Προσφορά NOVA

H vodafone ειναι οντως φτηνοτερη αλλα στην περιοχη μου δεν καλυπτει ακομα vdsl..Για αυτο και στρεφομαι σε αυτους τους δυο.

Γιαυτο και αλλωστε προσφατα προτιμησα βονταφον 2play με 22,2 γιατι ο οτε μετα
απο 50 χρονια συνδρομης στο πατρικο μου με συνεδεσε κανονικα...

Βέβαια αυτή την περίοδο η Nova double play είναι φθηνότερη, 12 ώρες σε κινητά με 21,90 για 24 μήνες.

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2play/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H vodafone ειναι οντως φτηνοτερη αλλα στην περιοχη μου δεν καλυπτει ακομα vdsl..Για αυτο και στρεφομαι σε αυτους τους δυο.

+10 ευρω στο απλό double play της ΝΟΒΑ που ανέφερα παραπάνω.
Στην περίπτωση του start pack δεν πιστεύω ότι θα σου δώσουν την υπηρεσία με ποσό λιγότερο από 10 ευρώ, βλέπεις "μπαίνουν" ήδη μέσα - αν και εύχομαι να σου την δώσουν για να έχουμε "πάτημα" και οι υπόλοιποι !!! :drool1:

Last edited:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Προ μερικών ημερών έληξε το δίχρονο συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ.
Δυστυχώς ενώ εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να παραμείνω συνδρομητής του ΟΤΕ με 26 το μήνα για τηλέφωνο και Internet, οι ίδιοι σε δικό μου τηλέφωνο, δεν μου έδιναν προσφορά παρακάτω από 30 .
Την ίδια στιγμή η Nova μου έκανε προσφορά στα 25 για Nova3Play Family, για πάντα.
Η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση και μάλιστα χωρίς αθλητικά ή ταινίες δεν με ενδιαφέρει και τόσο, αλλά γενικά η τιμή είναι καλή.
Στον αντίποδα ο ΟΤΕ ήρθε με αντιπρόταση στα 25 τηλεφωνο και Internet + 200 λεπτά το μήνα δωρεάν σε δύο καρτοκινητά που έχω (δηλαδή μου γλυτώνει 2 5ευρα κάρτες το μήνα)
Και αν θέλω το βασικό πακέτο τηλεόρασης πάμε στα +11 ευρώ και για Full Pack (που ξαναείχα και είναι όντως καλό στα +17 )
Επιπλέον μου δίνει δώρο νέο Modem-Router (που δεν με ενδιαφέρει γιατί routάρω με Netgear R7000) και UPS για να μην μένω χωρίς τηλέφωνο-Internet σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Συνολικά η προσφορά είναι για 2 χρόνια, ενώ τα 200λεπτα στα κινητά είναι μόνο για ένα.
Συνεπώς η τιμή είναι ανταγωνιστική της Nova για τον πρώτο χρόνο, αλλά όχι τον δεύτερο.
Επιπλέον σε δύο χρόνια, πάλι Χριστουγεννιάτικα θα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και θα ψάχνω νέο πακέτο.
Και αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι πως δεν σέβονται τον πελάτη και του δίνουν προσφορά (το ίδιο που είχε δηλαδή) μόνο αν κάνει αίτηση σε άλλη εταιρία.

Το "για πάντα" της Nova είναι όντως για πάντα ή στα 2 χρόνια θα πρέπει να τους ψάχνω να ανανεώσουμε στην ίδια τιμή το συμβόλαιο;

Το "για πάντα" της Nova είναι όντως για πάντα ή στα 2 χρόνια θα πρέπει να τους ψάχνω να ανανεώσουμε στην ίδια τιμή το συμβόλαιο;

Ναι, είναι, εκτός των φόρων-τελών που πρόσθεσε και θα προσθέσει το κράτος.

Έχω τις δύο καλλίτερες προσφορές (25 και 49,90), που έκανε το καλοκαίρι του 2014, και δεν έχω ασχοληθεί από τότε με το συμβόλαιο και τιμές.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ναι είναι όντως για πάντα αλλά, όπως προείπε ο συμφορουμίτης, να υπολογίζεις από 1/1/17 το νέο τέλος 5% στην σταθερή τηλεφωνία που μπαίνει, όπως και το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%. Θα ησυχάσεις από το να τρέχεις για προσφορά αν σε καλύπτει.

Χρόνια πολλά και σε σένα!!!!

