Προσφορά NOVA

Έχεις και απεριόριστα κινητά (στην πρώτη περίπτωση έχεις μόνο σταθερά) αυτή είναι η διαφορά.

όχι γιατί αν μείνω από 37 πάω στα 56 αν θυμάμαι καλά ότι μου είπαν

ποια η διαφορά nova cinema και nova cinema+ ;
Ε τότε πας κάπου που θα σε συμφέρει.

Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα του αποχωρισμού με τη Νοβα.
Οι τιμές που μου προτάθηκαν άκρως ικανοποιητικές ήρθαν μόνο μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote αλλά ήταν πλέον αργά αφού και διάθεση δεν είχα να το κυνηγήσω άλλο και οι διαδικασίες μεταφοράς από τον παλιό στον νέο πάροχο έγιναν πολύ γρήγορα.

Για όσους ενδιαφέρονται οι προσφορές μετά από αίτηση φορητότητας που μου έγιναν είναι:

37 και κάτι ευρώ για 3play με πακέτο αθλητικά και απεριόριστα κινητά. Είχα το γνωστό πακέτο με τα 43 και κάτι ευρώ.
Για 2play, 17 και κάτι ευρώ, με 5 ώρες κινητά. Πριν για να μείνω μόνο τηλεφωνία νόβα μου έδιναν 26 ευρώ για απεριόριστα κινητά και 22 ευρώ χωρίς κινητά και δικαιολογία ότι δεν υπάρχει πλεον άλλο πακέτο!

Οι τιμές που μου προτάθηκαν άκρως ικανοποιητικές ήρθαν μόνο μετά την αίτηση φορητότητας στην Cosmote αλλά ήταν πλέον αργά αφού και διάθεση δεν είχα να το κυνηγήσω άλλο και οι διαδικασίες μεταφοράς από τον παλιό στον νέο πάροχο έγιναν πολύ γρήγορα.

Για όσους ενδιαφέρονται οι προσφορές μετά από αίτηση φορητότητας που μου έγιναν είναι:

37 και κάτι ευρώ για 3play με πακέτο αθλητικά και απεριόριστα κινητά. Είχα το γνωστό πακέτο με τα 43 και κάτι ευρώ.
Για 2play, 17 και κάτι ευρώ, με 5 ώρες κινητά. Πριν για να μείνω μόνο τηλεφωνία νόβα μου έδιναν 26 ευρώ για απεριόριστα κινητά και 22 ευρώ χωρίς κινητά και δικαιολογία ότι δεν υπάρχει πλεον άλλο πακέτο!
Πότε έκανες την αίτηση να φύγεις και πότε σε πήραν ;
Είχες ήδη ενεργοποιηθεί στον άλλο πάροχο ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Στον ΟΤΕ είχες ζητήσει άμεση φορητότητα με απώλεια του δικαιώματος υπαναχώρησης, σωστά;

Η αίτηση έγινε σε κατάστημα μεσημέρι Παρασκευής. Δεν μου ειπώθηκε κάτι για άμεση φορητότητα. Μου είπαν ωστόσο ότι μέχρι Τρίτη το πολύ θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δευτέρα από τις 10.30 το πρωί άρχισαν τα τηλέφωνα από Nova.

Όπως μου είπαν θα έπρεπε μέχρι τις 2 το μεσημέρι να έχω πάει στο ίδιο κατάστημα cosmote και να κάνω ακύρωση για να προλάβω.

Μέχρι τις 5 το απόγευμα με είχαν πάρει άλλες 5-6 φορές και με ρωτούσαν αν είχα προλάβει.

Στις 13.50 έλαβα sms από cosmote ότι η αίτηση μεταφοράς έγινε δεκτή από τον προηγούμενο πάροχο.

Μέχρι και την Τρίτη μεσημέρι έλαβα κλήσεις από νοβα. Αν και είχε ενεργοποιηθεί το internet από cosmote μια κυρία γύρω στη μια το μεσημέρι μου έλεγε ότι προλαβαίνω και γιατί θέλω να πληρώνω περισσότερα.

Νομίζω ότι είναι λάθος πρακτική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις να δίνουν τις τιμές μετά από όλη αυτή τη διαδικασία και να μπαίνεις σε όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι πρόθεση μου ήταν να μείνω με μια καλή προσφορά και μετά από τόσα χρόνια. Ήταν ανένδοτοι όμως.

αν πας σε κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης πλέον αν έχω καταλάβει καλά τα νέα δεδομένα!

