Προσφορά NOVA

Για αυτό με τα 41 και κάτι αξίζει να δώσω και τα 120 πέναλτι στον οτε Αλλά δεν νομίζω να μπορώ να βρω πως να την πάρω αυτή τη τιμή καθως είναι Μόνο μόνο για διακοπή μάλλον...

Έμενα με πήρα από 214......... και μου είπαν επειδή είμαι παλιός πελάτης και καλός 53 ευρώ.

Του είπα το τι παίζει και μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι για αυτήν την τιμή και απλά εγώ του είπα ευχαριστώ.

Από την στιγμή που το δίνουν σε έναν το σωστό είναι να το δώσουν και σε άλλους που αιτούνται το ίδιο.
Οι εποχές είναι δύσκολες αν θέλουν να μας έχουν δίπλα τους πρέπει να λάβουν υπόψη το αυτονόητο.
Ευχαριστώ όλους σας που μας ενημερώνεται γιατί σαν οδηγό ο καθένας μας έχουμε την εδώ επικοινωνία.

Σήμερα υπέγραψα αίτηση φορητότητας για ΟΤΕ. Για δώστε λίγο χρονοδιάγραμμα για την διαδικασία από εδώ και πέρα; Βασικά πότε περίπου να περιμένω τηλέφωνο από την nova; Με στεναχωρεί που μπαίνω σε αυτήν την λογική αλλά δυστυχώς μας αναγκάζουνε με την πολιτική τους.

Εμένα μου έκαναν τηλέφωνο μετά από τρείς μέρες. Εάν δεχτείς την προσφορά της nova θα πρέπει να τρέξεις γρήγορα την ακύρωση στον ΟΤΕ," μου έβγαλαν την ψυχή".

Σήμερα υπέγραψα αίτηση φορητότητας για ΟΤΕ. Για δώστε λίγο χρονοδιάγραμμα για την διαδικασία από εδώ και πέρα; Βασικά πότε περίπου να περιμένω τηλέφωνο από την nova; Με στεναχωρεί που μπαίνω σε αυτήν την λογική αλλά δυστυχώς μας αναγκάζουνε με την πολιτική τους.

Εξαρτάται και τον πελάτη. Εγώ είμαι αρκετό καιρό πληρώνω με πάγια κάνω 24 μήνες ανανεώσεις και λογικά το τσέκαραν και πρότειναν μόνοι τους.

Sakels,Δεν συμφωνώ με αυτό που λες. Και εμένα με πιστωτική είναι η πληρωμές μου.Χρόνια πελάτης με συμβόλαια μεγάλα και με έφτασαν ένα βήμα πρίν την έξοδο. Μάλλον είναι που θα πέσεις.

με πηραν και εμενα και εννοειται πως την τσιμπησα 41 και κατι με παγια εντολη

απεριοριστα σταθερα

12 κινητα

24 ιντερνετ

full pack

(για εξοπλισμο δεν μου ειπαν και ουτε ρωτησα γιατι δεν με ενδιαφερει)

Πριν από λίγο με πήραν και εμένα τηλέφωνο μετά απο επικοινωνία με το εδώ support της Nova
και αποδέχτηκα με 43,49 (13ος μηνας ΔΩΡΕΑΝ) με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας τα παρακάτω:

24αρι Ιντερνετ
Απεριόριστα σταθερά
720 προς κινητά (τα Απεριόριστα επέμεναν ότι αποκλείεται να τα έχει κανένας σε αυτήν την τιμή...)
FULL Pack Νova -Αθλητικά και Cinema- (Είχα μόνο τα Αθλητικά)
12 μήνες Multiview με δωρεάν εγκατάσταση (τυχαίνει να έχω δύο παλιούς δέκτες) με πιθανή δωρεάν ανανέωση για άλλους 12 μήνες

Δυστυχώς απαραίτητη η 24μηνη δέσμευση

Το σημαντικότερο ότι δεν μπήκα στην διαδικασία της φορητότητας...

Να αντιπροτείνετε, 1 χρόνο συμβόλαιο απαραίτητα γιατί αλλιώς δεν γίνεται μπας και καταλάβουν.
Σιγά μην σε βάζουν στο χέρι για μια ζωή κιόλας.

