Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

ειμαι 5-6 χρονια συνδρομητης φουλ πακ πληρωνω 54 ευρω τωαρ. τους πηρα πριν λιγο τηλεφωνο γιατι ληγη σημερα το συμβολαιο μου... μου ειπαν με το ζορι 47...
λες να το ρισκαρω με την φορητοτητα...????

Εννοείται!!!

ειμαι 5-6 χρονια συνδρομητης φουλ πακ πληρωνω 54 ευρω τωαρ. τους πηρα πριν λιγο τηλεφωνο γιατι ληγη σημερα το συμβολαιο μου... μου ειπαν με το ζορι 47...
λες να το ρισκαρω με την φορητοτητα...????

Όταν λες Full ειναι όντως Full ???

και 12 ώρες προς κινητά και κλήσεις εξωτερικού σε σταθερά 400 λεπτά το μήνα και multiview??!

Δεν έχω κινητά. Δεν έχω multiview.. δεν έχω adult. Απεριόριστα σταθερά ίντερνετ έως 24 και νοβασπορ σινεμά.. αυτά....
Μου φαίνονται παρά πολλά λεφτά..πάλι.!!!
Που πρέπει να απευθυνθω για αίτημα φορητότητας????

Δεν έχω κινητά. Δεν έχω multiview.. δεν έχω adult. Απεριόριστα σταθερά ίντερνετ έως 24 και νοβασπορ σινεμά.. αυτά....

Παίρνεις το 13888 που είναι η Cosmote και τους λες ότι θες μια προσφορά καλύτερη της Nova για να πας στο δίκτυο τους. Πάντως όντως για αυτά που έχεις πολλά είναι και τα 47.

Παίρνεις το 13888 που είναι η Cosmote και τους λες ότι θες μια προσφορά καλύτερη της Nova για να πας στο δίκτυο τους. Πάντως όντως για αυτά που έχεις πολλά είναι και τα 47.

Ευχαριστώ πολύ. Θα το τολμησω και θα σας ενημέρωσω ξανά σε λίγες μερες...!!

Καλύτερα να πάρεις το 2106295102 που είναι κατευθείαν το τμήμα Φορητότητα της Cosmote.
Άσε δε που το 13888, αν το καλέσεις από δίκτυο εκτός Cosmote, χρεώνεσαι.

Μπορεις να μας πεις και για τους υπόλοιπους που μας ενδιαφέρει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιλαμβάνει ολο το πακετο σου κι αν ειναι ευκολο και το τηλ του συνεργάτη;
Ευχαριστω

Περιλαμβάνει την νοβα εκτος τα novasports, εξοπλισμός+εγκατάσταση (10 για το πιάτο αν χρειάζεται), τα hd, ondemand, internet, απεριόριστα σταθερά, 720' προς κινητά. Είναι αυτό το πακέτο στην ουσία http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3playcinemaplus/
Το 36,90 είναι τελική τιμή, περιλαμβάνει και το τελος συνδρομητικής
2111030500

Εγώ τώρα χωρίς κινητα, αλλα με multiview πληρώνω 42+, ενω αν θέλω και κινητά είναι +5 . Αρα με 47 + που σου λένε σε μένα βγαίνουν τα παντα όλα, αρα μπορείς να επιμήνεις

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους πήρα τηλέφωνο για νέα προσφορά προκειμένου να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Υπενθυμίζω ότι έχω Nova 3play με sports pack + 720 προς κινητά στα 43 με τον φόρο.

Ζήτησα να ανανεώσουμε με την προσθήκη του Full πακέτου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας μου απάντησε ότι το πακέτο μου είναι ήδη αρκετά οικονομικό και μου έδωσε την τιμή καταλόγου (γύρω στα 59 αν θυμάμαι καλά)

Περιμένω τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για να λάβω προσφορά προκειμένου να ξεκινήσω φορητότητα και δεν με πολυενδιαφέρει αν τελικά καταλήξω στον ΟΤΕ, μιας και πέρα από την Ευρωλίγκα δεν έχει απομείνει πλέον τίποτα αξιόλογο που να με κρατάει.

