Η καλύτερη που έχω ακούσει ως τώρα είναι 30.96 full pack και μετά απο παζάρι μάλιστα.καμια προσφορα για σκετη νοβα οπως περσι δεν υπαρχει? εχω απο περσι την προσφορα με τα 24.90 για σκετη νοβα full + HD , θυμαται κανεις αν αυτη η τιμη ειναι για παντα η τελειωνει με το 12μηνο η 18μηνο?
Αν θυμάμαι καλά πάντως η προσφορά που έχεις εσύ είναι γιά πάντα.καμια προσφορα για σκετη νοβα οπως περσι δεν υπαρχει? εχω απο περσι την προσφορα με τα 24.90 για σκετη νοβα full + HD , θυμαται κανεις αν αυτη η τιμη ειναι για παντα η τελειωνει με το 12μηνο η 18μηνο?
Μάλλον στο σύνολό της η προσφορά ήταν γιά πάντα αλλά περίμενε να στο επιβεβαιώσει κάποιος που την έχει παρει.φοβερή προσφορά πάντως!αν ξαναβγεί θα τη παρω κι εγω.αν όχι θα μείνω με ote tv μόνο και την ομάδα μου θα τη βλέπω στο καφενείο.ναι τελικα το θυμηθηκα οτι ειναι για παντα , πρεπει να το γραφει και στο συμβολαιο , αυτο που δεν θυμαμαι ειναι , περιλαμβανει και τα HD δωρεαν για παντα ? η ηταν δωρο μονο για τους 12 μηνες?
ναι τελικα το θυμηθηκα οτι ειναι για παντα , πρεπει να το γραφει και στο συμβολαιο , αυτο που δεν θυμαμαι ειναι , περιλαμβανει και τα HD δωρεαν για παντα ? η ηταν δωρο μονο για τους 12 μηνες?
Αν καταλαβα καλα μιλας για επανασυνδεση σκετης νοβα
Ισχυει το 10.28 για σταρτ,35 για φουλ αν εισαι τυχερος
Γραψε στο support οπως σου προτειναν και οι αλλοι
να επικοινωνησει καποιος μαζι σου
Αν δεν σου προτεινουν αυτες τις τιμες αντιπροτεινε τους
για το πακετο των φιλαθλων αν μπορουν να στο δωσουν
η αλλοιως περιμενε στο ακουστικο σου για κατι καλυτερο στο προσεχες διαστημα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συγγνωμη ηαπαντηση ειναι για τον mythoss
Οσον αφορα το 25αρι φουλ(οχι 24.90) ειναι για παντα με 18μηνη δεσμευση και 12μηνες τα hd
οπως αναφερε και ο ducksong
αλλα μεσω του my account ανανεωνεις την συνδρομη σου και παιρνεις και τα hd δωρεαν για παντα
Αν καταλαβα καλα μιλας για επανασυνδεση σκετης νοβα
Ισχυει το 10.28 για σταρτ,35 για φουλ αν εισαι τυχερος
Γραψε στο support οπως σου προτειναν και οι αλλοι
να επικοινωνησει καποιος μαζι σου
Αν δεν σου προτεινουν αυτες τις τιμες αντιπροτεινε τους
για το πακετο των φιλαθλων αν μπορουν να στο δωσουν
η αλλοιως περιμενε στο ακουστικο σου για κατι καλυτερο στο προσεχες διαστημα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συγγνωμη ηαπαντηση ειναι για τον mythoss
Οσον αφορα το 25αρι φουλ(οχι 24.90) ειναι για παντα με 18μηνη δεσμευση και 12μηνες τα hd
οπως αναφερε και ο ducksong
αλλα μεσω του my account ανανεωνεις την συνδρομη σου και παιρνεις και τα hd δωρεαν για παντα
Αυτο με το my account που περνω τα HD δωρεαν για παντα μπορεις να μου το εξηγησεις? δηλαδη τι πρεπει να κανω?
Οφείλω να ομολογήσω ότι η εξυπηρέτηση πελατών της νοβα είναι πολύ άθλια για πολλούς λόγους.
Καταρχήν δεν κατεβάζουν τις τιμές ενώ χάσανε champions league & europa league.
Τους παίρνεις τηλέφωνο να σε πάρουν για προσφορά και δεν παίρνουν και χίλια δύο αλλά.
Στην hol δείτε εξυπηρέτηση που μου έτυχε, έχω 24μηνο συμβόλαιο και λήγει σε 18 μήνες και τους είπα θα κόψω την βονταφονε και θα χαθεί το συνδιαστικο και αμέσως από μόνοι τους προθημοποιηθηκαν και μου έκαναν έξτρα έκπτωση.
Ειλικρινά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι είναι η μόνη που συζητάει και είναι προθυμη στον πελάτη ...............................................
Δεν κάνω διαφήμιση αλλά έτσι μου έχει συμβεί και σε δεύτερο νούμερο που είχα και πάντα με το χαμόγελο να μιλήσουν και να συζητήσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.