Προσφορά NOVA

Σήμερα με κάλεσαν από NOVA για προσφορά ADSL24+απεριόριστα σταθερά+Family pack στα 25 ευρώ τελική τιμή (δεν έχει τις 12 ώρες κινητά)

Ξεκινωντας ταυτοχρονα την διαδικασια αλλαγης παροχου με τον gv111 αλλα με μια μικρη καθηστερηση απο τον ΟΤΕ στην διαδικασια, δεκτηκα την τελικη αντιπροσφορα της nova. Λοιπον μου δωσανε τα εξης 3play full+12 ώρες κινητά+multiview( για 12 μηνες)δωρεάν με 24 μηνη δεσμευση με τους φορους 42,39ευρω τελικη τιμη, με το δευτερο παγιο δωρο(οχι δυο παγια). Ειχα 3play full+12 ώρες κινητά+multiview με δυο 865 (δεν ρωτησα για δεκτη δεν με ενδιέφερε) με ληξη της προηγουμενης 18μηνης δεσμευσης 7 ιαν 2017. Στην περιπτωση που περνουσα στον Οτε ειχα πεναλντι 49ευρω + 35 περιπου τα τελη συνδεσης. Πιστευω οτι ειναι οκ αν σκεφτει κανεις οτι ειμουν εντος δεσμευσης. Συνδρομητης Nova απο το 2000 χωρις διακοπη ,3play απο το 2009.

Υ.Γ. Τα παραπανω ελεγμενα και με την φορητοτητα να εχει ακυρωθει προς τον οτε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξεχασα να αναφερω οτι το ποσο που εδινα ηταν 63 ευρω μετα την παροδο του 12μηνου δωρεαν multiview.

Last edited:
Άρα το προηγούμενο σου πακέτο ήταν στα 53 και τώρα είσαι στα 42.Τον 2ο χρόνο μαζί με Multiview ( λογικά δε θα στο ανανεώσουν το 2ο χρόνο ) θα είσαι στα 52 οπότε στην ουσία το κερδίζεις για ένα χρόνο δωρεάν.Αφού έχει και τα κινητά μέσα είναι πολύ καλή προσφορά.

Ταλαιπωρούν τόσο κόσμο και τελικά το συμπέρασμα είναι ότι μπορούν και δίνουν το κάτι παραπάνω.
Αν τελικά αλλάζανε συμπεριφορά και έδιναν το κάτι παραπάνω χωρίς την ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία
της φορητότητας τότε αυτή η κίνηση θα ήταν για αυτήν η καλύτερη διαφήμιση.

Επίσης η τιμή 42,39 είναι για παντα.Ισχύει και ο 13ος μήνας(ελπίζω να υπάρχει ακόμη) δωρεάν με πιστωτική κάρτα, ουσιαστικά στο 24μηνο 3παγια δώρο που καλύπτουν την χρέωση του multiview μετά το δωδεκάμηνο .

Μπράβο simosthe η δεύτερη καλύτερη προσφορά για φέτος!Είπαμε μονο με φορητότητα ,λίγο τρέξιμο αλλά αξίζει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μακάρι και αλλά μέλη να πάρουν τέτοιες προσφορές και χωρίς φορητοτητα

Ενός φίλου έκαναν προσφορά το αθλητικό πακέτο για σκέτη nova στα 27.50. ευρώ μαζί με τον φόρο. Δωρεάν εγκατάσταση.Μόνο θα δώσει δέκα ευρώ για το πιάτο.

Είμαι πελάτης και των 2 συνδρομητικών με τα εξής πακέτα:
α. OTE - Internet 24αρι, αστικά, υπεραστικά & 30' σε κινητά στα 24,90 και ταυτόχρονα OTE TV με κόστος 10,90 τον 1ο χρόνο, και μετά από ανανέωση 15,90 για τον 2ο χρόνο. Το συμβόλαιο είναι προ 2ετιας και λήγει σε περίπου 1 μήνα. Οι τιμές πήραν μια αύξηση τους τελευταίους μήνες λόγω των φόρων κι έγιναν 25,10 για το internet και το τηλέφωνο, και 17,63 για την τηλεόραση.
β. NOVA - FullPack (σκέτο) με κόστος 35 για πάντα, το οποίο μετά τους φόρους αναπροσαρμόστηκε στα 38,82 . Το συμβόλαιο έγινε πριν από περίπου 13 μήνες κι έχει υπόλοιπο συνδρομής σχεδόν 5 μήνες. Συμπεριλαμβάνονταν δωρεάν εγκατάσταση, δωρεάν εξοπλισμός (δορυφορικό πιάτο & δέκτης) & δωρεάν multiview για 12 μήνες (το οποίο καταργήθηκε με το πέρας του 12μηνου).

Ζήτησα τη μεσολάβηση του Nova Support από το forum προκειμένου να κάνω φορητότητα στη NOVA (ως 3play συνδρομητής) έτσι ώστε τον επόμενο μήνα να καταργήσω τον OTE, και οι προσφορές που μου έγιναν είναι οι εξής:
- Νova Sport Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 47,78
- Nova Full Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 53,83
- Nova Full Pack, αστικά, υπεραστικά & unlimited κινητά* στα 58,39
Όλα τα παραπάνω είναι με 24μηνη δέσμευση, επιβαρύνονται με τέλος ενεργοποίησης περίπου στα 37 , και είναι τελικές τιμές.

