Προσφορά NOVA

Απο μια συντομη ερευνα που εχω κανει στο νημα αλλα και απο προσωπικες εμπειριες γνωστων η forthnet/nova εχει συνδρομητες πολλων ταχυτητων .
Σε αυτους που παιρνουν τα πακετα τσαμπα και σε αυτους που νομιζει οτι κοιμουντε στον υπνο του δικαιου.
Γνωστος εχει παρει Full nova , απεριοτιστα σταθερα , απεριοριστα κινητα , εξωτερικο και HD για παντα στην τιμη των 39,90ευρω/μηνα .
Αλλος εχει παρει start pack , nova sp1 + cinema 1 , 720 λεπτα σε κινητα για παντα στην τιμη των 29,90ευρω/μηνα.
Αλλος εχει παρει Full nova , απεριοτιστα σταθερα , απεριοριστα κινητα ,nova εξοχικο, multiview και HD για παντα στην τιμη των 39,90ευρω/μηνα.

Ολοι πετυχαν καλυτερες προσφορες ειτε απειλησαν οτι θα αποχωρησουν απο την εταιρια ειτε οταν ειδαν την αιτηση φορητοτητας.

Παιδιά και εγώ Επειδή με κοροϊδεύουν το πήρα εγωιστικα Και έκανα αίτηση φορητοτητας στον ΟΤΕ. Από βδομάδα υπογραφω και εννοείται φεύγω από Νόβα γιατί όταν τους είπα ότι θέλω προσφορά μου είπαν από Μάρτιο θα σου κάνουμε γιατί αν διακόψω τώρα έχω πέναλτι 49 . Τους είπα θα φύγω και με έγραψαν.Οπότε το αποφάσισα πάω ΟΤΕ και θα πληρώσω τα 50 . Οπότε σίγουρα τωρα που θα δουν αίτηση φορητοτητας θα μου κάνουν προσφορά αλλά τους έχω γραμμένους. Άρα Ότι προσφορά ακούσω θα σας ενημερώσω για να ξέρετε τι μπορείτε να ζητάτε.

Οπότε επειδή δεν ήθελες να περιμένεις ένα μήνα, θα πας στον ΟΤΕ πληρώνοντας ό,τι έχεις συμφωνησει συν 4 ευρώ παραπάνω τον μήνα (49/12); Δεν ακούγεται και τόσο λογικό.

Οχι φίλε δεν ήταν ένας μήνας. Τον Ιανουάριο έγινε αυτό.Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Γιατί μου ήρθε χρέωση 65 και όταν τους είπα είναι πολλά να πάρω μια προσφορά μου είπαν μετα απο 2 μήνες για να πάρουν τα 65αρια. Και τώρα που θα δουν την αίτηση φορητοτητας θα δώσουν προσφορά? Έτσι κι αλλιώς το έχω ξαναγράψει πιο πολύ με ενδιαφέρουν παιδικά και ντοκιμαντέρ . Και ο ΟΤΕ και η Νόβα με καλύπτουν . Αλλά θέλω να έχω τα full pack γιατί μπορεί να κάτσει κάνα ματσάκι ή καμμιά ταινιουλα κάποια στιγμή. Το θέμα δεν είναι αν είναι λογικό ή όχι. Το θέμα ειναι ότι θα ενημερωθείτε για το τι προσφορα θα παίξει. Οπότε εσένα πρέπει να σε νοιάζει αυτό και οχι αν είναι λογικό ή όχι. Και σημειωτέον ο ΟΤΕ μου έκανε προσφορά full 45 ευρώ τελική. Θα σας κρατήσω ενήμερους για να γνωρίζεται μέχρι που μπορούν να το ρίξουν. Αυτό που γράφει ο φίλος από πάνω ότι υπάρχουν οι έξυπνοι και τα κορόιδα είναι γεγονός. Αυτά από μένα.

