Προσφορά NOVA

Ότι να ναι είναι αυτό. Με την περιοχή λέει ότι έχει και με το νούμερο ότι δεν έχει

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δε νομίζω ότι είναι κι άσχημα αυτά που σου προσφέρουν... Μάλλον υπερβάλλεις.

Καλησπέρα,

ποία η υπερβολή φίλε μου; Στο ότι μου ρίχνουν κατά 2 το μηνιαίο κόστος και το θεωρώ λίγο, μιας και δεν έχω δέσμευση σε αυτούς πλέον; Ή μήπως το ότι για το πακέτο ΜΟΝΟ NOVA Cinema, ζητούν επιπλέον άλλα 13 ;;

Το γεγονός ότι μου δίνουν στην κανονική τιμή - όπως γι όλους δηλαδή - των +10 επιπλέον μηνιαίως, την αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL, και όχι υπό την μορφή μιας έκπτωσης (στα 5-6 /μηνιαίως), δεν είναι αδιαφορία για έναν πιστό και συνεπή πελάτη, εκ μέρους τους;; Θα μου πεις, κι εγώ γίνομαι "γύφτος" για 4-5 /μήνα λιγότερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, η αντιμετώπισή τους είναι.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@topmar
Από την στιγμή που σου δίνουν με 28 ευρώ (18+10) VDSL+ το παλιό σου πρόγραμμα θα πρέπει να το σκεφτείς. Οι μόνες λύσεις σε κοντινή τιμή και καλύτερο χρόνο είναι wind + cyta όπου και θα χρεωθείς και τέλη ενεργοποίησης κλπ κλπ , επίσης δεν ξέρω πόσο καλό είναι το δίκτυο αυτών των δύο στην περιοχή σου εφόσον εσύ είσαι ευχαριστημένος, σε σχέση με τις υπάρχουσες ταχύτητες, από την Nova (forthnet). Εσύ θα κρίνεις, από την στιγμή που το vdsl είναι πιο σημαντικό από το cinema pack.

υγ. θεωρώ ότι δεν θα πρέπει στην ΝΟΒΑ να σου ζητήσουν τυχόν τέλη ενεργοποίησης VDSL, τσέκαρε το.

19,9 πληρώνω το μήνα, με το νέο χαράτσι πάει περίπου 21,5 , οπότε +10 =31,5 (ή 32+ λόγω χαρατσιού). Το θέμα είναι η αδιαφορία για προσφορά μειωμένης τιμής στο VDSL και η απάντηση "πάρτο όσο και για τους λοιπούς, δηλαδή +10 /μήνα επιπλέον)!! Ευχαριστώ και για την ενημέρωση για το τέλος ενεργοποίησης....θα το τσεκάρω!

Για μετάβαση από ADSL σε VDSL η νόβα χρέωνει 20 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το τέλος ενεργοποίησης...θα το τσεκάρω!

Έχω σε μια σύνδεση τη μεγάλη προσφορά των 49,90 (τηλεφωνία+adsl+720'+εξωτερικό+Nova full και δεν θυμάμαι τι άλλο) για πάντα από το καλοκαίρι 2014 που έγινε 53,73 από τον ΑΥΓ 2016 με το τέλος συνδρομητικής και 54,99 με το τέλος τηλεφωνίας.

Χθες και σήμερα με κάλεσαν για νέα 24μηνη προσφορά με την προσθήκη vdsl 50 από KV με συνολικό τελικό ποσό 59,79 , δηλαδή 5 επιπλέον.
Δεν καίγομαι ιδιαίτερα γι' αυτή τη σύνδεση, αλλά φαίνεται καλή προσφορά, αν και σκέφτομαι ότι θα χαθεί η σιγουριά του "για πάντα" και θα ξαναγυρίσω στα παζάρια.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτη την περιοδο τι προσφορες παιζουν (μεσω φορητοτητας κτλ...) για φουλ πακ τριπλ πλεη? Αυτο το πακετο που ηταν 39,90 χωρις κινητα πως περιπου παιζει τωρα?

Παιδιά την άποψη σας μετά από σημερινή επικοινωνία με ΝΟΒΑ.
Σε ανανέωση με την ίδια τιμή είναι προτιμότερο να ανανεώσω με δέσμευση για 12 μήνες με δωρεάν multiview για 12 μήνες ή με 24 μήνες δέσμευση με 720' κινητά και 12 μήνες multiview; Μου έχει δηλωθεί ότι η τιμή παραμένει για πάντα και σε περίπτωση 24μηνης παραμονής τότε αποκτώ για πάντα τα 720' σε κινητά και ότι μπορώ σε 12 μήνες να ξαναζητήσω δωρεάν το multiview για άλλους 12 μήνες. Μου αρέσει η δεύτερη προσφορά αλλά φοβάμαι μήπως στους 12 μήνες μου κάνουν καμιά "μπαγαποντιά" και μου το χρεώσουν. Γενικά μου είπαν ότι λόγω συστημικού θέματος δεν μπορεί να δοθεί σε προσφορά το multiview πάνω από 12 μήνες.
Τι λέτε; ποια προσφορά πιστεύεται είναι καλύτερη;
Να τονίσω ότι μου είπαν για μη δυνατότητα multiview αλλά μόλις τους είπα ότι μπορώ να βρω 831 για slave (έχω ήδη έναν 831) έκαναν υποσημείωση και μόλις περαστεί στο όνομα μου θα έρθει τεχνικός για να εγκαταστήσει δωρεάν το Multiview.