Θα μπορούσαν να έχουν έναν ικανοποιημένο πελάτη, συνεπέστατο στις πληρωμές του, για τους επόμενους 18 μήνες, αλλά επέλεξαν το πόκερ, με 9 και 2 στο χέρι.

Τώρα θα δούμε ποιος μπλοφάρει τελικά.

Κάνε την φορητότητα για να πάρεις το καλυτερο όπως εκανα και εγώ.Το εκανα χωρίς να με νοιάζει αν θα μείνω .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

gv111 said:
20-10-2016 19:44
Re: Προσφορά NOVA
3play full+12 ώρες κινητά+multiview( για 12 μηνες)δωρεάν εγκατάσταση+adultpack 3 μηνες+2 μηνες δώρο πάγια+τον 3001Αλλα σε νεώτερη επικοινωνία επειδή δεν υποστηριζει multiview θα προσπαθήσει να μου βρει τον 831 δωρεαν.Όλα αυτά στα 42 μου είχε πει για 18 μηνες.Σήμερα που Μίλησα για άλλο θέμα με νόβα Ρώτησα ποσο πληρώνω και μου ειπαν 42.38

Τελική τιμή με ολους τους φόρους.

Είχα 3 play +12ωρες κινητά +sportspack στα 42.73

Έκανα και γω αίτηση στον ότε. Περιμένω την αίτηση να υπογράφω δεύτερα τρίτη. Και μετά περιμένω τηλέφωνο να ακούσω τι θα μου πουν........υπάρχει άλλος που πήρε το πακέτο τις forthnet αυτό στα 42 euro.??

σε πια νουμερα στελνουμε φαξ; ή μαιλ για ακυρωση φορητοτητας στο δικτυο του οτε..?? εκτος του 13888..?? μπορει να μου τα δωσει καποιος να τα εχω ευκαιρα..???

σε πια νουμερα στελνουμε φαξ; ή μαιλ για ακυρωση φορητοτητας στο δικτυο του οτε..?? εκτος του 13888..?? μπορει να μου τα δωσει καποιος να τα εχω ευκαιρα..???
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Όταν σε πάρουν τηλ. από το τμήμα Φορητότητας της Nova για να σου κάνουν αντιπροσφορά, αν και εφόσον τη δεχτείς, αυτοί θα σε κατευθύνουν ακριβώς με τα επόμενα βήματα και θα σου δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και το νούμερο του Φαξ. Αυτή είναι η δουλειά τους και την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας!

Γιατί μπορεί να σου δώσει κάποιος τώρα ένα νούμερο Φαξ που να ίσχυε παλιότερα και αυτό εν τω μεταξύ να έχει αλλάξει. Οπότε, περίμενε να σου δώσουν τις κατευθύνσεις οι καθ' ύλην αρμόδιοι!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Όταν σε πάρουν τηλ. από το τμήμα Φορητότητας της Nova για να σου κάνουν αντιπροσφορά, αν και εφόσον τη δεχτείς, αυτοί θα σε κατευθύνουν ακριβώς με τα επόμενα βήματα και θα σου δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και το νούμερο του Φαξ. Αυτή είναι η δουλειά τους και την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας!

Γιατί μπορεί να σου δώσει κάποιος τώρα ένα νούμερο Φαξ που να ίσχυε παλιότερα και αυτό εν τω μεταξύ να έχει αλλάξει. Οπότε, περίμενε να σου δώσουν τις κατευθύνσεις οι καθ' ύλην αρμόδιοι!
Να
Είσαι πολύ σωστός.. σωστα μιλάς..!!! Ευχαριστω

Για triple play με full pack nova ποια είναι η καλύτερη προσφορά πρόσφατη που έχει δοθεί σε φορητότητα από ΟΤΕ?

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερετε ποτε βγαινουν οι Χριστουγεννιατικες προσφορες Νοβα και Οτε ? Τις προηγουμενες χρονιες ποτε περιπου τις βγαζαν?