speedman_27
Supreme Member
Πολλά ..αν έβαζες μόνο σπορ με 20 θα ήταν σούπερ!!
δεν ηθελα σπορ μονο cinema
Πολλά ..αν έβαζες μόνο σπορ με 20 θα ήταν σούπερ!!
Η τιμή καταλόγου για το triple play cinema είναι 48,64 .Και μενα ακριβο μου φαινεται αλλα τιμη καταλογου για το απλο cinema pack ειναι 38,39!!!
και για το triple play cinema 37,77!!
Την περιοχή μου την έχει αναλάβει η Wnd. Μπορώ να βάλω vdsl Wind και Cosmote, αλλά οι Nova και Vodafone δε μου δίνουν διαθεσιμότητα.δε βαζεις με 5,25 vdsl στη νοβα καλυτερα. πιο φθηνα δεν εχει πουθενα το 50αρι
Με φουλ πακέτο με όλα, κινητά, σταθερά, τηλεόραση και Vdsl η καλύτερη τιμή που μπορείς να πάρεις είναι 48,5 ευρώ. Χωρίς Vdsl η καλύτερη τιμή είναι 43,5Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλω να βάλω nova 3 play + 50 vdsl πόσο θα πληρώνω?
Ευχαριστώ
Αν συμβαίνει όντως ειναι εξαιρετική προσφορά , είναι μέσα όλα και δωρεάν κινητά κλπ? Επίσης εγώ επειδή είχα κάνει παλιά το full pack στα 43,5 πλέον είμαι αορίστου και ισχύει το για πάντα, ενώ τα καινούργια συμβόλαια μετά την λήξη τους σε επαναφέρουν σε τιμές καταλόγου και πρέπει να επαναδιαπραγματευτείς . Αυτό είναι το μόνο που με κολλάει στο να το κάνω αν και θέλω το VDSLΜόλις με πήρε τηλέφωνο εξωτερικός συνεργάτης και μου έκανε προσφορά για ανανέωση 3play full pack στα 43,27 και το vdsl δώρο για συμβόλαιο 24 μηνών. Μοναδική επιβάρυνση που έχω είναι η πληρωμη του ρούτερ στα 20 ευρώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.