κάτι είχε ειπωθεί γιά 25 ευρό αλλά σε μένα που το είχα με 29.90 και το έχω διακόψει δεν το προτείνανε.Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν παιζει προσφορα αυτον τον καιρο σκετο sports pack nova?...εννοω χωρις 3play...μονο δορυφορικο...
Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν παιζει προσφορα αυτον τον καιρο σκετο sports pack nova?...εννοω χωρις 3play...μονο δορυφορικο...
Είσαι εντός η εκτός δικτύου forthnet;Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν παιζει προσφορα αυτον τον καιρο σκετο sports pack nova?...εννοω χωρις 3play...μονο δορυφορικο...
Οι προσφορές γιά σκέτη nova δίνονται σε αυτούς που είναι εκτός δικτυου.Aττικη...εντος δικτυου....αυτο με την αεκ που το βρισκουμε;;
Που βρίσκω το νήμα;;; Είμαι από το κινητό και βασικά θέλω να δω για ote TV + nova + dreambox.Όπως το έγραψες,κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι για την προσφορά του sport πακέτου με 1 χρόνο δωρεάν τα cinema.Το multivew,για θέαση εντός του χώρου του κύριου εξοπλισμού με το πακέτο που έχεις τώρα,ζήτα το αν σε ενδιαφέρει και θα στο δώσουν δωρεάν.Για νέα προσφορά με καλύτερη τιμή στο υπάρχον πακέτο σου το ξεχνάς.
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για συνεγκατάσταση ΟΤΕ TV και NOVA,υπάρχει σχετικό νήμα για τις όποιες απορίες σου.
Είπα ότι οι προσφορές γιά σκέτη nova δίνονται σε πελάτες εκτός δικτύου forthnet.αυτό είναι άσχετο με την ΑΕΚ η κάποια άλλη ομάδα.Επικοινωνησε με τα γραφεια της αεκ και φερσου εξυπνα
(δηλ.ειμαι αεκαρα και αν ισχυει αυτο που αναφερθηκε για εκτος δικτυου
που δεν το πιστευω οτι ισχυει-ειμαι εκτος δικτυου πχ αναφερε εξοχικο αν εχεις
η οτισου κατεβει στο μυαλο)
Παιδια ηθελα να ρωτησω γνωριζετε για μια φημη που κυκλοφoρει για την forthnet οτι απο Σεπτεμβριο θα δινει VDSL απο καμπινες; Γιατι τωρα δεν δινει...
Επισης εμενα το συμβολαιο μου 3play με Nova τελειωνει τον Δεκεμβριο....Eαν λοιπον κανω αιτηση φορητοτας τωρα, στην Wind που δινει ενα καλο 3play με σταθερο, κινητο και vdsl 50αρα (απο καμπινα)
πιστευετε οτι η Forthnet θα δεχτει την αλλαγη σε σκετο nova full pack η cinema pack παρολο που δεν θα εχει τελειωσει το συμβολαιο το προηγουμενο; θα υπαρχει προστιμο;
Ζητα απο το support εδω να επικοιωνησουν μαζι σου για μεταφορα απο οτε, να το τονισεις αυτο
Εγώ που ζήτησα το ίδιο με email στην forthnet (δηλαδή προσφορά για μεταφορά από ΟΤΕ) μου απάντησαν να απευθυνθώ σε κατάστημα...
Είχα μια από τις γραμμές μου στη Forthnet πολλά χρόνια και, όταν ενεργοποιήθηκε τον ΙΟΥΝ 2013 το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή μου, μίλησα πολλές φορές με αρμόδιους της Forthnet και μου έλεγαν ότι σύντομα θα δώσει VDSL από KV και η Forthnet. Περίμενα υπομονετικά 6 μήνες και όταν κατάλαβα ότι η πολιτική της δεν συμβάδιζε με τη χονδρική από τον ΟΤΕ, στο θέμα αυτό, αποφάσισα να μεταφέρω αυτή τη γραμμή στην Wind και από το ΦΕΒ 2014 έχω VDSL 50/5.
Τα συμπεράσματα δικά σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.