Κρατά την προσφορά στους 12 μήνες. Και μόλις περάσει αυτό το διάστημα κανεις πάλι καινούργια συμφωνία τότε. Στης εποχές που ζούμε να δεσμεύεσαι για 24 μήνες ειναι λίγο παράτολμο έως και επικίνδυνο.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και τώρα που το αναλύω καλύτερα βλέπω πως έχεις δίκιο! Υπάρχει μεγαλύτερη "ευκινησία" σε μια 12μηνη δέσμευση.

Έχω συμβόλαιο που λήγει σε λίγες μέρες. NOVA full pack με 34,33 . Πόσο μπορεί να πετύχω για full pack ή για το sport pack; ;;

Εγινε η πολυποθητη επικοινωνια με το τμημα προσφορων, μετα απο πολυ διαδικασια αρκετων ημερων αφου το τμημα δουλευει εργασιμες ωρες και ημερες οπως και εγω...

Τιμες που μου δοθηκαν 48 σπορτπακ
54 φουλ πακ, 24ρι, σταθερα-κινητα. Αν σκεφτει κανεις οτι μου ειχε προταθει 39,90 φουλ πακ χωρις HD και κινητα καθε αλλο παρα προσφορες ειναι,

Η δε εξυπηρετιση πελατων μου ελεγε κατι τιμες ακριβοτερες απο το σαητ... Οποτε παμε για αλλες πολιτειες...

* Δεν γνωριζω αν ειχε μεσα το τελος διοτι σε αυτες τις τιμες δεν ενδιαφερομαι καθολου οποτε δεν εδωσα συνεχεια...

39.90 εδιναν μονο σε φορητότητες οπως επισης τα HD εχουν παψει να ειναι εξτρα εδω και πανω απο 6-7 μηνες. Εσενα ποτε στην εκαναν αυτη τη προσφορα;

Δεν θυμαμαι ακριβως, τοτε που τα εδιναν σωρηδον... Παντως απο οτι ειχε γραφτει εδιναν 42 τον Δεκεβρη για φουλ πακ, οποτε υπολογιζα κανα 45ρι μαξ. Παραπανω δεν μπορω να παω κιολας... Εχω σπαστει και με τα κολληματα που κανει ο δεκτης και το ρουτερ, οποτε ειναι σαν να μου λενε ολα φυγε...

43,15 Μαζί με τούς φόρους είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν για full pack.Φυσικά με φορητότητα ,με το καλό δύσκολα να την πάρεις. Φυσικά μην θεωρείς σίγουρο ότι θα στην δώσουν.

Πριν από λίγο ανανέωσα για 12 μήνες , 24 internet, απεριόριστα σταθερά, novacinema all+novasports all για πάντα (όπως είχα ήδη) + multiview δωρεάν για 12 μήνες με 43,5 τελική τιμή. Αν έβαζα και 720' σε κινητά με την ίδια τιμή θα έπρεπε να μείνω 24 μήνες ενώ το multiview για 12 μήνες και στους 12 μήνες θα το ανανέωναν ξανά δωρεάν για άλλους 12 μήνες (πράγμα που το φοβόμουν μήπως δεν γινόταν). Περιμένω τον τεχνικό για δωρεάν εγκατάσταση του multiview. Η προσφορά έγινε χωρίς φορητότητα αλλά μετά από προσφορά της cosmote. Α! τέλος διακοπής 130 ευρώ σε οποιοδήποτε στιγμή πρόωρης αποχώρησης.
Να υπενθυμίσω ότι τους είχα δηλώσει ότι θα μου έδινε φίλος έναν δεύτερο 831 και γι'αυτό μπόρεσα και πήρα την υπηρεσία.
Τι λέτε είναι καλή προσφορά ή την πάτησα; στην 2η περίπτωση τουλάχιστον είναι δέσμευση για 12 μήνες.

Last edited:
Μόνο με 24μήνες δέσμευση έδιναν τα 720' , αν μου έδιναν και για 24 μήνες το multiview θα ανανέωνα κατά πάσα πιθανότητα για 24 μήνες. Επίσης ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και από πλευράς εξόδων και από πλευράς εταιρειών. Επίσης η τιμή είναι η ίδια που έδινα και μέχρι τώρα για τα υπόλοιπα χωρίς το multiview.

Σωστό σε βρίσκω απλά 720' δεν δίνει άλλη εταιρία.. αλλά άμα δεν τα χρησιμοποιεις είσαι σούπερ!

Έχω μέσω wind f2g 1500' σε όλους και 1500 ΜΒ, παίρνω από εκεί στα κινητά! :2thumb22sup: