Προσφορά NOVA

gv111 Ευχαριστούμε για την απάντηση σου.
Πες μας τελικά τί εγινε, ο ΟΤΕ πρόλαβε και σου τράβηξε την γραμμή?
Έμεινες καθόλου χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ και νοβα?
Ταλαιπωρηθηκες καθόλου με την αίτηση υπαναχώρησης από τον ΟΤΕ?

Ο ΟΤΕ δεν πρόλαβε να τραβήξει την γραμμή γιατί την έβλεπε ενεργοποιημένη στην νόβα ο κύριος απο την προσφορά ,αλλά μου είπε οτι δεν μπορεί αν δεν εγκρίνει η νόβα έπειτα απο αντί προσφορά.
Δεν έμεινα απο τίποτα
Απλως θέλει γρήγορα πήρα 13888 Ρώτησα για ακύρωση με παρέπεμψε σε άλλον και μου έδωσε η φαξ η Μάιλ.Έστειλα mail με φωτο ταυτότητας διπλής όψης και έγραψα αφμ Ο κύριος απο νόβα μου είπε να πω στον ΟΤΕ οτι επειδή εκανα λάθος στο συμβολαιο και έχω και άλλο δεν μπορω να φύγω απο νοβα

Εγω εχω σκετο 2play και λογω κακης ταχυτητας(γυρω στα 4)εχω κανει αιτηση για μεταφορα στη vodafone που μου δινει εγγυημενα οπως λεει απο 10 και πανω.Ποσες πιθανοτητες εχω να μου δωσουν την προσφορα του gv111?Νομιζω για 42,38ε με 12 ωρες κινητα και full nova θα αξιζε να θυσιασω την ταχυτητα.
Καλά μην είσαι σίγουρος για τα "εγγυημένα" 10Mbit.Στα ίδια επίπεδα θα είσαι.Η forthnet δεν νομίζω να σου δώσει την προσφορά που θες αλλά μακάρι :music-smiley-005:

Τους πήρα και τους έστειλα email και δυστυχώς με τίποτα αλλά με τίποτα δεν μου δίνουν το κάτι επιπλέον που δίνουν σε κάποιον άλλον.
Eίπα τι διαφορά έχει κάποιος που παίρνει καλύτερη προσφορά από εμένα και απλά μου είπε φορητότητα.

Τους πήρα και τους έστειλα email και δυστυχώς με τίποτα αλλά με τίποτα δεν μου δίνουν το κάτι επιπλέον που δίνουν σε κάποιον άλλον.
Eίπα τι διαφορά έχει κάποιος που παίρνει καλύτερη προσφορά από εμένα και απλά μου είπε φορητότητα.

Τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα παιδια, τόσο ξεκάθαρα που το λένε και και απο μόνοι τους, για να πάρεις καλη προσφορά μόνο φορητότητα.

Πράγματι θα πάρεις καλύτερη προσφορα αλλα μετα πρέπει να έχεις υπομονή γιατι σε εμένα στις 20/9 και ώρα 18:40 σε καταστημα εκανα αίτηση μεταφοράς απο ΟΤΕ σε Nova. Στις 22/9 δέχομαι παρά πολυ καλή προσφορα απο τον ΟΤΕ και την ίδια μέρα στις 13:30 κανω αίτημα ακύρωσης της φορητότητας. Μετα απο δυο ώρες με παίρνουν απο Nova και με ενημερώνουν πως η πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής θα γινει στις 26/9 όποτε ειμαι εκπρόθεσμος και θα πληρώσω τα τέλη, τον μηνιαίο λογαριασμό και έξτρα πρόστιμο! Επικοινωνώ με τον ΟΤΕ και με διαβεβαιώνουν πως δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας και όλες οι ενέργειες που έγιναν μετα την συμφωνία μας ήταν εμπρόθεσμες και αν θέλω μπορω να πληρώσω μονο τις μερες που θα κανω χρήση του τηλ. και του internet της Nova. Απο τις 26-9 εως και 7-10 εκανα χρήση του τηλεφώνου και του internet της Nova (οχι της τηλεόρασης). Στις 19-10 ήρθε ο λογαριασμός της Nova χωρις κάποιο επιπλέον πρόστιμο αλλα με όλο το μηνιαίο πάγιο 3play απο 26-9 εως 25-10 παρόλο που χρηςιμοποιηςα Μονο 10 μερες το τηλέφωνο και χρεώνουν έξτρα τα τέλη ενεργοποίησης!