Εγώ με το νέο ΦΕΚ που βγήκε κατάλαβα ότι κανείς άμεση φορητότητα σε κατάστημα ,χωρίς να έχεις το δικαίωμα να υπαναχώρησεις ή να ακυρώσεις , δλδ μπορεις να φύγεις και να επανέλθει στον παλιό πάροχο μόνο εαν πληρώσει ποινή στον νεο.
Από συμφωνία εκτός καταστημάτων (τηλεφωνικό κέντρο, ηλεκτρονικά ) η διαδικασία είναι η έμμεση φορητότητα δλδ το αίτημα μένει ανενεργό για 14 ημέρες ( όσες και η ημερες υπαναχώρησης) κι ξεκινά να υλοποιήθει από εκεί και πέρα , όπου ενημερώνεται τότε και ο παλαιός πάροχος . Δλδ και εδώ σε περίπτωση που θες να ακυρώσεις δεν θα μπορείς αζημιως.

Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk

Εάν κάνεις φορητότητα από κατάστημα δεν έχεις δυνατότητα υπαναχώρησης, συνεπώς, δεν μπορείς να αποδεχθείς αντιπροσφορά, θα χρεωθούν τέλη πρόωρης διακοπής στον νέο πάροχο.

Εάν γινόταν από απόσταση, μπορεί να συναινέσει κανείς σε άμεση φορητότητα χωρίς δικαίωμα υπαναχώρησης όμως. Το ίδιο πράγμα επί της ουσίας, απλά ξανά, μεγάλη προσοχή για να μην σας χρεώσουν τέλη αποδέσμευσης.

να ρωτήσω κάτι. έχω διακόψει Νόβα σπορ πακέτο εδώ και ένα μήνα. Μου είχαν κάνει αντιπροσφορα αντί 27,7 σε 21,9 . Πώς μπορώ να την δεκτώ τώρα?

Καλησπέρα παιδιά εχω Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & όλα τα κανάλια Nova Sports με 54,47 και χωρίς συμβόλαιο κάποια χρόνια τι καλύτερο μπορώ να έχω σε τιμή με το ίδιο πακέτο και τι τιμη με το ίδιο πακέτο + vdsl; Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά εχω Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & όλα τα κανάλια Nova Sports με 54,47 και χωρίς συμβόλαιο κάποια χρόνια τι καλύτερο μπορώ να έχω σε τιμή με το ίδιο πακέτο και τι τιμη με το ίδιο πακέτο + vdsl; Ευχαριστώ

Κοίτα εγώ εδώ και χρόνια έχω αυτό το πακέτο με 43 κάτι...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πιστεύω αν πάρεις τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου να στα στο δώσουν 43 ή λίγο παραπάνω με vdsl, αλλά αυτό σημαίνει πως κάνεις πάλι συμβόλαιο με δέσμευση για 1ή2 χρόνια. Κάποιοι έχουν πάρει και τα cinema κανάλια σε αυτή τη τιμή και κάποιες ώρες σε κινητά. Ενώ ανά διαστήματα δίναν και multiview αν έχεις διαθέσιμο 2ο δέκτη κατάλληλο. Με λίγο παζάρι μάλλον θα τα πάρεις όλα αυτά με 43 αν δεσμευτείς. Κακώς δεν το είχες παζαρεψει ήδη

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πιστεύω αν πάρεις τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου να στα στο δώσουν 43 ή λίγο παραπάνω με vdsl, αλλά αυτό σημαίνει πως κάνεις πάλι συμβόλαιο με δέσμευση για 1ή2 χρόνια. Κάποιοι έχουν πάρει και τα cinema κανάλια σε αυτή τη τιμή και κάποιες ώρες σε κινητά. Ενώ ανά διαστήματα δίναν και multiview αν έχεις διαθέσιμο 2ο δέκτη κατάλληλο. Με λίγο παζάρι μάλλον θα τα πάρεις όλα αυτά με 43 αν δεσμευτείς. Κακώς δεν το είχες παζαρεψει ήδη

Το θέμα είναι ποιο είναι το μαγικό τηλέφωνο. Γιατί εγώ όταν με πήραν αυτοί τηλέφωνο να μου κάνουν προσφορά και τους έκανα την αντιπροσφορά είτε 43 ευρώ 3play+ΑDSL ή 48 ευρώ 3play+VDSL μου άρχισαν τα 'δεν υπάρχει αυτή η τιμή κτλ κτλ '

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το θέμα είναι ποιο είναι το μαγικό τηλέφωνο. Γιατί εγώ όταν με πήραν αυτοί τηλέφωνο να μου κάνουν προσφορά και τους έκανα την αντιπροσφορά είτε 43 ευρώ 3play+ΑDSL ή 48 ευρώ 3play+VDSL μου άρχισαν τα 'δεν υπάρχει αυτή η τιμή κτλ κτλ '
Πάρε στο κεντρικό τηλέφωνο στην ιστοσελίδα και ζητά να μιλήσεις με υπάλληλο, είτε να σε καλέσουν αυτοί, για να κάνεις ανανέωση.
Εκεί θέλει λίγο παζάρι και αναμονή

αποδέχτηκα τα 37,7 για triple play +cinema + απεριόριστα αστικά υπεραστικα...δεν ξέρω αν έκανα καλά!