποιηθηκαν και μου έκαναν έξτρα έκπτωση.
Ειλικρινά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι είναι η μόνη που συζητάει και είναι προθυμη στον πελάτη ...............................................
Δεν κάνω διαφήμιση αλλά έτσι μου έχει συμβεί και σε δεύτερο νούμερο που είχα και πάντα με το χαμόγελο να μιλήσουν και να συζητήσουν.

Last edited by a moderator:
Οφείλω να ομολογήσω ότι η εξυπηρέτηση πελατών της νοβα είναι πολύ άθλια για πολλούς λόγους.
Καταρχήν δεν κατεβάζουν τις τιμές ενώ χάσανε champions league & europa league.
Τους παίρνεις τηλέφωνο να σε πάρουν για προσφορά και δεν παίρνουν και χίλια δύο αλλά.
Στην hol δείτε εξυπηρέτηση που μου έτυχε, έχω 24μηνο συμβόλαιο και λήγει σε 18 μήνες και τους είπα θα κόψω την βονταφονε και θα χαθεί το συνδιαστικο και αμέσως από μόνοι τους προθημοποιηθηκαν και μου έκαναν έξτρα έκπτωση.
Ειλικρινά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι είναι η μόνη που συζητάει και είναι προθυμη στον πελάτη ...............................................
Δεν κάνω διαφήμιση αλλά έτσι μου έχει συμβεί και σε δεύτερο νούμερο που είχα και πάντα με το χαμόγελο να μιλήσουν και να συζητήσουν.

Φίλε μου έχοντας αφήσει τόσα αθλητικά γεγονότα φαντάσου πόσα χρήματα γλίτωσαν, έχουν λοιπόν περιθώρια να χάσουν και λίγους πελάτες. Έχοντας το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν έναν αριθμό συνδρομητών μόνιμους. Όσο και να λέμε για κακό ελληνικό πρωτάθλημα, την ομάδα μας δεν την αφήνουμε.

Συμφωνώ φίλε δεν την αφήνουμε αλλά να δείξουν λίγη κατανόηση και να κάνουν κάμοια έκπτωση...