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που μας γράφεις...
Μπορείς σε παρακαλώ να μας το εξηγήσεις πιο αναλυτικά?
Ενδιαφέρει νομίζω αρκετό κόσμο για να μην μπλέξουμε...

Δηλαδή πρόλαβε η NOVA και σου τράβηξε την γραμμή και εσύ μετά σύνδεσες τον εξοπλισμό της NOVA για να έχεις τηλέφωνο και Ιντερνετ από την NOVA μέχρι να σου ξανατραβήξει πίσω την γραμμή ο ΟΤΕ, οπότε και ξανασύνδεσες τον εξοπλισμό του ΟΤΕ που είχες ήδη από παλιά και επανήρθες στην προτέρα κατάσταση...
Και η NOVA σε χρέωσε ένα μήνα πάγιο συν τα τέλη ενεργοποίησης.
Και τελικά αυτά θα τα πληρώσεις?
Δεν μπορείς να τα αποφύγεις?
Αν εσύ αποφάσιζες να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου τις υπηρεσίες της NOVA και να μήνεις για λίγες ημέρες χωρίς τηλέφωνο και Ιντερνετ, μπορούσες να έχεις την επιλογή αυτή, ωστε να μην σε χρεώσει τίποτα η NOVA?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

gv111 Ευχαριστούμε για την απάντηση σου.
Πες μας τελικά τί εγινε, ο ΟΤΕ πρόλαβε και σου τράβηξε την γραμμή?
Έμεινες καθόλου χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ και νοβα?
Ταλαιπωρηθηκες καθόλου με την αίτηση υπαναχώρησης από τον ΟΤΕ?

gv111 τόλμησες πρόσφατα την αίτηση φορητότητας και με την προσφορά που πήρες μας αναστάτωσες όλους και είμαστε έτοιμοι και εμείς για το ίδιο βήμα...
Για αυτό σε παρακαλούμε όσο πιο αναλυτικά μπορείς γράψε μας τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά που δέχτηκες...
Το 42.38 πώς προκύπτει? Είναι τελική τιμή μαζί και με τους νέους φόρους?
Επίσης πολύ σημαντικά είναι και τα πιο πάνω που σε ρωτάω σχετικά με τον ΟΤΕ...
Σε ευχαριστώ

3play full+12 ώρες κινητά+multiview( για 12 μηνες)δωρεάν εγκατάσταση+adultpack 3 μηνες+2 μηνες δώρο πάγια+τον 3001Αλλα σε νεώτερη επικοινωνία επειδή δεν υποστηριζει multiview θα προσπαθήσει να μου βρει τον 831 δωρεαν.Όλα αυτά στα 42 μου είχε πει για 18 μηνες.Σήμερα που Μίλησα για άλλο θέμα με νόβα Ρώτησα ποσο πληρώνω και μου ειπαν 42.38

Τελική τιμή με ολους τους φόρους.

Είχα 3 play +12ωρες κινητά +sportspack στα 42.73

Ο ΟΤΕ δεν πρόλαβε να τραβήξει την γραμμή γιατί την έβλεπε ενεργοποιημένη στην νόβα ο κύριος απο την προσφορά ,αλλά μου είπε οτι δεν μπορεί αν δεν εγκρίνει η νόβα έπειτα απο αντί προσφορά.
Δεν έμεινα απο τίποτα
Απλως θέλει γρήγορα πήρα 13888 Ρώτησα για ακύρωση με παρέπεμψε σε άλλον και μου έδωσε η φαξ η Μάιλ.Έστειλα mail με φωτο ταυτότητας διπλής όψης και έγραψα αφμ Ο κύριος απο νόβα μου είπε να πω στον ΟΤΕ οτι επειδή εκανα λάθος στο συμβολαιο και έχω και άλλο δεν μπορω να φύγω απο νοβα

Τώρα εγώ αυτήν τη στιγμή ανήκω στους συνδρομητές που ανά πάσα στιγμή μπορώ και πάω σε οποιοδήποτε άλλον.
Πλέον η διαπραγματευτική δύναμή που είχε με εμένα μαζί της σαν εταιρεία συμπυκνώνεται και περιορίζεται.

