Είμαι πελάτης και των 2 συνδρομητικών με τα εξής πακέτα:
α. OTE - Internet 24αρι, αστικά, υπεραστικά & 30' σε κινητά στα 24,90 και ταυτόχρονα OTE TV με κόστος 10,90 τον 1ο χρόνο, και μετά από ανανέωση 15,90 για τον 2ο χρόνο. Το συμβόλαιο είναι προ 2ετιας και λήγει σε περίπου 1 μήνα. Οι τιμές πήραν μια αύξηση τους τελευταίους μήνες λόγω των φόρων κι έγιναν 25,10 για το internet και το τηλέφωνο, και 17,63 για την τηλεόραση.
β. NOVA - FullPack (σκέτο) με κόστος 35 για πάντα, το οποίο μετά τους φόρους αναπροσαρμόστηκε στα 38,82 . Το συμβόλαιο έγινε πριν από περίπου 13 μήνες κι έχει υπόλοιπο συνδρομής σχεδόν 5 μήνες. Συμπεριλαμβάνονταν δωρεάν εγκατάσταση, δωρεάν εξοπλισμός (δορυφορικό πιάτο & δέκτης) & δωρεάν multiview για 12 μήνες (το οποίο καταργήθηκε με το πέρας του 12μηνου).
Ζήτησα τη μεσολάβηση του Nova Support από το forum προκειμένου να κάνω φορητότητα στη NOVA (ως 3play συνδρομητής) έτσι ώστε τον επόμενο μήνα να καταργήσω τον OTE, και οι προσφορές που μου έγιναν είναι οι εξής:
- Νova Sport Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 47,78
- Nova Full Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 53,83
- Nova Full Pack, αστικά, υπεραστικά & unlimited κινητά* στα 58,39
Όλα τα παραπάνω είναι με 24μηνη δέσμευση, επιβαρύνονται με τέλος ενεργοποίησης περίπου στα 37 , και είναι τελικές τιμές.
* Σχετικά με τα unlimited κινητά, ο εκπρόσωπος της εταιρείας μου είπε χαρακτηριστικά το εξής θεωρητικό παράδειγμα: "Σηκώνεις το τηλέφωνο σου την 1η του μηνός, καλείς ένα κινητό, το κλείνεις στις 31 του ίδιου μήνα, και δεν έχεις καμία επιπλέον επιβάρυνση".
Μια πρώτη παρατήρηση μου σχετικά με τις προσφορές είναι ότι: η 1η επιλογή (Νova Sport Pack, αστικά, υπεραστικά & 12 ώρες σε κινητά στα 47,78 ), είναι όσο περίπου και η προσφορά που έχουν στην σελίδα τους (Hot Deals: 44,9 + 2,99 = 47,89 ). Βέβαια σ'αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθώ με το κόστος πρόωρης διακοπής (γύρω στα 55 , αφού έχω ακόμη υπόλοιπο συνδρομής περίπου 5 μήνες), αλλά θα επιβαρυνθεί και η NOVA με τα έξοδα νέας εγκατάστασης.
Κάθε άποψη - παρατήρηση - συμβουλή δεκτή.