Προσφορά NOVA

Καλησπέρα και από μένα.. Εμένα το πακέτο εδώ και 3 χρόνια είναι vdsl 50 (42 καθαρά πιάνω) 720 λεπτά σε κινητά.. Απεριόριστα σταθερά.. FULL NOVA.. στα 48.40.. Είμαι καλά? Να μην πω στον κόπο για κάτι καλύτερο ε? Δεν θα δώσουν?

Καλησπέρα και από μένα.. Εμένα το πακέτο εδώ και 3 χρόνια είναι vdsl 50 (42 καθαρά πιάνω) 720 λεπτά σε κινητά.. Απεριόριστα σταθερά.. FULL NOVA.. στα 48.40.. Είμαι καλά? Να μην πω στον κόπο για κάτι καλύτερο ε? Δεν θα δώσουν?

Αυτό είναι το πακέτο στόχος μου. Άμα δε το θες, εδώ είμαι :drool1:

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει λίγο με την στάση της Nova.. Έχει τρία ματς.. Αεκ.. Παοκ.. Ολυμπιακό.. Ευρώπη κανένα από την Nova.. Το πρωτάθλημα και αυτό μισό.. Ταινίες βλέπω Netflix.. Τηλ σταθερό ποτέ.. Οπότε το έχω για το μισό πρωτάθλημα και το vdsl..

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει λίγο με την στάση της Nova.. Έχει τρία ματς.. Αεκ.. Παοκ.. Ολυμπιακό.. Ευρώπη κανένα από την Nova.. Το πρωτάθλημα και αυτό μισό.. Ταινίες βλέπω Netflix.. Τηλ σταθερό ποτέ.. Οπότε το έχω για το μισό πρωτάθλημα και το vdsl..

Φίλε μου αν ΔΕΝ βλέπεις μπασκετάκι που έχει την Euroleague , ίσως δεν κάνει για σένα το πακέτο.
Πάντως και στον ΟΤΕ να πας , Ελληνικές ομάδες ΔΕ θα βλέπεις πέρα από CL και UEFA.
Όσο για την ποιότητα εικόνας , θα νιώθεις ότι πήγες από το CL στην τρίτη εθνική...
Τα έχω και τα 2 πακέτα σε φουλ..

Πάντως η προσφορά που παίζει για απεριόριστα σταθερά-κινητά , vdsl , φουλ πάκ στα 47-49 είναι καλύτερη της αγοράς.
Στον ΟΤΕ με αυτά δεν αγοράζεις ούτε φυστίκια... :smash:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

-1,99 με πάγια εντολή και το 48 και κάτι πάει ποιο κάτω.

Σωστός. Αν το δίνουν ακόμα είναι η καλύτερο προσφορά της αγοράς ΜΑΚΡΑΝ..
Στην ουσία το φουλ της νόβα βγαίνει κάτω από 20 ευρώ αν βάλεις ότι έχει απεριόριστα σταθερά-κινητά και 50αρι VDSL.

Διορθώστε μας αν κάνω λάθος...

σημερα πηρα τηλ για ανανεωση το full pack με vdsl sta 59.52.
Με multiview στα 70,15 . Ενω τωρα πληρωνω 75.90.

γνωρίζει κανείς αν ισχύει ότι η εξόφληση με πάγια εντολή έχει ως αποτέλεσμα μια μικρή έκπτωση στον λογαριασμό; (υπήρχε παλαιότερα στις υπηρεσίες forthnet και/ή nova)

Ξανά δοκίμασε μετα απο μια δυο μέρες.

Να ξανα καλέσω εγω; η να περιμένω να με παρουν τηλέφωνο; γιατί τωρα έβαλα τα στοιχεία στο site τους και με πήραν τηλέφωνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σωστός. Αν το δίνουν ακόμα είναι η καλύτερο προσφορά της αγοράς ΜΑΚΡΑΝ..
Στην ουσία το φουλ της νόβα βγαίνει κάτω από 20 ευρώ αν βάλεις ότι έχει απεριόριστα σταθερά-κινητά και 50αρι VDSL.