Κανονικά λιγότερο έπρεπε να ήταν το μίνιμουμ, 6 μήνες.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έγινε θαύμα , ευχαριστώ το εδώ support της Nova και ανανέωσα και εγώ για 24 μήνες στα 43,49 με τον 13 μήνα δωρεάν είτε με πάγια εντολή στα 41,75 για δύο χρόνια.
Δεν πήρα νέον δέκτη έχω τον 831 και είμαι ευχαριστημένος δεν κολλάει καθόλου.
Router είχα πάρει στην προηγούμενη ανανέωση που είχα κάνει πλεονασμός αν ζήταγα άλλων.
Multiview για να παίξει έπρεπε ο ένας δέκτης να συνδέετε με τον άλλον από ότι μου είπε οπότε λόγω συνδεσμολογίας δεν το ζήτησα.
Για τα κινητά έμεινα 720 δεν θέλω παραπάνω και το απεριόριστα που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν το έχει πάρει κάποιος.
Δεν επέμεινα γιατί 12 ώρες μου είναι αρκετές και ποτέ δεν τις έχω εξαντλήσει. Για vdsl μου είπε 5ευρώ και κάτι αλλά αυτό είναι για το μέλλον ,
ας κοιτάμε το παρόν και βλέπουμε όταν θα έρθει στην περιοχή μου.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ετσι μπραβο παιδια
Χαιρομαι να βλεπω χαρουμενους συνδρομητες της νοβα
Ναναι καλα το φορουμ

Μου έδωσε και εμένα αυτή τη προσφορά. Τώρα δίνω 26 (χωρίς φορο) στον ΟΤΕ για τηλέφωνο και ΝΕΤ με 250 σε σταθερά και 30 σε κινητά και 27.70 σε Νόβα περίπου. Το θέμα είναι πρέπει να πληρώσω πέναλτι στον ΟΤΕ νομίζω 120 ευρώ και 36.90 τέλη για αλλαγή παρόχου. Οπότε δεν ξέρω αν με συμφέρει η να μείνω με αυτά που έχω για ακόμα ένα χρόνο για να παρέλθει η δέσμευση

Είχα 24αρι ίντερνετ
Απεριόριστα σταθερά
12 ώρες για κινητά
Αθλητικό πακέτο νόβα
Όλα αυτά με 44,??

Ήμουν σε διαδικασία μετακόμισης και πήγα σε κατάστημα να δω τι χρειάζεται. (Έχω κάνει και ερώτημα στις απορίες για νοβα)

Μου είπαν ότι θα πλήρωνα 50 για την μετακόμιση του τηλεφώνου και θα ανανεωταν η συνδρομή μου για 12 μήνες με το έτσι θέλω!!! (Από τον Δεκέμβριο είχε λήξει)

Τους είπα κάντε μου προσφορα αλλιώς δεν θέλω, δεν μου έκανα διότι το κατάστημα δεν κάνει προσφορές και πήγα αμέσως στον ΟΤΕ και έκανα αίτηση φορητότητας.

Την επόμενη ημέρα το πρωί με πήρε μία ευγενέστερη κοπέλα από την νόβα και της εξήγησα ότι έκανα αίτηση για φορητότητα διότι το κατάστημα δεν μου έκανε προσφορά και ήθελε να με δεσμεύσει για 12 μήνες ενώ εγώ απλά ήθελα να κάνω αίτηση και μετακόμιση.

Μην στεναχωριέστε θα τα βρούμε ολα ήταν η απάντηση της.

Ξεκινάει και λέει,

Δωρεάν τα τέλη μετακόμισης 50

Αναβάθμιση στα κινητά για απεριόριστα (της λέω δεν με ενδιαφέρει μπορείτε και να τα κόψετε τελείως, θα με ενδιέφερε το γρήγορο ίντερνετ, θα φτάσουμε και εκεί αλλά σας λέω ότι η τιμή θα είναι ίδια αν μείνουν ή όχι τα κινητά, έτσι τα βάζουμε και αυτά και προχωράμε)

Full pack για νοβα (την αρχίζω ότι ο δέκτης είναι απαραδεκτος, ότι αργεί η εναλλαγή των καναλιών και χάνει το σήμα για ένα δευτερόλεπτο)

Δωρεάν καινούργιος δέκτης

Θέλω και γρήγορο ίντερνετ, δώστε μου την νεα διεύθυνση να τσεκαρω διαθεσιμότητα, όλα οκ μπορούμε.

Vdsl

Δωρεάν νέο ρουτερ

Δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης του vdsl

Όλα αυτά με 48,39 με τους φόρους για 24 μηνες

Επέλεξα πληρωμή με πάγια εντολή και έτσι η τιμή μου θα είναι στα 46,45

Με 2 παραπάνω κέρδισα τόσα πολλα, σας ευχαριστώ όλους!

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τα κινητά όντως είναι απεριόριστα ή παραμένουν 12 ώρες στην τιμή αυτή.
Γιατί εμένα μου είπαν σε κανέναν δεν έχουν δώσει απεριόριστα κινητά.
Αν αφαιρέσεις την τιμή του vdsl φτάνεις στην ίδια τιμή που πήραμε όλοι το Full pack.
Καλό να υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα στο απεριόριστα ώστε να βοηθήσουμε και άλλους.