Περίπου 10 ευρώ τον μήνα.To multiview ποσο δινεται ως εξτρα? Δεν με ενδιαφερει απλα θελω να δω την διαφορα στο συνολικο κοστος.
Καλά μην είσαι σίγουρος για τα "εγγυημένα" 10Mbit.Στα ίδια επίπεδα θα είσαι.Η forthnet δεν νομίζω να σου δώσει την προσφορά που θες αλλά μακάρι :music-smiley-005:Εγω εχω σκετο 2play και λογω κακης ταχυτητας(γυρω στα 4)εχω κανει αιτηση για μεταφορα στη vodafone που μου δινει εγγυημενα οπως λεει απο 10 και πανω.Ποσες πιθανοτητες εχω να μου δωσουν την προσφορα του gv111?Νομιζω για 42,38ε με 12 ωρες κινητα και full nova θα αξιζε να θυσιασω την ταχυτητα.
Περίπου 10 ευρώ τον μήνα.
Τους πήρα και τους έστειλα email και δυστυχώς με τίποτα αλλά με τίποτα δεν μου δίνουν το κάτι επιπλέον που δίνουν σε κάποιον άλλον.
Eίπα τι διαφορά έχει κάποιος που παίρνει καλύτερη προσφορά από εμένα και απλά μου είπε φορητότητα.
Τους πήρα και τους έστειλα email και δυστυχώς με τίποτα αλλά με τίποτα δεν μου δίνουν το κάτι επιπλέον που δίνουν σε κάποιον άλλον.
Eίπα τι διαφορά έχει κάποιος που παίρνει καλύτερη προσφορά από εμένα και απλά μου είπε φορητότητα.
gv111 Ευχαριστούμε για την απάντηση σου.
Πες μας τελικά τί εγινε, ο ΟΤΕ πρόλαβε και σου τράβηξε την γραμμή?
Έμεινες καθόλου χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ και νοβα?
Ταλαιπωρηθηκες καθόλου με την αίτηση υπαναχώρησης από τον ΟΤΕ?
Δηλαδή πρόλαβε η NOVA και σου τράβηξε την γραμμή και εσύ μετά σύνδεσες τον εξοπλισμό της NOVA για να έχεις τηλέφωνο και Ιντερνετ από την NOVA μέχρι να σου ξανατραβήξει πίσω την γραμμή ο ΟΤΕ, οπότε και ξανασύνδεσες τον εξοπλισμό του ΟΤΕ που είχες ήδη από παλιά και επανήρθες στην προτέρα κατάσταση...
Και η NOVA σε χρέωσε ένα μήνα πάγιο συν τα τέλη ενεργοποίησης.
Και τελικά αυτά θα τα πληρώσεις?
Δεν μπορείς να τα αποφύγεις?
Αν εσύ αποφάσιζες να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου τις υπηρεσίες της NOVA και να μήνεις για λίγες ημέρες χωρίς τηλέφωνο και Ιντερνετ, μπορούσες να έχεις την επιλογή αυτή, ωστε να μην σε χρεώσει τίποτα η NOVA?
Εγώ με douple play με 6 ώρες κινητά, μετα απο αίτηση φορητότητας στη Vodafone, έλαβα την παρασκευή στα 42 3play, χωρίς κινητά, με full pack για παντα και multiview για ενα χρονο που μετά απο κει το ανανεωνω ξανά.Εγώ έχω αυτή τη στιγμή triple play με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Θέλω να μπει το full πακέτο της Nova το οποίο πέρυσι δεν μου το έδιναν καθόλου και μάλιστα μου πουλησαν το Nova εξοχικό για δώρο, ενώ δεν έχει χρέωση. Το συμβόλαιο λήγει 25/10. Όσοι προχωρήσατε σε αίτηση φορητότητας δοκιμάσατε πρώτα μέσω του forum;
Στην ίδια τιμή είσαι αφού έχεις τα κινητά αντί για τα cinema με 42 ευρώ.Εμένα με γειώσανε κανονικά , μου είπαν ότι έχω το καλύτερο - χειρότερο με τα σημερινά δεδομένα triple play
με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Συγκρίνω με αυτά που σας δίνουν με την φορητότητα.
Εγώ με douple play με 6 ώρες κινητά, μετα απο αίτηση φορητότητας στη Vodafone, έλαβα την παρασκευή στα 42 3play, χωρίς κινητά, με full pack για παντα και multiview για ενα χρονο που μετά απο κει το ανανεωνω ξανά.
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.