Οι προσφορες απο αιτηση φορητότητας ειναι λιγο πολύ γνωστές. 45, ή ύστερα απο πιεση 39.90 το πληρες. Το ο,τι θα σου κανουν προσφορά ειναι λογικό, ειναι ενα βημα πριν χασουν πελατη. Το να θεωρεις πως σε κοροιδευουν ειναι παραλογο. Η τιμη που πληρώνεις, όπως και η χρονική δεσμευση ηταν οικειοθελη. Δεν υπήρχε λόγος να σου κανουν καλή προσφορά ενω το συμβολαιο σου ειχε ακομη 3 μηνες.

ταχουμε ξαναπει
το θεμα ειναι τι υπηρεσιες χρειαζεσαι,τι ποιοτητα αυτων των υπηρεσιων σου προσφερονται
και φυσικα αν εχεις το αναλογο οικονομικο κοστος να διαθεσεις
αν σε καλυπτουν αυτα τοτε υπογραφεις το συμβολαιο και το τιμουν και οι δυο πλευρες μεχρι
την ληξη του και οσο για την ανανεωση του μετα βλεπεις και αποφασιζεις
για τις δικες μου αναγκες και δυνατοτητες αυτη την στιγμη η φορτνετ ειναι και πιο φθηνη και πιο
μπροστα στις τεχνολογικες καινοτομιες απο την κοσμοτε ιδιως στην περιπτωση της νοβα

Τι???? " Τότε υπογραφεις το συμβόλαιο και το τιμούν και οι δύο πλευρές μέχρι τη λήξη του" . Πες μου ότι κάνεις πλακα! Πριν 2 χρόνια ήταν καλή τιμη.ΤΩΡΑ δεν είναι καλή. Αφού τώρα δίνουν σε άλλους με λιγότερη τιμή είναι κακό που ζητάω να εναρμονιστεί η δική μου τιμή με τα σημερινά δεδομένα? Και στο κάτω κάτω το ότι δεν τηρώ το συμβόλαιο πληρωνω το "πέναλτι" 50 για τους υπόλοιπους μήνες. Μην ανησυχείς καμμιά εταιρία δεν μπαίνει μέσα από τα συμβόλαια που συνάπτεις αν τα διακόψει ο πελάτης και δεν το "τιμάει" όπως λες παραπανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι προσφορες απο αιτηση φορητότητας ειναι λιγο πολύ γνωστές. 45, ή ύστερα απο πιεση 39.90 το πληρες. Το ο,τι θα σου κανουν προσφορά ειναι λογικό, ειναι ενα βημα πριν χασουν πελατη. Το να θεωρεις πως σε κοροιδευουν ειναι παραλογο. Η τιμη που πληρώνεις, όπως και η χρονική δεσμευση ηταν οικειοθελη. Δεν υπήρχε λόγος να σου κανουν καλή προσφορά ενω το συμβολαιο σου ειχε ακομη 3 μηνες.
Δεν διαφωνώ. Έχεις απολυτο δικιο. Πάντως θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τιμή σε πελάτη ο οποίος πιστεύω θεωρείτε καλός και πλήρωνε πάντα στην ώρα του. Είναι μια ένδειξη εμπιστοσύνης και αναγνωρισιμότητας για τόσα χρόνια. Δεν νομίζω ότι αν πλήρωνα 65 για τους υπόλοιπους μήνες θα σωζόταν η εταιρία. Τέλος πάντων ξεφύγαμε από το θέμα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερωσω.

Η αποψη μου, αν αυτη εχει καμια σημασία, ειναι να το δεις ψυχραιμα και στο τελος να αποδεκτείς την πιο συμφερουσα προσφορά για σενα, μακρυα απο εμπαθεια. Ολοι εχουμε νιωσει ετσι καπου/καπως, αλλα πραγματικά δεν αξιζει, μιας και δε μιλάμε για προσωπικές σχεσεις οι οποιες εκτιμώνται. Ενοχληθηκες, εκανες την φορητότητα. Τωρα δες τι προσφορά θα παρεις, ζυγισε τις επιλογές σου και πραξε αναλόγως.

