Προσφορά NOVA

Τώρα το δίνουν με 25

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το θέμα είναι πως ήταν δύσκολοι για να το κάνω και για τα ανίψια μου..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ναι, είναι τρομερό. Η τύπισσα μου τα έδωσε με 25 ευρω

Με 25 ευρώ στο έδωσε ΧΩΡΙΣ τηλέφωνο και ίντερνετ. Μαζί με αυτά, πάει 40 ευρώ και επαναλαμβάνω είναι τιμή που παίζει χρόνια.

Last edited by a moderator:
Για τα ανίψια μου το έδωσε με πολυπίεση με 25 και HD για πάντα και όλα δώρο. Την απείλησα πως θα την καταγγείλω αν δεν το δώσει. και επίσης μου είπε πως δεν έχω και αποδέσμευση απο ΟΤΕTV και ΟΤΕ. Με 25 όλα και αποκωδικοποιητή κλπ δωρο... Τι να πω?? Κουφό?? Απίστευτο???

Κάλεσα και κανόνισα να έρθει αύριο courier με το συμβόλαιο. Δίνουν όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο φίλος, δηλαδή Adsl 24 + Απεριόριστα σταθερά + Sports Pack με HD στα 39,90 με δωρεάν πιάτο, αποκωδικοποιητή, εγκατάσταση, έξοδα μεταφοράς

Ότι δηλαδή ζήτησα από τη Nova και μου το αρνήθηκε, μου το έδωσαν οι τύποι. Θα διαβάσω το συμβόλαιο εξονυχιστικά σαφώς, για να είμαι σίγουρος
Το πακέτο που περιγράφεις, με επιπλέον δωρεάν κλήσεις προς κινητά, το έχω εδώ και 3 χρόνια σε αυτή την τιμή. Ούτε πιάτο πλήρωσα ούτε εγκατάσταση τότε που το έβαλα. Και είχαν και CHL τότε. Δεν είναι ψέμα η προσφορά.

Re: Όλη η Nova με 25 ευρώ. Ισχύει;

ναι το 39αρι έβαλα και μετα μου το εδωσε με ενα 25αρι για τα ανηψια

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παρακαλώ να προσέχουμε λίγο τους χαρακτιρισμούς μας. Δεν είναι καφενείο εδώ μέσα.

ναι σόρρυ φίλε, απλά δεν το πιστεύω.

Το πακέτο που περιγράφεις, με επιπλέον δωρεάν κλήσεις προς κινητά, το έχω εδώ και 3 χρόνια σε αυτή την τιμή. Ούτε πιάτο πλήρωσα ούτε εγκατάσταση τότε που το έβαλα. Και είχαν και CHL τότε. Δεν είναι ψέμα η προσφορά.

Την έχω ξανακούσει την προσφορά, προ δύο ετών περίπου, απλά είμαι επιφυλακτικός όταν μιλάμε για εξωτερικούς συνεργάτες.

με πηραν και μενα πριν λιγο απο ......και μου προτειναν το sport pack η το cinema pack στα 25 ευρω.

Καλα μιλάμε αυτά είναι.. ψάχνουμε ονοματα υπαλληλων να ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ για προσφορά... :flipout: πριν καποια χρόνια σταμπαρίζαμε τηλέφωνα της nova για να μην το σηκώνουμε καν.. :fahne90:

σε γενικες γραμμες οι καλυτερες τιμες προσφορων εχουν

Nova3play: 29.90 s -39.90 nc η ns -49.90 f
Nova tv: 10 s -25 nc η ns -35 f

Last edited:
Μάλλον η Nova βλέπει ότι έχουν αρχίσει να της φεύγουν σωρηδόν οι πελάτες λόγω αθλητικού περιεχομένου του ΟΤΕ, οπότε προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει κάποια έσοδα.
Αν ο άλλος το έχει πάρει απόφαση να βάλει ΟΤΕ και δεν μπορείς να τον μεταπείσεις ό,τι τιμή και να του δώσεις, λόγω περιεχομένου, κοιτάς τουλάχιστον μήπως και τον πείσεις να έχει και Nova έστω και χωρίς 3play.

Και στο 25αρι για τα ανήψια όλα τα σπορτς λέει και τα βασικά, οπότε όχι cinema και ντοκιμεντερ από ότι κατάλαβα. Αλλα τα παιδικά θα μου τα βαλει στο πακετο είπε και δε θα χρεωσει παραπάνω.

