Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλημέρα, οι τιμές που αναφέρετε είναι για παλιούς συνδρομητές που έχουν διακόψει ή για νέους?

Καλημέρα,πριν διακόψω μου δώσανε 30.96. Αφου διέκοψα 35.

Last edited by a moderator:

Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ το συμβόλαιο μου έχει λήξει τον Ιούνιο, μέχρι τώρα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για προσφορά. Παλιότερα γινόταν συνέχεια αυτό, έτσι δεν είναι?

(Έχω αστικά-υπεραστικά-κινητά-cinema-sport 1 στα 40 ευρώ).

Μήπως θεωρείται ήδη πολύ καλή προσφορά και η nova έχει τροποποιήσει την πολιτική της και δεν έχει καλύτερη αντιπρόταση εφόσον δεν έχω κάνει κίνηση προς άλλο πάροχο?

Ακριβως αυτο
Θεωρει οτι εισαι ικανοποιημενος και η συνδρομη γινεται αοριστου χρονου
Αν θελεις το διακινδυνευεις με την αλλαγη παροχου να διεκδικησεις με το ιδιο ποσο το φουλπακ

Παντως αν μη τι αλλο οι ανθρωποι της Nova εχουν χιουμορ.
Επικοινωνησα σημερα θελοντας να ανανεωσω το συμβολαιο με τους ορους που καταφεραν οι συμforumιτες algedan και trikiklas (ειμαι κατοχος 3play με το sports pack στα 39,90 /μηνα).
Αφου ακουσα το κλασσικο απο 2 υπαλληλους οτι τετοια προσφορα δεν υφισταται μου προτειναν λογω του οτι ειμαι 'καλος' πελατης για πολλα χρονια το full pack στα 54,90 (εδω γελανε!).
Τους εξηγησα οτι πλεον αυτο το προγραμμα το δινουν πλεον στους περισσοτερους και χωρις καποια πιεση στα 49,90 .
Τελοσπαντων, αυτο που καταλαβα για αναλογες περιπτωσεις ειναι οτι χρειαζεται και λιγο τυχη..

ειδα μια διαφημιστικη αφισα που βαλανε εδω στο καταστημα της φορθνετ που λεει οτι με 19.90 στο σπορτ πακετο παιρνεις δωρο για ενα μηνα και τα καναλια του σινεμα πακ στο triple play αυτα. Αυτο γινεται με νεες συνδεσεις ή μπορουν και να το βαλουν και αυτοι που εχουν τηλεφωνο και ιντερνετ στην φορθνετ?

για 12 μηνες παιρνεις τα νοβασινεμα. με 3play μπορεις να το παρεις και με 30+20=50 ευρω θα εχεις το φουλ πακετο. βεβαια υπαρχουν και καποιες αλλες προσφορες αν δεις τα προηγουμενα μηνυματα

με τέτοιες τιμές στα πακέτα εχει να φύγει κόσμος και κοσμάκης και απο Nova αλλα και απο ΟΤΕ..

Οι αριθμοι αλλα λενε και για τις 2 πλατφορμες
Παντως σαυτη τη συγκεκριμενη οικονομικη στιγμη προβλεπω
οτι ο οτε με τις καινουργιες αυξησεις δεν θαχει αλλη ανοδο
η δε νοβα μονο αν συνεχισει τις καλες και γνωστες προσφορες θα
σταθεροποιησει τις δυναμεις της παραμενοντας στην πρωτη θεση

Είχα 3play (χωρίς δωρεάν κινητά) με sports pack και HD με 50 Ευρώ. Το 12μηνο έληγε την ερχόμενη εβδομάδα και επικοινώνησα μέσω του φόρουμ για προσφορά. Μετά απο 2 ώρες με πήραν απο forthnet και μου πρόσφεραν το ίδιο πακέτο που είχα μέχρι τώρα + κινητά με την ίδια τιμή. Με τέτοιες προσφορές, ειδικά όταν τα αθλητικά που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον κατ'εμε είναι η superleague και η euroleague, η τιμή θεωρώ πως ειναι υψηλή. Τελικά το γύρισα για 12 μήνες σε start pack + κινητά + HD με 30 ευρώ, τιμή που θεωρώ πως είναι τίμια για αυτά που προσφέρει.

Είχα 3play (χωρίς δωρεάν κινητά) με sports pack και HD με 50 Ευρώ. Το 12μηνο έληγε την ερχόμενη εβδομάδα και επικοινώνησα μέσω του φόρουμ για προσφορά. Μετά απο 2 ώρες με πήραν απο forthnet και μου πρόσφεραν το ίδιο πακέτο που είχα μέχρι τώρα + κινητά με την ίδια τιμή. Με τέτοιες προσφορές, ειδικά όταν τα αθλητικά που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον κατ'εμε είναι η superleague και η euroleague, η τιμή θεωρώ πως ειναι υψηλή. Τελικά το γύρισα για 12 μήνες σε start pack + κινητά + HD με 30 ευρώ, τιμή που θεωρώ πως είναι τίμια για αυτά που προσφέρει.

Μπορουσες να παρεις και Σπορτ 1, Σινεμα 1 σε αυτα τα λεφτα...

Last edited:
Τελικά το γύρισα για 12 μήνες σε start pack + κινητά + HD με 30 ευρώ, τιμή που θεωρώ πως είναι τίμια για αυτά που προσφέρει.
Με βάση την άλλη "προσφορά" που σου έκαναν, θεωρώ πως έπραξες ορθά. Όπως ανέφερε και ο προλαλήσας, το ιδανικό θα ήταν η προσθήκη ns1 ή nc1 ή και των δύο.

Μου κάνουν προσφορά 3play με τις 12 ωρες κινητα και νοβα μόνο με τα αθλητικά στα 39,9 για πάντα και 1 χρόνο hd. Είμαι σκέτη φουλ νόβα με 30,96 που έγινε 35,96 με τα hd. Αξιζει;

Αν θεωρεις πως το τρεχον αθλητικό περιεχομενο αξιζει μηνιαιως 10ευρω, ναι αξιζει. Το φουλ το εχουν παρει αρκετοι στα 45 και αυτο οντως αξιζει.

Έχω την εντύπωση όμως ότι αυτοί που πήραν τιμή για το full 44,90 ανέφεραν ότι τα κινητά είναι εκτός.

Αρχικά μου είπαν 49,9 φουλ πακ χωρίς κινητα. Απλά σκέφτηκα ότι απο 31 πάω στα 40 αλλά γλυτώνω και τα 27 ευρώ οτε με 240 σταθερά/30κινητα και 4mb internet

Αν σε ενδιαφέρει και πάρεις τελικά την προσφορά 3play+sport pack,δικαιούσαι και multivew 12 μήνες.

Δεν είναι περίεργο,ούτως άλλως τα δίνουν.Κι αν γίνει ανανέωση πάλι τα ξαναδίνουν.

Με πηραν χτες απο nova για αντιπροσφορα σε αιτηση αλλαγης απο οτε. Ειχα 3play με sport pack και κινητα στα 45 Μου προσφεραν το full pack+HD στα 39.90 για ενα χρονο + δωρεάν 2ο δεκτη (για αλλο δωματιο)
Αν οντως ηθελα να παραμεινω, ειναι πολυ καλη προσφορα.