Δηλαδή πρόλαβε η NOVA και σου τράβηξε την γραμμή και εσύ μετά σύνδεσες τον εξοπλισμό της NOVA για να έχεις τηλέφωνο και Ιντερνετ από την NOVA μέχρι να σου ξανατραβήξει πίσω την γραμμή ο ΟΤΕ, οπότε και ξανασύνδεσες τον εξοπλισμό του ΟΤΕ που είχες ήδη από παλιά και επανήρθες στην προτέρα κατάσταση...
Και η NOVA σε χρέωσε ένα μήνα πάγιο συν τα τέλη ενεργοποίησης.
Και τελικά αυτά θα τα πληρώσεις?
Δεν μπορείς να τα αποφύγεις?
Αν εσύ αποφάσιζες να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου τις υπηρεσίες της NOVA και να μήνεις για λίγες ημέρες χωρίς τηλέφωνο και Ιντερνετ, μπορούσες να έχεις την επιλογή αυτή, ωστε να μην σε χρεώσει τίποτα η NOVA?

Στο router του ΟΤΕ έβαλα τους κωδικους της nova για να έχω internet. Το τηλέφωνο γύρισε χωρις να κανω τίποτα! Μετα απο δέκα μερες ξαναπήρε την γραμμή ο ΟΤΕ,είχα χωρις να κανω τίποτα τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ και ξανά άλλαξα στο router τους κωδικους όποτε είχα και internet επιςης απο τον ΟΤΕ. Το μοναδικό πράγμα που εκανα ήταν στον εξοπλιςμο του ΟΤΕ να αλλάξω τους κωδικους. Δεν γνωρίζω αν δεν έβαζα τους κωδικους της nova στο router τι θα γινόταν απο θέμα χρεώσεων αλλα σίγουρα θα μου χρέωναν το τηλέφωνο γιατι το μετέφεραν αμεσα στο δίκτυο τους! Περιμένω τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ αλλα λογικά δεν θα πληρώσω τα τέλη ενεργοποίησης και αντί του παγίου θα πληρώσω μονο τις δέκα μερες που ήμουν στο δίκτυο της nova.
Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις με το που θα έχω νεα

Last edited:
Εγώ έχω αυτή τη στιγμή triple play με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Θέλω να μπει το full πακέτο της Nova το οποίο πέρυσι δεν μου το έδιναν καθόλου και μάλιστα μου πουλησαν το Nova εξοχικό για δώρο, ενώ δεν έχει χρέωση. Το συμβόλαιο λήγει 25/10. Όσοι προχωρήσατε σε αίτηση φορητότητας δοκιμάσατε πρώτα μέσω του forum;
Εγώ με douple play με 6 ώρες κινητά, μετα απο αίτηση φορητότητας στη Vodafone, έλαβα την παρασκευή στα 42 3play, χωρίς κινητά, με full pack για παντα και multiview για ενα χρονο που μετά απο κει το ανανεωνω ξανά.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα με γειώσανε κανονικά , μου είπαν ότι έχω το καλύτερο - χειρότερο με τα σημερινά δεδομένα triple play
με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Συγκρίνω με αυτά που σας δίνουν με την φορητότητα.

Εμένα με γειώσανε κανονικά , μου είπαν ότι έχω το καλύτερο - χειρότερο με τα σημερινά δεδομένα triple play
με sports pack, 12 ώρες προς κινητά στα 42 με τις αυξήσεις. Συγκρίνω με αυτά που σας δίνουν με την φορητότητα.
Στην ίδια τιμή είσαι αφού έχεις τα κινητά αντί για τα cinema με 42 ευρώ.
Μόνο ένα μέλος έχω δει να τα παίρνει όλα με 42, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε με 42 το Full pack αλλά χωρίς κινητά

Εγώ με douple play με 6 ώρες κινητά, μετα απο αίτηση φορητότητας στη Vodafone, έλαβα την παρασκευή στα 42 3play, χωρίς κινητά, με full pack για παντα και multiview για ενα χρονο που μετά απο κει το ανανεωνω ξανά.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το ίδιο πακέτο στα 42,37 εδώ και ένα χρόνο,το Multiview έληξε ( Ήταν δωρεάν για ένα χρόνο και δε με ενημέρωσε κανείς,το είδα στο Myaccount και πήρα τηλ.για να το διακόψω ) και έχω ακόμα 6 μήνες συμβόλαιο γιατί ήταν 18μηνη δέσμευση.Φυσικά αρνούνται να το ανανεώσουν δωρεάν από τώρα...