Διορθώστε μας αν κάνω λάθος...

Κατά διαστήματα παίζουν διάφορες προσφορές, πρέπει απλά να έχεις υπομονή.
Μην ξεχνάτε όμως και τον εξοπλισμό αν χαλάσει το router είτε ο δέκτης είτε το τηλεχειριστήριο αυτά στην ανανέωση
δεν καλύπτονται.

Να ξανα καλέσω εγω; η να περιμένω να με παρουν τηλέφωνο; γιατί τωρα έβαλα τα στοιχεία στο site τους και με πήραν τηλέφωνο.

Να ξανά βάλεις τα στοιχεία σου στο site πάλι σε κανα δυο μέρες.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπε οτι δυστυχώς σταμάτησε η προσφορά :(... Μιυ δίνανε το full Puck στα 37 .

Καλημέρα,

Ακολούθησες τις οδηγίες που αναφέρω στο thread, περίμενες δηλαδή το popup καλύτερης τιμής να βάλεις εκεί το τηλ σου ή απλά το δήλωσες στην πρώτη φόρμα;

Καλημέρα,

Ακολούθησες τις οδηγίες που αναφέρω στο thread, περίμενες δηλαδή το popup καλύτερης τιμής να βάλεις εκεί το τηλ σου ή απλά το δήλωσες στην πρώτη φόρμα;

Μπήκα στο site της nova απο το κινητό και απο τον υπολογιστή και δεν μου έβγαλε κάποιο popup. Μετα μπήκα στο 3play.gr έβαλα εκει τα στοιχεία μου και με πήρανε τηλέφωνο δίνοντας την τιμη τον 37 .
Αν μπεις στο site της nova σου εμφανίζει το popup;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έτσι μου είπαν, ότι θα είναι 6 φθηνότερα.
Δεν έχω λόγω να αμφιβάλλω.
Επαναλαμβάνω πως δεν έχω και δεν με ενδιαφέρουν τα σίνεμα, και είμαι συνδρομητής ίσως και από πριν βγει η "Για πάντα" προσφορά (σε 2play) το οποίο κάποια στιγμή έγινε 3play.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

απο ποιο τηλ. στο ειπαν?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

γνωρίζει κανείς αν ισχύει ότι η εξόφληση με πάγια εντολή έχει ως αποτέλεσμα μια μικρή έκπτωση στον λογαριασμό; (υπήρχε παλαιότερα στις υπηρεσίες forthnet και/ή nova)

Ισχυει κανονικα μια μικρη εκπτωση οταν πληρωνεις με παγια εντολη.

YeES,YEs😂😂😂.Ξαναεστειλα το κινητό στο παράθυρο που ανοίγει και με πήραν μετά από 2 λεπτά.25 ευρώ το full pack για 2 χρόνια!!

Παιδιά τα φώτα σας γιατί πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης(ξανα). Από 23 /8 που έκλεισα τηλεφωνικά το παραπάνω πακέτο δεν έχω καμία κλήση από κούριερ.Μπήκα στο 3play.gr και έστειλα τον αριθμό μου να με πάρουν πίσω.Με πήραν αμέσως από αλλο νούμερο 2142148106 (mediatel μου ειπαν) και ουσιαστικά ειπαν οτι δε φαινομαι πουθενα στο συστημα,καμιά καταχώριση κι ότι με πήραν τυχαία για να μου δώσουν το Spors pack με 27.5 ευρώ!!!.Ότι προφανώς με πήραν από άλλη εταιρία.Πήρα ξανά στο 2182188989 από όπου με είχαν πάρει την περασμένη βδομάδα αλλά πάλι έλεγε ''ζητήστε να σας καλεσουμε'' αλλα δε με πηραν.Πείτε μου τι καταλαβαίνετε και τι να κάνω εγώ. Να περιμένω το κούριερ (δεν ξέρω καν ποια εταιρια)?Φαινεται πουθενά αυτο που συμφωνησαμε τηλεφωνικά?