Καλύτερα ΟΤΕ + 200 λεπτά σε δύο κινητά είναι ότι καλύτερο στην σημερινή εποχή , η nova για ανανέωση δίνει το κάτι παραπάνω μόνο αν κάνεις αίτηση μεταφοράς.
Αλλιώς για να σου δώσουν το κάτι παραπάνω λένε την καραμέλα έχετε ήδη την καλύτερη προσφορά και σε γράφουν κανονικά.
Όταν τους είπα ότι μα δίνεται το κάτι παραπάνω σε άλλον γιατί όχι σε εμένα λένε ότι δεν ασχολούνται με site που λένε διάφορα.

Το πάντα είναι σχετικό εγώ πλήρωνα 39,90 και με τις αυξήσης θα φτάσω σε λίγες μέρες στα 45 ευρώ από 39,90 που ήταν η τιμή για πάντα!.

Η θα έχεις 200 λεπτά είτε το απλό πακέτο nova τηλεόραση. Αν επιλέξεις την nova θα πρέπει να βάλεις 12 ευρώ στα κινητά που έχεις ώστε να έχεις χρόνο ομιλίας.

Last edited:
Εγώ προσπαθώ να κατεβάσω την τιμή του πακέτου μου από τα 53 (πλέον 54.5) με τον νέο φόρο από 1/1 και μου λένε ότι κάτι καλύτερο δεν υπάρχει.
Έχω Full pack, 24Mbps, απερ σταθερά , 12 ώρες κινητά και απερ. Διεθνή (τα οποια) δεν τα θέλω.
Σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες που έχω κάνει μου λένε ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερα και καλύτερα να μην κάνω κάποια αλλαγη γιατί το πακέτο μου είναι προνομιακό.
λέω να πάω προς ΟΤΕ μερία . Παίζει να κάνουν αντιπροσφορά?

Παντως θα προτεινα οσοι κανετε φορητοτητα να μην την κανετε για μπλοφα.

Να εχετε ελεγξει καλα το προγραμμα με το οποιο εγγραφεστε στο αλλο στρατοπεδο γιατι παιζει τελικα να πατε απο εκει αν δεν σας ικανοποιησουν με καποια αντιπροσφορα.

Στην δικη μου περιπτωση (απο Nova σε cosmote) εκανα την κινηση με προοπτικη να παω τελικα οχι για λογους οικονομικους αλλα αξιοπιστιας γραμμης.

Θα πρεπει η Nova να ικανοποιησει και τεχνικα τις απαιτησεις μου αλλα και να ειναι δελεαστικη οικονομικα για να με πεισει να παραμεινω μετα απο σχεδον εικοσι χρονια στο πελατολογιο της.

Θα δουμε το πολυ σε δυο μερες θα ξερω.

Τελικά με κάλεσαν σήμερα και μου πρότειναν το πακέτο που είχα χωρίς τα διεθνή με περίπου 43 ευρώ μου είπαν ότι μου δινουν 1 μήνα δωρο και εαν ακυρώσω πριν να περάσει το νούμερο στην άλλη εταιρία θα μου δώσουν άλλον έναν .
Πήγα στο κατάστημα και ακύρωσα .
Τώρα που μου επιβεβαίωσαν την ακύρωση . Πρεπει να κάνω κάτι για να κατοχυρώσω τον 2 μήνα ;

Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk

αν εχει ηχογραφηθει η συνομιλια σου( που ετσι γινεται) δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα
απλως περιμενεις τους λογαριασμους

Πάρε την εξυπηρετηση πελατών να στο επιβεβαιωσουν γιατί όταν πήρα εγώ μετα 10 μέρες μου ειπαν εκδόθηκε ο λογαριασμός στους επόμενους δυο δωρεάν πάγιο ...κάποιο λάθος στο συστημα!!!

Παντως θα προτεινα οσοι κανετε φορητοτητα να μην την κανετε για μπλοφα.

Να εχετε ελεγξει καλα το προγραμμα με το οποιο εγγραφεστε στο αλλο στρατοπεδο γιατι παιζει τελικα να πατε απο εκει αν δεν σας ικανοποιησουν με καποια αντιπροσφορα.

Στην δικη μου περιπτωση (απο Nova σε cosmote) εκανα την κινηση με προοπτικη να παω τελικα οχι για λογους οικονομικους αλλα αξιοπιστιας γραμμης.

Θα πρεπει η Nova να ικανοποιησει και τεχνικα τις απαιτησεις μου αλλα και να ειναι δελεαστικη οικονομικα για να με πεισει να παραμεινω μετα απο σχεδον εικοσι χρονια στο πελατολογιο της.

Θα δουμε το πολυ σε δυο μερες θα ξερω.

