Καλησπέρα σε όλους,
Έλαβα κι εγώ τη γνωστή πλεον προσφορά με τα 43κατι ή 48 με vdsl αλλά δεν κατάφερα να την πάρω για τον εξής λόγο.
Προς το παρόν κατοικώ εκτός Αττικής σε σπίτι με γραμμή cyta με ληγμένο συμβόλαιο. Έχω και σπίτι στην Αθήνα με γραμμή hol, όπου το penalty για πρόωρη διακοπή είναι 200 κάτι.
Όμως, ειναι προγραμματισμένο να μετακομίσω Αθήνα μέσα στο επόμενο 6μηνο. Ζήτησα λοιπόν από τη Nova να ενεργοποιηθεί αρχικά η γραμμή στο σπίτι που μένω τώρα και όταν μετακομίσω Αθήνα να μεταφερθεί το πρόγραμμα στην υπάρχουσα γραμμή που έχω στην Αθήνα (τότε θα έχει ληξει και το συμβόλαιο με τη χολ άρα δε θα έχω πρόβλημα).
Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι δε μπορεί να γίνει αυτό και ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κάνω τώρα συμβόλαιο κανονικά στη γραμμή εκτός Αττικής όπου μένω, και όταν μετακομίσω να διακόψω το συμβόλαιο με πέναλτι 240 περίπου (αν θυμάμαι καλά) και μετά να ξανακανω νέο συμβόλαιο για άλλους 24 μήνες χωρίς όμως να εγγυηθούν ότι θα πάρω την ίδια προσφορά.
Αστεία δηλαδή αντιμετώπιση, τους λες ότι θέλω να γίνω πελάτης σας και να σας δίνω 48 ευρώ το μήνα και σου λένε ότι πρέπει να δώσεις και άλλα 240 επειδή θα μετακομίσεις.
Δεν ξέρω αν πράγματι τεχνικά δε μπορεί να γίνει αυτό που θέλω, δηλαδή να μεταφερθεί το πρόγραμμα κάποια στιγμή σε άλλη τηλεφωνική γραμμή, αλλά θα μπορούσαν έστω να πουν ότι θα μου χαρίσουν τα 240 αφού παλι σε αυτούς θα κάνω το συμβόλαιο.