Τα φόρουμ γι αυτό είναι . Εννοείται ότι η άποψη όλων μετράει και ο ένας εδώ μέσα προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλο ώστε στο τέλος να βγούμε κερδισμένοι. Το πιο εύκολο για σένα θα ήταν να μην απαντήσεις . Αντί αυτού όμως λες την γνώμη σου ή οποία είναι σεβαστή.

Αυτό που εχει γράψει ο φιλος Budhas λίγο πιο πάνω ότι κάποιοι έχουν πάρει full nova απεριόριστα σταθερά, απεριόριστα κινητά, εξωτερικό, HD, με 39,90 περιλαμβάνει και internet? γιατί εγω για όλα αυτά πλήρωνω 49,90 και το συμβόλαιο μου έληξε το Σεπτέμβριο του 2015 και τώρα είμαι αορίστου χρόνου αν εχει και internet στα 39,90 η τιμή να κοιτάξω να πατήσω πόδι.

Οι τιμές είναι και με Ίντερνετ ,
και απο τις 10 του μηνός η χρέωση προς τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών 13831 απο δωρεάν χρέωση θα είναι στα 0,0295 ευρώ/λεπτό (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) .
Όπως αναφερεται στις ανακοινώσεις
Η Forthnet A.E. σας ενημερώνει ότι από 10/02/2016, οι κλήσεις από το σταθερό δίκτυο της Forthnet προς τον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13831 χρεώνονται 0,0295 ευρώ/λεπτό (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=8071

Οι τιμές είναι και με Ίντερνετ ,
και απο τις 10 του μηνός η χρέωση προς τον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών 13831 απο δωρεάν χρέωση θα είναι στα 0,0295 ευρώ/λεπτό (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) .
Όπως αναφερεται στις ανακοινώσεις

http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=8071

2106602000 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ NOVA

Εχω μια δευτερη γραμμη ΟΤΕ και θα ηθελα να ρωτησω αν εφευγα σημερα απο τον ΟΤΕ για να παω στην forthnet/nova ποια πιστευετε οτι θα ηταν η καλυτερη τιμη που θα μπορουσα να πετυχω?
Δεν μ'ενδιαφερουν οι ταινιες καθολου αλλα μ'ενδιαφερει πολυ το multiview.Τα αθλητικα αναλογα με την προσφορα που θα μου δωσουν θα το σκεφτω αν τα βαλω ή οχι.

Τα χρηματα που ειμαι διατεθειμενος να δωσω και η προσφορα που θα ηθελα να παρω ειναι στα 34,90 με multiview χωρις ταινιες και αθλητικα ή στα 39,90 με multiview και αθλητικα.
Δεν ξερω αν παιζει κατι τετοιο ομως ή αν μπορουν να μου το δωσουν επειδη θα φυγω απο τον ΟΤΕ.

Εμένα με πήραν σήμερα τηλέφωνο για αυτά που ζητάς full pack Με 35 μόνο τηλεόραση αλλά χωρίς multiview, λογικά με multiview Θα πας στα 40 που είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ο φίλος HERTHAN όμως,προφανώς αναφέρεται σε 3 play και όχι σκέτη Nova.

Πριν 2 ώρες μου τηλεφώνησαν απο το 2130393140 να μου δώσουν προσφορά αλλά ήθελαν μόνο συνδρομητές OTE.

Οποιος θέλει ας καλέσει.

Απο πού προκύπτει και προφανώς απο το μήνυμα του, τέσπα πάντως αν βρει σε τέτοια τιμή ας το πει να σκεφτώ αν βάλω!

Προκύπτει από την αναφορά του για δεύτερη γραμμή ΟΤΕ και την ερώτησή του σχετικά με την μεταφορά προς Forthnet-NOVA.Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό,με ενδιαφέρον για σκέτη NOVA.