Λοιπον πρεπει να ειμαι η μοναδικη περιπτωση που οχι μονο δεν με πηραν για αντιπροσφορα μια βδομαδα μετα την υπογραφη μου για φορητοτητα αλλα εγινε και η μεταβαση της γραμμης μου χωρις καν να εχω παρει εξοπλισμο απο την cosmote !!!:flipout:

Eπειδη ηξερα ακριβως τι θα μου πουν για το τεχνικο μου θεμα (οτι για παροχη vdsl δεν μπορουν να μου εγγυηθουν οτι θα παω direct μεσω καμπινας και οχι μεσω κεντρου....) δεν τους καλεσα ουτε εγω. Ειμουν αποφασισμενος γενικως μιας και το τεχνικο κομματι της γραμης με απασχολει περισσοτερο.

Τελικα με πηραν σημερα με χιλιες συγνωμη που δεν το εκαναν νωριτερα και μου αντιπροτειναν (40,κατι για 50vdsl 2 play με κινητα απο τον cosmote) για τον πρωτο χρονο 29,κατι και για τον δευτερο 34,κατι για 2play vdsl 50αρα με κινητα.

Και αν θελω παλι το startpack που ειχα θα το πηγαιναν στα 41 με δωρο το Nova cinema 1 & sport 1.

Δηλαδη τα ιδια λεφτα αν ανανεωνα την συνεργασια μου μαζι τους και εκανα προσθηκη την vdsl αλλα με δωρο τα δυο καναλια.

Θα δοκιμασω την γραμμη αυριο της cosmote να δω αν ειναι καρφωμενη στα 45-50mbps και 5 upload και αν ειναι λογικα θα μεινω στην τελευταια και ας ειναι ακριβοτερη.

Γιατι απο την Nova μου λενε οτι αν η γραμμη δεν πληρει τις τεχνικες μου προσδοκιες θα με ξαναπανε στο 24 πακετο και χωρις να πληρωσω το πεναλντυ αλλα φυσικα θα εχω υπογραψει για δυο ακομα χρονια μαζι τους και δεν θα λυθει το συμβολαιο αυτοματα για να δοκιμασω σε αλλο παροχο.

Πολυ λοττο ρε γμτ αυτο το θεμα....

ναι είναι όντως για πάντα αλλά, όπως προείπε ο συμφορουμίτης, να υπολογίζεις από 1/1/17 το νέο τέλος 5% στην σταθερή τηλεφωνία που μπαίνει, όπως και το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%. Θα ησυχάσεις από το να τρέχεις για προσφορά αν σε καλύπτει.

Χρόνια πολλά και σε σένα!!!!

To "τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%" δεν εχει μπει ηδη εδω και μερικους μηνες?

Καλημερα και χρονια Πολλα,
Ποια ειναι η καλυτερη τιμη για novaCinema pack only? Μπορει η εχει μκατεβει χαμηλοτερα απο 25 ευρω το μηνα? (χωρις το φορο συνδρομητικης τηλεορασης)
Ευχαριστω

To "τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%" δεν εχει μπει ηδη εδω και μερικους μηνες?

Ναι, έχει μπει αλλά καλά είναι να ρωτήσει κανονικά αν η τιμή είναι τελική και περιλαμβάνει το τέλος δορυφορικής ή είναι ξεχωριστό. Βλέπεις πολλές φορές για να φανεί μικρότερη η τιμή δεν το λένε το άμεσα αλλά κάπου στην συζήτηση έμμεσα και μπορεί κάποιος να μην το προσέξει.

Λοιπον ειμαι στον οτε χωρις συμβολαιο και επιδει ψαχνομαι για καινουριο ποια ειανι καλυτερη τιμη που μπορω να παρω για φουλ πακ με 24 ιντερνετ? λεπτα για σταθερο κ κινιτα δεν με νοιαζει ποσα απλος να εχω καποια λεπτα.

Εγώ έχω το novacinema all+ novasports all + 24αρι ιντερνετ + απεριόριστα σταθερά με 42,73 ευρώ (μαζί με το τέλος συνδρομητικής) πιστεύω ότι αν είναι αν πας από ΟΤΕ σε ΝΟΒΑ θα σου το δώσουν σίγουρα, άτομο από εδώ πήρε και περισσότερα. Δοκίμασε τουλάχιστον αυτά που σου είπα.

Καλησπέρα παιδιά. Για ενημερώστε με σας παρακαλώ τι τιμές παίζουν για σκέτη δορυφορική για το φουλ πακέτο και τι τιμές για το αθλητικό. Τώρα πληρώνω 38 και κάτι για το φουλ και σε ενάμιση μήνα λήγει και έχω σκοπό να την κόψω αν δεν υπάρχει πιο φθηνά..