Εγώ ρώτησα στο Facebook με μήνυμα και με είπε τους 2 μήνες δώρο δεν υπάρχει σαν προσφορά...
Κρίμα αν με έπαιρνα τους 2 μήνες θα άξιζε να πληρώσω το πέναλτι στον οτε και να πάω και το τηλ στη Νόβα και να το κάνω 3play.
Εγώ έχω 3Play με όλα τα αθλητικά Απεριόριστα Σταθερά , Κινητά 12 ώρες , ΗD,NovaGO και Νοva Eξοχικό με 42,73.Αν κάνω αίτηση στον ΟΤΕ θα μου δώσουν τις ταινίες και Multiview ;
Ναι με τα ίδια λεφτά το εκανα και εγώ και αλλά παιδιά απο το φόρουμ,αλλά πρεπει όταν δεχτεις την προσφορά νόβα αμέσως θα σε πουν και απο νόβα να στείλει φαξ η Μάιλ σε ΟΤΕ για ακύρωση για να μην μπλεξεις
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
42.38 και δώρο δυο παγια και αμα ζητησεις θα σε δώσουν και δεκτή και 3 μηνες adult pack
να ρωτησω κάτι? λήγει ή 18 μηνη με sportpack που έχω (27,7) θα μπορέσω να διεκδικήσω το full σαυτη τη τιμη? υπάρχουν κάποιοι που το έχουν σαυτη τιμή από φέτος το καλοκαίρι.
Φίλοι μου καλημέρα,
είμαι καινούργιος, θα ήθελα να σας πω για την προσφορά που είχα την Παρασκευή για ανανέωση. Full pack, απεριόριστα σταθερά και κινητα, VDSL μαζί με το τέλος 63 ευρώ και σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με πάγια εντολή χρεωστικής ή πιστωτικής ο 2 μήνες δωρεάν, 24μηνο συμβόλαιο. Το θεωρείτε καλή προσφορά ή να κοιτάξω στον ΟΤΕ;