Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

εγω πριν 2 ωρες εκλεισα με:
vdsl,12 ωρες κινητα,fullpack,multiview,τελικη 49 ευρω(παρα κατι ψιλα).
νομιζω ειναι πολυ καλα..
Μάστορας είσαι μπράβο. Και εμείς δίνουμε 60 για πολύ λιγότερα κάθε μήνα. Μπράβο στη νοβα εξαιρετικές τιμές.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Καλησπερα και απο εμενα παιδιά. Εγώ παλι μη συνδρομητής nova μετα απο επικοινωνία με το support, με κάλεσαν και με 60 μου έδωσαν όλα όσα εσείς πληρώνεται 43 , (3play full pack, 720 κινητά). Φυσικά και δε δέχτηκα, αλλα κρίμα γιατι ηθελα να επιστρέψω στη Nova.

Τι, δεν σου κάνανε δώρο και μια OLED TV? Kώτσο σε πιάσανε :drool1:

Μόνο OLED ??? Θα έπρεπε να δεσμευτούν ότι σε περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένος με την τιμή να του κάνουν δώρο το τέλος αποκοπής!!! :flipout:

Ρε με δουλεύεις;

Εννοείτε ότι μας δουλεύει…. Σε εμάς όταν ανανεώσαμε γιατί δεν έκαναν τέτοια προσφορά ?? :twoguns:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Φυσικά, να την άφηνες και να τους έδινες το τηλέφωνό μου να πάρουν εμένα. :idea:

χαχαχα..:SFGSFGSF:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάστορας είσαι μπράβο. Και εμείς δίνουμε 60 για πολύ λιγότερα κάθε μήνα. Μπράβο στη νοβα εξαιρετικές τιμές.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

το παλεψα αλλα κατι καταφερα..

Καλημέρα και από μένα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου καθώς μόλις έκλεισα fullpack+κινητά 12ωρες+ σταθερά+24αρη στα 43,49 τελική τιμή για παντα με ανανέωση της συνδρομής μου για 24μηνες.Αμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Σημερα και εγω μετα απο επικοινωνια με το support αλλα και με facebook και αφου τους εξηγησα οτι δεν θελω να μπω σε διαδικασια φορητοτητας εκλεισα fullpack+κινητά 12ωρες+ σταθερά+24αρη στα 43,49 τελική τιμή για παντα με ανανέωση της συνδρομής μου για 24μηνες και δωρο νεο ρουτερ(πριν ειχα ολα τα παραπανω συν διεθνης κλησεις με 49,90 αλλα με τους φορους πηγε 54,54......Απλα για τους φιλους που θα ρωτησουν ειμαι πελατης απο την εποχη του filmnet(2003) nova (2007) και με forthnet (2010) χωρις να εχω καθυστερηση ποτε εναν λογαριασμο....Ευχαριστω και ολους του φιλους μεσα απο το φορουμ που βοηθησαν με τις συμβουλες τους και τα σχολια τους......

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μπραβο Δημητρη , φοβερη τιμη!!!! Λογικα αν δωσεις παγια εντολη θα κατεβεις περιπου 2 ευρω το μηνα.

μειον 2 ευρω με παγια εντολη μονο μεσω πιστωτικης ή και μεσα απο το ebanking απο τραπεζικο λογαριασμο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μια διευκρίνιση έκπτωση υπάρχει είτε με πάγια εντολή είτε με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ τόσα χρόνια που πλήρωνα τον λογαριασμό μέσο ebanking.
Είτε πληρώσεις μέσο ebanking είτε μέσο πάγιας εντολής στην ουσία κάνεις ίδια κίνηση με άλλο τρόπο δηλαδή χρέωση λογαριασμός.
Από την στιγμή που μπορούμε να κερδίσουμε κάποια μικρή έκπτωση στον λογαριασμό πρέπει να κάνουμε κάποια από τις δύο επιλογές.

Στην τιμή που έχει ο καθένας έχει επιπλέον έκπτωση αν ακολουθήσει κάποιον από τους δύο τρόπους εξόφλησης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μια διευκρίνιση έκπτωση υπάρχει είτε με πάγια εντολή είτε με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ τόσα χρόνια που πλήρωνα τον λογαριασμό μέσο ebanking.
Είτε πληρώσεις μέσο ebanking είτε μέσο πάγιας εντολής στην ουσία κάνεις ίδια κίνηση με άλλο τρόπο δηλαδή χρέωση λογαριασμός.
Από την στιγμή που μπορούμε να κερδίσουμε κάποια μικρή έκπτωση στον λογαριασμό πρέπει να κάνουμε κάποια από τις δύο επιλογές.

αρα να βαλω παγια μεσω τραπεζικου λογαριασμου και θα εγω σιγουρα 2 ευρω μειον ή δεν ειναι σιγουρο?

Πάρε τηλέφωνο αύριο στην Forthnet να το επαληθεύσεις , ώστε να σου λυθεί κάθε απορία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Την μεγαλύτερη έκπτωση έχεις μόνο με πιστωτική κάρτα γιατί ο επιμερισμός του ενός παγίου
ανά μήνα είναι μεγαλύτερος από αυτής της πάγιας εντολής.
Λίγες σελίδες πίσω αναφέρεται η τελική τιμή που βγαίνει με πάγια εντολή.

Ευχαριστώ το support για την άμεση ανταπόκριση. Μετά από μήνυμα που τους έστειλα ζητώντας καλύτερη προσφορά 3play με VDSL, μέσα σε μία ώρα με κάλεσαν από Nova για προσφορά αναβάθμισης του πακέτου που ήδη είχα. Ανανέωσα άμεσα με δέσμευση για 24 μήνες.