* Σχετικά με τα unlimited κινητά, ο εκπρόσωπος της εταιρείας μου είπε χαρακτηριστικά το εξής θεωρητικό παράδειγμα: "Σηκώνεις το τηλέφωνο σου την 1η του μηνός, καλείς ένα κινητό, το κλείνεις στις 31 του ίδιου μήνα, και δεν έχεις καμία επιπλέον επιβάρυνση".

Μια πρώτη παρατήρηση μου σχετικά με τις προσφορές είναι ότι: η 1η επιλογή (Νova Sport Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 47,78 ), είναι όσο περίπου και η προσφορά που έχουν στην σελίδα τους (Hot Deals: 44,9 + 2,99 = 47,89 ). Βέβαια σ'αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθώ με το κόστος πρόωρης διακοπής (γύρω στα 55 , αφού έχω ακόμη υπόλοιπο συνδρομής περίπου 5 μήνες), αλλά θα επιβαρυνθεί και η NOVA με τα έξοδα νέας εγκατάστασης.

Κάθε άποψη - παρατήρηση - συμβουλή δεκτή.

Τι να την κανεις την συμβουλη;
Δινεις τωρα 81,5ευ.περ. με 60λ.κινητα και θα δινεις 55,5ευ.περ.(επιμεριζοντας το τελος ενεργοποιησης)
με 720λ.προς κινητα και φουλπακ .Ορμα...

Πώς σας φαίνεται;
Δέσμευση για 24 μήνες

A) οικονομική πρόταση - 29,90 ευρώ
αστικά/υπεραστικά και 12 ώρες κινητά
24άρι internet
tv family plus

β) οικονομική πρόταση - 36,90 ευρώ
αστικά/υπεραστικά και 12 ώρες κινητά
24άρι internet
tv movies

Ερώτηση : είναι καλές οι παραπάνω προσφορές?
και θα επιλέγατε VDSL με 10 ευρώ παραπάνω (σε κάθε πακέτο). Στην ουσία έχω ένα raspberry και δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου γιατί η γραμμή μου είναι πολύ αργή. Αξίζει να αναβαθμιστώ, θα δουλέψει το μαραφέτι αυτό?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

To A ειναι η στανταρ τιμη. Το Β ειναι 7 ευρω παραπανω, οποτε κρινεις ο ιδιος αν οι ταινιες που θα δεις το μηνα αξιζουν τα 7 παραπανω ευρω. Προσωπικα νομιζω πως ειναι αρκετα τιμια προσφορά. Οσο για το vdsl, εξαρταται τη γενικη χρηση ιντερνετ που κανεις. Το pi 2 παντως το εχω δουλεψει στη κλασσικη 24αρα γραμμη της forthnet. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες για το pi, καλυτερα σε pm για να μη βγαινουμε off-topic.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα κάνω αίτηση για το Α. Επιπλέον της προσφοράς, δεν θα πληρώσω τέλη φορητότητας (36 ευρώ), αλλά θα πληρώσω για τον δεύτερο δέκτη (49 ευρώ), μια και λόγω εξοχικού θα έχω 2 δέκτες (και δύο κάρτες). kostikos θα σου στείλω pm γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου το raspberry και ίσως να φταίει η αργή γραμμή.

Αν και ήμαστε off topic, παλιότερα χρησιμοποιούσα το pi 2 σε γραμμή που έπιανε (σταθερά όμως) μέχρι 3Mbps

Την Β μου έδωσαν κι εμένα. Είχε λήξει το συμβόλιο εδώ και ενάμιση χρόνο κι επιτέλους μου έκαναν μια προσφορά που μου άρεσε και την δέχτηκα.

Μία διόρθωση, απλά για να ακριβολογούμε και να ακριβογράφουμε,

το πακέτο family plus κοστίζει 29,90 ευρώ το μήνα + 1,45 ευρώ το ειδικό τέλος = 31,35 ευρώ τελική τιμή ανά μήνα

Έχω 3play full με αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνή, Ίντερνετ 24, και πληρώνω τώρα με φόρο και όλα 53.70 από 49.90 που ήταν, μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή για αυτά που έχω?

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη τιμη που μπορεί να δώσει η νοβα για 2Play σε φορητοτητα απο ΟΤΕ;ευχαρηστω!

@georho32
επικοινώνησε με το support της nova εδώ και ζήτα να επικοινωνήσει μαζί σου συνεργάτης. Αφού μιλήσει μαζί σου δες τι σου δίνει και στην ανάγκη ζήτησε (μια που θέλεις μόνο 2play) την προσφορά με 21,90 + 12 ώρες κινητά αλλά για πάντα! (όχι μόνο για 24 μήνες) http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2play/
Πες μας για το αποτέλεσμα.

@valkyrion
με αίτηση για φορητοτητα μπορεί να πάρεις αυτό : http://avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page628 ποστ 6272 χωρίς διεθνή βέβαια αλλά στα 42,38. Επικοινώνησε με το support και πες μας τι πέτυχες.