Ε τότε πας κάπου που θα σε συμφέρει.όχι γιατί αν μείνω από 37 πάω στα 56 αν θυμάμαι καλά ότι μου είπαν
ποια η διαφορά nova cinema και nova cinema+ ;
Πότε έκανες την αίτηση να φύγεις και πότε σε πήραν ;Τελικά μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα του αποχωρισμού με τη Νοβα.
Οι τιμές που μου προτάθηκαν άκρως ικανοποιητικές ήρθαν μόνο μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote αλλά ήταν πλέον αργά αφού και διάθεση δεν είχα να το κυνηγήσω άλλο και οι διαδικασίες μεταφοράς από τον παλιό στον νέο πάροχο έγιναν πολύ γρήγορα.
Για όσους ενδιαφέρονται οι προσφορές μετά από αίτηση φορητότητας που μου έγιναν είναι:
37 και κάτι ευρώ για 3play με πακέτο αθλητικά και απεριόριστα κινητά. Είχα το γνωστό πακέτο με τα 43 και κάτι ευρώ.
Για 2play, 17 και κάτι ευρώ, με 5 ώρες κινητά. Πριν για να μείνω μόνο τηλεφωνία νόβα μου έδιναν 26 ευρώ για απεριόριστα κινητά και 22 ευρώ χωρίς κινητά και δικαιολογία ότι δεν υπάρχει πλεον άλλο πακέτο!
Τελικά μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα του αποχωρισμού με τη Νοβα.
Οι τιμές που μου προτάθηκαν άκρως ικανοποιητικές ήρθαν μόνο μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote αλλά ήταν πλέον αργά αφού και διάθεση δεν είχα να το κυνηγήσω άλλο και οι διαδικασίες μεταφοράς από τον παλιό στον νέο πάροχο έγιναν πολύ γρήγορα.
Για όσους ενδιαφέρονται οι προσφορές μετά από αίτηση φορητότητας που μου έγιναν είναι:
37 και κάτι ευρώ για 3play με πακέτο αθλητικά και απεριόριστα κινητά. Είχα το γνωστό πακέτο με τα 43 και κάτι ευρώ.
Για 2play, 17 και κάτι ευρώ, με 5 ώρες κινητά. Πριν για να μείνω μόνο τηλεφωνία νόβα μου έδιναν 26 ευρώ για απεριόριστα κινητά και 22 ευρώ χωρίς κινητά και δικαιολογία ότι δεν υπάρχει πλεον άλλο πακέτο!
Καλησπέρα παιδιά εχω Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & όλα τα κανάλια Nova Sports με 54,47 και χωρίς συμβόλαιο κάποια χρόνια τι καλύτερο μπορώ να έχω σε τιμή με το ίδιο πακέτο και τι τιμη με το ίδιο πακέτο + vdsl; Ευχαριστώ
Πιστεύω αν πάρεις τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου να στα στο δώσουν 43 ή λίγο παραπάνω με vdsl, αλλά αυτό σημαίνει πως κάνεις πάλι συμβόλαιο με δέσμευση για 1ή2 χρόνια. Κάποιοι έχουν πάρει και τα cinema κανάλια σε αυτή τη τιμή και κάποιες ώρες σε κινητά. Ενώ ανά διαστήματα δίναν και multiview αν έχεις διαθέσιμο 2ο δέκτη κατάλληλο. Με λίγο παζάρι μάλλον θα τα πάρεις όλα αυτά με 43 αν δεσμευτείς. Κακώς δεν το είχες παζαρεψει ήδηΚαλησπέρα παιδιά εχω Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & όλα τα κανάλια Nova Sports με 54,47 και χωρίς συμβόλαιο κάποια χρόνια τι καλύτερο μπορώ να έχω σε τιμή με το ίδιο πακέτο και τι τιμη με το ίδιο πακέτο + vdsl; Ευχαριστώ
Πιστεύω αν πάρεις τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου να στα στο δώσουν 43 ή λίγο παραπάνω με vdsl, αλλά αυτό σημαίνει πως κάνεις πάλι συμβόλαιο με δέσμευση για 1ή2 χρόνια. Κάποιοι έχουν πάρει και τα cinema κανάλια σε αυτή τη τιμή και κάποιες ώρες σε κινητά. Ενώ ανά διαστήματα δίναν και multiview αν έχεις διαθέσιμο 2ο δέκτη κατάλληλο. Με λίγο παζάρι μάλλον θα τα πάρεις όλα αυτά με 43 αν δεσμευτείς. Κακώς δεν το είχες παζαρεψει ήδη
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρε στο κεντρικό τηλέφωνο στην ιστοσελίδα και ζητά να μιλήσεις με υπάλληλο, είτε να σε καλέσουν αυτοί, για να κάνεις ανανέωση.Το θέμα είναι ποιο είναι το μαγικό τηλέφωνο. Γιατί εγώ όταν με πήραν αυτοί τηλέφωνο να μου κάνουν προσφορά και τους έκανα την αντιπροσφορά είτε 43 ευρώ 3play+ΑDSL ή 48 ευρώ 3play+VDSL μου άρχισαν τα 'δεν υπάρχει αυτή η τιμή κτλ κτλ '
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.