Είχα 24αρι ίντερνετ
Απεριόριστα σταθερά
12 ώρες για κινητά
Αθλητικό πακέτο νόβα
Όλα αυτά με 44,??
Ήμουν σε διαδικασία μετακόμισης και πήγα σε κατάστημα να δω τι χρειάζεται. (Έχω κάνει και ερώτημα στις απορίες για νοβα)
Μου είπαν ότι θα πλήρωνα 50 για την μετακόμιση του τηλεφώνου και θα ανανεωταν η συνδρομή μου για 12 μήνες με το έτσι θέλω!!! (Από τον Δεκέμβριο είχε λήξει)
Τους είπα κάντε μου προσφορα αλλιώς δεν θέλω, δεν μου έκανα διότι το κατάστημα δεν κάνει προσφορές και πήγα αμέσως στον ΟΤΕ και έκανα αίτηση φορητότητας.
Την επόμενη ημέρα το πρωί με πήρε μία ευγενέστερη κοπέλα από την νόβα και της εξήγησα ότι έκανα αίτηση για φορητότητα διότι το κατάστημα δεν μου έκανε προσφορά και ήθελε να με δεσμεύσει για 12 μήνες ενώ εγώ απλά ήθελα να κάνω αίτηση και μετακόμιση.
Μην στεναχωριέστε θα τα βρούμε ολα ήταν η απάντηση της.
Ξεκινάει και λέει,
Δωρεάν τα τέλη μετακόμισης 50
Αναβάθμιση στα κινητά για απεριόριστα (της λέω δεν με ενδιαφέρει μπορείτε και να τα κόψετε τελείως, θα με ενδιέφερε το γρήγορο ίντερνετ, θα φτάσουμε και εκεί αλλά σας λέω ότι η τιμή θα είναι ίδια αν μείνουν ή όχι τα κινητά, έτσι τα βάζουμε και αυτά και προχωράμε)
Full pack για νοβα (την αρχίζω ότι ο δέκτης είναι απαραδεκτος, ότι αργεί η εναλλαγή των καναλιών και χάνει το σήμα για ένα δευτερόλεπτο)
Δωρεάν καινούργιος δέκτης
Θέλω και γρήγορο ίντερνετ, δώστε μου την νεα διεύθυνση να τσεκαρω διαθεσιμότητα, όλα οκ μπορούμε.
Vdsl
Δωρεάν νέο ρουτερ
Δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl
Όλα αυτά με 48,39 με τους φόρους για 24 μηνες
Επέλεξα πληρωμή με πάγια εντολή και έτσι η τιμή μου θα είναι στα 46,45
Με 2 παραπάνω κέρδισα τόσα πολλα, σας ευχαριστώ όλους!