Προσφορά NOVA

Δεν μπορώ να καταλάβω την τιμολογιακή πολιτική της nova. φυσικά δικαίωμα τους να πουλάνε το πακέτο τους και 100 ευρώ .

Σου λέει start pack 30 ευρώ . Τους λές θέλω το start pack και με επιπλέον 10 τουλάχιστον το αθλητικό πακέτο. Δηλαδή τους ζητας να γίνεις πελάτης τους με 40 ευρώ για 18 μήνες διότι ειναι το μέγιστο που μπορείς να διαθέσεις.
Σου απαντάνε δεν γίνεται με τίποτα. Το αθλητικό τους δε περιεχόμενο που ζητάς εσύ ως πελάτης ειναι φτωχό. Προφανώς το ζητάς για να δείς την ομάδα σου στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Δηλαδή 4 αγώνες το μήνα.

Συμφωνείς τελικά με ΟΤΕ στα 40 ευρώ για full πακέτο .

Ποιος ειναι ο χαμένος τελικά; εγώ ή η nova .

Ο Οτε τουλάχιστον τραβάει νέους πελάτες με 36 ευρώ προσφορά και εχει και ανώτερο περιεχόμενο συνολικά.

ενω εσυ που τους παιρνεις και προτεινεις δικο σου τιμολογιο ειναι πολυ λογικο. ακου εκει εγω δινω 10 το πολυ. καλα που δεν τους ειπες 8 ευρω και μια σακουλα ντοματες για να μου δοσετε τα αθλητικα.

ας σοβαρευτουμε. ζητας να σου κανουν προσφορα και να σε παρουν τηλ απο το αντιστοιχο τμημα. αν δεν σου κανει, λες θα το σκεφτω για να γινει μια δευτερη γυρα σε μερικες μερες. η κανεις φορητοτητα. και αναμενεις αντιπροσφορα.

ενω εσυ που τους παιρνεις και προτεινεις δικο σου τιμολογιο ειναι πολυ λογικο. ακου εκει εγω δινω 10 το πολυ. καλα που δεν τους ειπες 8 ευρω και μια σακουλα ντοματες για να μου δοσετε τα αθλητικα.

ας σοβαρευτουμε. ζητας να σου κανουν προσφορα και να σε παρουν τηλ απο το αντιστοιχο τμημα. αν δεν σου κανει, λες θα το σκεφτω για να γινει μια δευτερη γυρα σε μερικες μερες. η κανεις φορητοτητα. και αναμενεις αντιπροσφορα.

Και ενα καρπουζι ρε μάγκα έπρεπε να μου βάλουν . Εσυ για τι ζόριζεσαι ; μετοχές στον όμιλο έχεις;

Επίσης όλοι κοιτάνε για προσφορές και φυσικά και θα ζητήσουν κάτι καλύτερα με τα δεδομένα της εποχής.

Εσυ απο ποια χώρα γράφεις ;

Και επειδή είχα nova για πολλά χρόνια θα σε ενημερώσω οτι όχι για 40 δεν αξίζει το πακέτο τους αλλά ουτε 30 .. Πόσο μάλλον κάτι 60άρια που καταχρηστικά ζητάνε.

οχι δεν εχω αλλα μπορω να σκεφτομαι και σαν πελατης και σαν "μαγαζατορας" ωστε να βρισκεται η χρυση τομη. και δεν ειμαι της αποψης ο πελατης εχει παντα δικιο. αλλα το να κανεις παζαρι με μια εταιρια λες και πασ στο μπακαλικο ακουγεται αστειο. και σου ειπα. ορισμενα πραγματα θελουν τροπο και οχι κοπο. ολοι εμεις δλδ πως πηραμε τις προσφορες?

Δεν μπορώ να καταλάβω την τιμολογιακή πολιτική της nova. φυσικά δικαίωμα τους να πουλάνε το πακέτο τους και 100 ευρώ .

Σου λέει start pack 30 ευρώ . Τους λές θέλω το start pack και με επιπλέον 10 τουλάχιστον το αθλητικό πακέτο. Δηλαδή τους ζητας να γίνεις πελάτης τους με 40 ευρώ για 18 μήνες διότι ειναι το μέγιστο που μπορείς να διαθέσεις.
Σου απαντάνε δεν γίνεται με τίποτα. Το αθλητικό τους δε περιεχόμενο που ζητάς εσύ ως πελάτης ειναι φτωχό. Προφανώς το ζητάς για να δείς την ομάδα σου στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Δηλαδή 4 αγώνες το μήνα.