Φίλε μου κατανοώ τον ενθουσιασμό σου αλλά δες λίγο τι έγινε πέρσι πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Ειναι χρήσιμες κάποιες απο τις πληροφορίες που δίνεις αλλά κάποιες άλλες όχι. Ας μην βγάζουμε στη φόρα ονόματα ανθρώπων που μας εξυπηρέτησαν και ας κρατήσουμε λίγο πιο formal το επίπεδο-bye-

Καλεσαν κι εμενα για αυτην την προσφορα. 24αρι ιντερνετ, δωρεαν αστικα-υπεραστικα, χωρις δωρεαν χρονο σε κινητα, sports pack στα 39,90 με δωρο τον εξοπλισμο. Αν και δεν ενδιαφερομαι πραγματικα τους ειπα ειμαι συνδρομητης ΟΤΕ κι αν εχουν κατι καλυτερο να μου δωσουν. Τοτε μου ειπαν θα μου δωσουν στην ιδια τιμη τα hd δωρεαν για παντα, τον αποκωδικοποιητη hd (αληθεια ειναι διαφορετικος???) και (νομιζω) τελη ενεργοποιησης. Τους ειπα για να τους αποφυγω πως παρολο που το ΟΤΕtv ειναι αποδεσμευμενο σε 3 μηνες, που αποδεσμευεται και το σταθερο, θα χαρω να τα ξαναπουμε για την προσφορα. Η απαντηση του πωλητη ηταν πως η προσφορα αυτη μετραει μερες και μετα δεν θα ειναι διαθεσιμη. Ε του απαντησα ολο και καποια προσφορα θα εχετε κατα τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο για να πιασετε στοχους και μου το εκλεισε κακην κακως φανερα ενοχλημενος.

Θερμή παράκληση να μην ξεφεύγουμε.Ήδη ορισμένα posts έχουν ύφος καφενειακής συζήτησης.Τα επόμενα μηνύματα με ανάλογο ύφος θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση.
Ανοίχτηκαν νέα νήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο παρόν νήμα που είναι το κατάλληλο μέρος στο οποίο έπρεπε να γραφτούν εξ αρχής.Παρακαλώ πολύ,να έχει πρώτα γίνει γνώση των κανόνων λειτουργίας του forum και κατόπιν αυτού να γράφονται τα posts εκεί που πρέπει και με το ανάλογο ύφος.
Συνεχίζουμε στο θέμα μας...

στο παιδι που ειπε οτι θα του βαλουν τα αθλητικα χωρις χρεωση να ξερει οτι δεν υπαρχει καποια εχτρα χρεβση, το βασικο πακετο εχει τα παιδικα / μουσικα / ντοκυμαντερ / σειρες και πανω εκει παταει το αθλητικο η το κομματι του cinema. Παντως 40 ευρω ειναι προσφορα που εχει δωθει πολλες φορες ... "προσφορα" θα ηταν το πληρες πακετο και κινητα στα 40 ευρω αλλα και παλι ειναι τι σου αρεσει ... εγω πχ πηρα αποφαση να παω στον οτε στα 40.80 και σημερα μου εδιναν ολα στα 44.90 και ειπα οχι .. δεν βλεπω αθλητικα για να διαλεξω με αθλητικο περιεχομενο απλα οτι εβλεπα στην νοβα το εχει ο οτε απο ντοκυμακτερ / παιδικα + καποια εχτρα που εχει ο οτε .. οποτε ο καθε ενας κρινει τι θελει να βλεπει και μετα το ποσα μπορει να διαθεσει

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε φίλο μου που έχει αρκετά χρονια full pack, και αποφάσισε να το κόψει τελείως λόγο κρίσεις, σε επικοινωνία που είχε με nova τους είπε ότι το μονο που θα του λείψει είναι οι αγωνες του ολυμπιακού,και του πρόσφεραν σκέτο sport pack με 11 ευρώ

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε φίλο μου που έχει αρκετά χρονια full pack, και αποφάσισε να το κόψει τελείως λόγο κρίσεις, σε επικοινωνία που είχε με nova τους είπε ότι το μονο που θα του λείψει είναι οι αγωνες του ολυμπιακού,και του πρόσφεραν σκέτο sport pack με 11 ευρώ
Φίλε αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα αν κ το ακούω πρώτη φορά.πήρε με 11 ευρό sport pack η κάποιο αλλο πακετο που δε το ξερουμε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

11 ευρώ το sport pack, αλλα λογικά του έκαναν αυτή την προσφορα γιατί είχε πολλά χρονια συνδρομητής k για να μην τον χάσουν τελείως
Δε νομίζω να την κάνουν αυτή τη προσφορα σε πολλούς και ειδικά σε νέους συνδρομητές
Τηλέφωνο δεν ξέρω απλά μου είπε ότι μόλις πήρε τηλ για διακοπή του έκαναν αυτή την προσφορα