Προσφορά NOVA

καλα οταν ελεγαν οτι θα στο ξαναδωσουν προφανως και εννουσαν αν τοτε τρεχει προσφορα. τωρα ομως δεν τρεχει. αλλιως θα το καναν κατυθειαν 24και οχι 12

Καλά τα "προφανώς" και οι θεωρίες δεν χωράνε απέναντι στα άτομα που έκαναν τις ίδιες τις συζητήσεις... είναι το λιγότερο αστείο να ερμηνεύουμε τις συζητήσεις τρίτων στις οποίες δεν ήμασταν καν ακροατές ρε παιδιά.

Ρε παιδιά όταν δεν το δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι για 24 μήνες αλλά λέειγια 12 και θα επικοινωνήσουμε τότε για άλλη ανανέωση όλο αυτό είναι στο φλου. Αλλιώς θα το κάναν 24 εξ αρχής

Αν κάποιοι μια τέτοια δήλωση την δεσαν ότι ντε και καλά θα το ξαναδώσουν κάναν λάθος

Αν κάποιοι μια τέτοια δήλωση την δεσαν ότι ντε και καλά θα το ξαναδώσουν κάναν λάθος
Προσωπικά εγώ στην συνομιλία λέω συμφωνώ με την προϋπόθεση να ανανεωθεί και το multiview μόλις καλέσω σε έναν χρόνο λόγω συστημικού προβλήματος όπως ειπώθηκε από τον υπάλληλο της Νόβα.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά εγώ στην συνομιλία λέω συμφωνώ με την προϋπόθεση να ανανεωθεί και το multiview μόλις καλέσω σε έναν χρόνο λόγω συστημικού προβλήματος όπως ειπώθηκε από τον υπάλληλο της Νόβα.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι χάνονται οι ηχογραφήσεις...Απλώς ποντάρουν ότι δεν θα φύγουν όπως και έχουν το δικαίωμα από την στιγμή που δεν υπάρχει ηχογράφηση.Σε καμία περίπτωση όμως δεν το αφήσαμε στο φλου όπως λες.

Όταν κάνετε τηλεφωνικές συμφωνίες να ηχογραφείτε και εσείς ... Εγώ έτσι βρήκα το δίκιο μου με την κοσμοτε, όταν στην συνομιλία της συμφωνίας μου είπαν για Vdsl50 στα 33 ευρώ και είδα τον λογαριασμό 44....τους λέω αλλά είπατε και μου λένε θα το ελέγξουμε στην ηχογράφηση...μετά μερικές μέρες μου είπαν δεν μπορούν να βρουν την ηχογραφημένη κλήση...τους λέω την έχω εγώ ...και έβαλα στην υπάλληλο να ακούσει την συνομιλία που έκανα όταν εκλεισα την συμφωνια. Αφού αρκέστηκε σε ένα "αααα ναι, είναι πράγματι όπως τα λέτε ".... στον επόμενο λογαριασμό η τιμή ήταν η συμφωνημένη και μείον η διαφορά από τον πρώτο λογαριασμό. Για αυτό...ηχογραφείτε

Όταν κάνετε τηλεφωνικές συμφωνίες να ηχογραφείτε και εσείς ... Εγώ έτσι βρήκα το δίκιο μου με την κοσμοτε, όταν στην συνομιλία της συμφωνίας μου είπαν για Vdsl50 στα 33 ευρώ και είδα τον λογαριασμό 44....τους λέω αλλά είπατε και μου λένε θα το ελέγξουμε στην ηχογράφηση...μετά μερικές μέρες μου είπαν δεν μπορούν να βρουν την ηχογραφημένη κλήση...τους λέω την έχω εγώ ...και έβαλα στην υπάλληλο να ακούσει την συνομιλία που έκανα όταν εκλεισα την συμφωνια. Αφού αρκέστηκε σε ένα "αααα ναι, είναι πράγματι όπως τα λέτε ".... στον επόμενο λογαριασμό η τιμή ήταν η συμφωνημένη και μείον η διαφορά από τον πρώτο λογαριασμό. Για αυτό...ηχογραφείτε
Πρέπει να είναι παράνομο αν δεν τους έχεις ενημερώσει ότι τους ηχογραφεις και εσύ

Νομίζω ότι νομικά έχει λυθεί το θέμα
Αν ηχογραφεί ο ένας νομιμοποιείται αυτομάτως και η άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο

Σε μια άλλη χώρα μία τηλεφωνική αναναίωση θα ήταν ίση με μία έντυπη.
Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια της νοβα. Χάσαμε την ηχογράφηση , είχαμε πεί μόνο αν υπάρχει προσφορά κτλ.

Είπαν ξεκάθαρα οτι θα πάρετε τηλέφωνο στους 12 μήνες και θα γλινει αναναίωση.
Δυστυχώς δεν τους ηχογράφησα και δεν κράτησα και το όνομα του υπαλλήλου.
Το έκοψα τελικά το multiview.

Αυτό με την ηχογράφηση υπάρχει σε κάποιο νόμο να το διαβάσουμε ;

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω περίπου τιμή που πληρώνει κάποιος για τις παρακάτω παροχές:
Nova Full pack , απεριόριστα κινητά και σταθερά+multiview+VDSL
Ευχαριστώ πολύ.

Είναι γνωστό ότι η νόβα κάνει ανά διαστήματα διάφορες προσφορές,οπότε όποια τιμή και αν σου πούμε
δεν σημαίνει ότι θα την έχεις και συ
Πάντως η καλύτερη τιμή στους περισσότερους ήταν γύρω στα 49ευ. με δωρεάν το multiview για ένα χρόνο
με 24 μηνο συμβόλαιο
Τώρα όμως σπίτι ξέρω δεν δίνεται δωρεάν,γι'αυτό να υπολογίζεις 59ευ.στην καλύτερη περιπτωση

Εγώ πληρώνω 48 για αυτά που λες χωρίς κινητά και χωρις multiview. Νέο συμβόλαιο τον περασμένο Οκτώβρη, 24 μήνες

Στα 48 ευρώ έχω :
Vdsl 50
Full pack nova
720 προς κινητά και απεριόριστα σταθερά
Διετές συμβόλαιο με έναρξη τον Μάρτιο.

καλύτερες προσφορές κανουν στα φυσικά καταστήματα ή στο τηλεφωνικό κέντρο αν καλεσουμε εμεις;
ή δεν παιζει ρόλο..;

Εγώ ειχα στείλει μηνυμα inbox στα παιδιά του support οτι ενδιαφέρομαι να αλλαξω παροχο απο οτε tv σε νοβα tv.
Νομιζω έτρεχε εκείνη την στιγμή η ανωτέρω προσφορά οποτε με κάλεσαν και δέχτηκα

Ο ΟΤΕ χρεώνει και το εξοχικό με 12μηνη υποχρεωτική παραμονή. Τουλάχιστον στη νόβα είναι δωρεάν