Συμφωνείς τελικά με ΟΤΕ στα 40 ευρώ για full πακέτο .

Ποιος ειναι ο χαμένος τελικά; εγώ ή η nova .

Ο Οτε τουλάχιστον τραβάει νέους πελάτες με 36 ευρώ προσφορά και εχει και ανώτερο περιεχόμενο συνολικά.

Τελικά την ομάδα σου πώς θα την βλέπεις;

Τι δουλειά έχει η νόβα; Το μέλος profchaos ανέφερε ότι θέλει να βλέπει την ομάδα του, και τελικά πήγε στον ΟΤΕ, που δεν θα την δείχνει. Μου έμεινε η απορία.

Τι δουλειά έχει η νόβα; Το μέλος profchaos ανέφερε ότι θέλει να βλέπει την ομάδα του, και τελικά πήγε στον ΟΤΕ, που δεν θα την δείχνει. Μου έμεινε η απορία.
Αυτό που έγραψες κατά γράμμα είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι τηλεφωνητές της nova.το έχω ακούσει ο ίδιος 5-6 φορες.
Κλασική απάντηση της nova οταν δε συμφωνείς με τη προσφορά τους.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι παύει να ισχύει, ή ότι δουλεύω στο τηλεφωνικό κέντρο; :chinscratch:

Ας μου απαντήσει καλύτερα ο profchaos, αν θέλει. Δεν νομίζω να μπορεί άλλος να ξέρει το πλάνο του... :smile:

Το θεμα ειναι οτι για να παρεις τις προσφορες ειτε νοβα ειτε οτε μονο με φορητοτητα .Οταν εισαι πελατης οσα χρονια και αν εχεις δεν σε υπολογιζουν.Αυτη ειναι η τιμολογιακη τους τακτικη.

Το θεμα ειναι οτι για να παρεις τις προσφορες ειτε νοβα ειτε οτε μονο με φορητοτητα .Οταν εισαι πελατης οσα χρονια και αν εχεις δεν σε υπολογιζουν.Αυτη ειναι η τιμολογιακη τους τακτικη.
Καλησπέρα,
μίλησα σήμερα με δυο υπάλληλους της Nova και μου "πρόσφεραν" τα εξής
Full Nova:61.92 (τιμή καταλόγου δηλαδή)
3 Play με 18μηνη δέσμευση (απεριόριστα σταθερά μόνο,internet,sport pack+cinema pack για 12 μήνες+HD) 49.80
Σε ερώτηση για την προσφορά που μου έκαναν οι συνεργάτες τους (On Line Sales) για 35 ευρώ Full Nova πριν 10 μέρες, μετά απο ολιγόλεπτη παύση,μου είπαν οτι δεν ισχύει πλέον, και οτι δίνεται μόνο οπου δεν υπάρχει το δίκτυο Forthnet (Internet-τηλέφωνο)
Σε άλλη ερώτηση για άλλη προσφορά που δέχτηκα πριν μια εβδομάδα απο τους ίδιους συνεργάτες τους για startpack με 11.00,μου είπαν οτι επίσης δεν ισχύει...
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι οι προσφορές αλλάζουν ίσως και καθημερινά,και οτι για να πάρεις κάποια "καλή τιμή" τώρα είναι μόνο το 3 Play η να σε πάρουν απο την On Line Sales...

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι παύει να ισχύει, ή ότι δουλεύω στο τηλεφωνικό κέντρο; :chinscratch:

Ας μου απαντήσει καλύτερα ο profchaos, αν θέλει. Δεν νομίζω να μπορεί άλλος να ξέρει το πλάνο του...
Όχι βέβαια τπτ απ αυτά.απλά όπως διάβασα την απάντηση σου μου φάνηκε αστείο γιατι το ακουσα πολλές φορές Τελευταία.δεν υπονοούσα κάτι.οκ;

Βαρεθηκα βεβαια καθε χρονια τα ναζακια της νοβα. περυσι τους ζηταω τα hd με δεσμευση 1 χρονο και μου λενε ενα μεγαλο ΟΧΙ. Μετα απο 2 μηνες με παρακαλουσαν...

