Προσφορά NOVA

Καλημέρα. Μόλις ανανέωσα για 18 μήνες στη NOVA, κατόπιν δικού μου αιτήματος στο nova.gr.
Για Nova Full Pack, με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, δωρεάν διεθνείς κλήσεις μου πρότειναν 48,70 από 54,70 που πλήρωνα (συμπεριλαμβάνονται τέλη, φόροι κ.λπ.).
Επίσης θα μου στείλουν νέο router και νέο τηλεκοντρόλ για τον αποκωδικοποιητή μου.
Έχω την αίσθηση ότι αν το έπαιζα δύσκολος θα μου έκαναν ακόμα καλύτερη τιμή...

αν εισαι νεος συνδρομητης η καλυτερη παιζει στα συνδρομητικα πακετα της media markt
αν οχι εξαρταται απο πολλους παραγοντες και καλυτερα να γραψεις στο support

Αυτο ακριβως
Δεν θα βρεις καλυτερη τιμη και δεσμευεσαι μονο δωδεκα μηνες και ισως πριν την ληξη
παρεις κατα τι καλυτερο

παιζει καμια προσφορα σκετο full pack + multiview γιατι ληγει τωρα το συμβολαιο μου?

Λόγο χρόνια συνδρομητής πληρώνω 34,33 full pack +multiview είμαι σε ένα δίλλημα να ανανεώσω η μα προβώ σε διακοπή ;βλέπω και ΟΤΕ αλλά και εκεί η τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό βλέπω και εγώ ,όποτε λες να ανανεώσω ξανά για 1 χρόνο ;

Θεωρω πως είναι καλή τιμή. Βέβαια 3play βγαίνει πιο οικονομικα ακόμα

Ναι αλλά δυστυχώς στην περιοχή μου δεν έχει δίκτυο nova.
Σε ευχαριστώ φίλος ,μάλλον με κόβω για ανανέωση .

Το ίδιο και εγώ τους έχω καλέσει για καμία προσφορά αλλά το βλέπω χλωμό ,ότι νεότερο θα ενημερώσω .

μολις με πηρανε τηλεφωνο μετα απο αιτημα διακοπης ανανεωσα για ενα χρονο στο full pack με 34,33 τελικη τιμη και δωρο το multiview οτι ειχα και πριν δηλαδη

Έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία προσφορά για φορητότητα από ΟΤΕ σε πακέτο που περιλαμβάνει VDSL50 + Full Pack Nova + απεριόριστα σταθερά? (δεν με πολυκαίνε τα κινητά, καλοδεχούμενα ωστόσο)

Βλέπω στο site τιμή για triple play με adsl στα 54,90 + 5 υποθέτω για VDSL. Καμία τιμή κοντά στα 50 πιστεύετε ότι μπορεί να επιτευχθεί?

νομιζω ναι.

αλλα για να εχεις καλυψη vdsl πρεπει να εισαι πολυ τυχερος..

Πρόσφατα είδα ότι καλύπτεται η περιοχή μου από Nova (Αργυρούπολη) και γι' αυτό το σκέφτομαι.

Πήρα ΟΤΕ για ανανέωση και μου έδωσαν τιμές καταλόγου, ενώ μέχρι τώρα πληρώνω 75 τον μήνα

ασχετο αλλα παρατηρω οτι ο οτε τωρα που εφτασε την 500αρα εχει κοψει τις πολλες προσφορες και πολλοοι σαν να ξανακοιτουν νοβα.

νομιζω οτι τιμες ανω των 50 το μηνα ειναι για αλλες εποχες...