Kosh
AVClub Fanatic
H vodafone ειναι οντως φτηνοτερη αλλα στην περιοχη μου δεν καλυπτει ακομα vdsl..Για αυτο και στρεφομαι σε αυτους τους δυο.
Γιαυτο και αλλωστε προσφατα προτιμησα βονταφον 2play με 22,2 γιατι ο οτε μετα
απο 50 χρονια συνδρομης στο πατρικο μου με συνεδεσε κανονικα...
H vodafone ειναι οντως φτηνοτερη αλλα στην περιοχη μου δεν καλυπτει ακομα vdsl..Για αυτο και στρεφομαι σε αυτους τους δυο.
Το "για πάντα" της Nova είναι όντως για πάντα ή στα 2 χρόνια θα πρέπει να τους ψάχνω να ανανεώσουμε στην ίδια τιμή το συμβόλαιο;
Το "για πάντα" της Nova είναι όντως για πάντα ή στα 2 χρόνια θα πρέπει να τους ψάχνω να ανανεώσουμε στην ίδια τιμή το συμβόλαιο;
Παντως θα προτεινα οσοι κανετε φορητοτητα να μην την κανετε για μπλοφα.
Να εχετε ελεγξει καλα το προγραμμα με το οποιο εγγραφεστε στο αλλο στρατοπεδο γιατι παιζει τελικα να πατε απο εκει αν δεν σας ικανοποιησουν με καποια αντιπροσφορα.
Στην δικη μου περιπτωση (απο Nova σε cosmote) εκανα την κινηση με προοπτικη να παω τελικα οχι για λογους οικονομικους αλλα αξιοπιστιας γραμμης.
Θα πρεπει η Nova να ικανοποιησει και τεχνικα τις απαιτησεις μου αλλα και να ειναι δελεαστικη οικονομικα για να με πεισει να παραμεινω μετα απο σχεδον εικοσι χρονια στο πελατολογιο της.
Θα δουμε το πολυ σε δυο μερες θα ξερω.
ναι είναι όντως για πάντα αλλά, όπως προείπε ο συμφορουμίτης, να υπολογίζεις από 1/1/17 το νέο τέλος 5% στην σταθερή τηλεφωνία που μπαίνει, όπως και το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%. Θα ησυχάσεις από το να τρέχεις για προσφορά αν σε καλύπτει.
Χρόνια πολλά και σε σένα!!!!
To "τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%" δεν εχει μπει ηδη εδω και μερικους μηνες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.