Ας μου απαντήσει καλύτερα ο profchaos, αν θέλει. Δεν νομίζω να μπορεί άλλος να ξέρει το πλάνο του... :smile:

Κανένα πρόβλημα να στα αποκαλύψω όλα.

Ολα είναι θέμα χρημάτων. Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις.

Απο την μια εχεις ΑΕΚ 4 αγώνες τον μήνα . με 49.80 και μετά δεν έχω να δώ τίποτα απο nova sports. Τουλάχιστον για τα δικα μου γούστα. Αντε να σου βάλω οτι θα δώ και τα ντέρμπι ..
Είχα nova 4 χρόνια . Πίστεψε με πέρα απο την ΑΕΚ δεν εβλεπα ουτε τα ντέρμπι αλλα σου τα βάζω κι αυτά.

Απο την άλλη έχω Dortmund απο Γερμανικό, 2-3 ομάδες το λιγότερο απο Αγγλικό και κανα 2 απο Ιταλικό που παρακολουθώ κάθε εβδομάδα.

Βάλε ΝΒΑ που βλέπω τις κυριακές κυρίως λόγο ώρας + Ch.L + UEFA κάποιους αγώνες.

Σου παρέθεσα το minimum που θα παρακολουθώ.. και αυτα με 41.80 .

Δεν νομίζω να θέλει πολυ σκέψη τι να επιλέξεις εκός κι αν είσαι Παοκ :p (πλάκα κάνω)

Για την ΑΕΚ στην αγαπημένη μου καφετέρια να πιώ και την μπύρα μου 3.5 ευρώ και παράλληλα θα πάρω και τον αέρα μου εκτός σπιτιού.

Για τα λιγότερα σημαντικά μάτς υπάρχουν και άλλες λύσεις για να τα δείς απο το σπίτι. (νόμιμες έ .. 1) επισκεψη με πάστες στο σπίτι του γείτονα που έχει nova 2)αγορά πρώτου θέματος)

Με πήρανε τηλέφωνο και εμένα και μου πρότειναν 35 για το full pack χωρίς χρονικό περιορισμό και με δωρεάν εξοπλισμό.

Απάντησα ότι ενδιαφέρομαι αλλά είναι πολλά, με ρώτησαν πόσα μπορώ να δώσω, αλλά δεν έδωσα καμία συγκεκριμένη απάντηση γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να γίνω συνδρομητής.

Κανένα πρόβλημα να στα αποκαλύψω όλα.

Ολα είναι θέμα χρημάτων. Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις.

Απο την μια εχεις ΑΕΚ 4 αγώνες τον μήνα . με 49.80 και μετά δεν έχω να δώ τίποτα απο nova sports. Τουλάχιστον για τα δικα μου γούστα. Αντε να σου βάλω οτι θα δώ και τα ντέρμπι ..
Είχα nova 4 χρόνια . Πίστεψε με πέρα απο την ΑΕΚ δεν εβλεπα ουτε τα ντέρμπι αλλα σου τα βάζω κι αυτά.

Απο την άλλη έχω Dortmund απο Γερμανικό, 2-3 ομάδες το λιγότερο απο Αγγλικό και κανα 2 απο Ιταλικό που παρακολουθώ κάθε εβδομάδα.

Βάλε ΝΒΑ που βλέπω τις κυριακές κυρίως λόγο ώρας + Ch.L + UEFA κάποιους αγώνες.

Σου παρέθεσα το minimum που θα παρακολουθώ.. και αυτα με 41.80 .

Δεν νομίζω να θέλει πολυ σκέψη τι να επιλέξεις εκός κι αν είσαι Παοκ :p (πλάκα κάνω)

Για την ΑΕΚ στην αγαπημένη μου καφετέρια να πιώ και την μπύρα μου 3.5 ευρώ και παράλληλα θα πάρω και τον αέρα μου εκτός σπιτιού.

Για τα λιγότερα σημαντικά μάτς υπάρχουν και άλλες λύσεις για να τα δείς απο το σπίτι. (νόμιμες έ .. 1) επισκεψη με πάστες στο σπίτι του γείτονα που έχει nova 2)αγορά πρώτου θέματος)

Συμφωνώ...

Εγώ ζήτησα διακοπή triple play και κράτησα το sport pack με 26 ευρώ και αν ήθελα με 30 κράταγα το full pack!