Προσφορά NOVA

Μην τα μπερδεύεται τα πράγματα. Η συγκεκριμένη προσφορά ειναι για πάντα...τώρα θα μου πείτε πως το επιβεβαιώνω?...δεν μπορώ καθώς η ανανέωση έγινε τηλεφωνικά, αλλά τουλάχιστον στη λεκτική συνεννόηση ήταν ξεκάθαροι, για το για πάντα...από εκεί και πέρα ο θεός βοηθός...

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά, μη το κουράζουμε. Κι εγώ ανανέωσα για 24 μήνες αλλά κανείς μας δεν είναι σίγουρος αν και με ποια μορφή θα υπάρχει Nova σε 2 χρόνια. Να 'μαστε καλά μέχρι τότε, να είναι καλά και η Nova και το βλέπουμε.

Σωστό.

Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε η τιμή στα 49.90 και να έβλεπα προσθήκες και αναβάθμιση σε κάθε κατηγορία προγράμματος. Τώρα με τέτοιες τιμές τι προσθήκες να περιμένουμε... Μάλλον για περαιτέρω συρρίκνωση το βλέπω το πράγμα....

Όσοι πήραν προσφορά στα 43 & 43,90 σας έστειλαν συμβόλαιο ; Εγω μόνο τηλεφωνικά μίλησα μαζί τους και έγινε εγγραφή της προσφοράς.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

και εγω τηλεφωνικα.και τα παιδια απο το support αλλα και στο chat της nova μου ειπαν 24μηνο συμβολαιο και η τιμη για 24 μηνες.

Εμένα με είπε μετά από ερώτηση που έκανα να της πάρω σε 20 μήνες περίπου για να ανανεώσω η αν έχει καλύτερη τιμή. Και η τιμή δεν είναι για πάντα και μετά δεν ξέρει πόσο θα είναι.... Από τη βιασύνη δεν το πρόσεξα στο συμβόλαιο χαζομάρα Αλλά λογικά αν σε 2 χρόνια θα αλλάξει η τιμή θα πάω σε άλλο πάροχο...

Αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι στο τηλ είχε πει για πάντα

και εμενα μου ειπαν 4 μηνες πριν ληξει να παρω τηλ.αποτι καταλαβα αν παρουμε τοτε μαλλον θα μας κανουν την ιδια τιμη με νεα ανανεωση συμβολαιου.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μετά τους 24 μήνες συμβόλαιο αποκτάς το δικαίωμα είτε να αλλάξεις κάτι με νέο συμβόλαιο είτε να πας σε άλλον πάροχο.

Η τιμή δεν αλλάζει που δίνει ο καθένας μας μετά την λήξη του συμβολαίου.

Πήρα πρόσφατα προσφορά 3play φουλ πακέτο και σήμερα με 5 ευρώ και κάτι επιπλέον προσθεσα και το vdsl, πιστεύω τ αξίζει το 5ευρω, δεν συγκράτησα το τηλέφωνο για τεχνική υποστήριξη vdsl, ξεκινούσε από το 800, το έχει κανείς να μου το στείλει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον απο εξωτερικό συνεργάτη (κλήση με απόκρυψη) μου έδινε απο το γνωστό πακέτο 3play με αθλητικά απο 43,90 μεταβαςη στο full pack στα 48,90 (επιπλέον τα cinema). Είπα να το σκεφτώ να με πάρουν αυριο, είπε ότι ειναι ειδική προσφορά για λίγους μια ημέρας μόνο για σήμερα και με χαιρέτισε.

Καλησπέρα σε όλους,
υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει πάρει τη συγκεκριμένη προσφορά από φορητότητα του ΟΤΕ, και όχι σαν ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου;

Μπορείς να μου πεις συνοπτικά τι περιλαμβάνει η προσφορά, καθώς και τον τρόπο που την πήρες (μέσα από επικοινωνία με το support της nova;).

Καλησπέρα σε όλους,
Έλαβα κι εγώ τη γνωστή πλεον προσφορά με τα 43κατι ή 48 με vdsl αλλά δεν κατάφερα να την πάρω για τον εξής λόγο.
Προς το παρόν κατοικώ εκτός Αττικής σε σπίτι με γραμμή cyta με ληγμένο συμβόλαιο. Έχω και σπίτι στην Αθήνα με γραμμή hol, όπου το penalty για πρόωρη διακοπή είναι 200 κάτι.
Όμως, ειναι προγραμματισμένο να μετακομίσω Αθήνα μέσα στο επόμενο 6μηνο. Ζήτησα λοιπόν από τη Nova να ενεργοποιηθεί αρχικά​ η γραμμή στο σπίτι που μένω τώρα και όταν μετακομίσω Αθήνα να μεταφερθεί το πρόγραμμα στην υπάρχουσα γραμμή που έχω στην Αθήνα (τότε θα έχει ληξει και το συμβόλαιο με τη χολ άρα δε θα έχω πρόβλημα).
Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι δε μπορεί να γίνει αυτό και ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κάνω τώρα συμβόλαιο κανονικά στη γραμμή εκτός Αττικής όπου μένω, και όταν μετακομίσω να διακόψω το συμβόλαιο με πέναλτι 240 περίπου (αν θυμάμαι καλά) και μετά να ξανακανω νέο συμβόλαιο για άλλους 24 μήνες χωρίς όμως να εγγυηθούν ότι θα πάρω την ίδια προσφορά.

Αστεία δηλαδή αντιμετώπιση, τους λες ότι θέλω να γίνω πελάτης σας και να σας δίνω 48 ευρώ το μήνα και σου λένε ότι πρέπει να δώσεις και άλλα 240 επειδή θα μετακομίσεις.

Δεν ξέρω αν πράγματι τεχνικά δε μπορεί να γίνει αυτό που θέλω, δηλαδή να μεταφερθεί το πρόγραμμα κάποια στιγμή σε άλλη τηλεφωνική γραμμή, αλλά θα μπορούσαν έστω να πουν ότι θα μου χαρίσουν τα 240 αφού παλι σε αυτούς θα κάνω το συμβόλαιο.

Μπορείς να μου πεις συνοπτικά τι περιλαμβάνει η προσφορά, καθώς και τον τρόπο που την πήρες (μέσα από επικοινωνία με το support της nova;).

Ναι από το support αν κοιτάξεις κάνα 2 σελίδες ποιο πίσω είναι γραμμένη αναλυτικά η προσφορά σε πολλά ποστ

γιατι δεν δεχεσαι τη προσφορα εκει που μενεις τωρα,και μετα κανεις μεταφορα γραμμης και πληρωνεις 60ευρω.
θα χασεις τον αριθμο σου ε;

Πηρε κανεις την προσφορα για vdsl προσφατα; ποιο router στελνουν;