Προσφορά NOVA

Και μενα ακριβο μου φαινεται αλλα τιμη καταλογου για το απλο cinema pack ειναι 38,39!!!
και για το triple play cinema 37,77!!
Η τιμή καταλόγου για το triple play cinema είναι 48,64 .

Έχω 3play adsl χωρίς κινητά και cinema pack και δίνω 32 ευρώ. Τώρα που λήγει το συμβόλαιο αν κρατήσω μόνο το cinema pack και τα υπόλοιπα τα πάω Cosmote, έχει κανείς ιδέα τι προσφορά περίπου θα μου κάνουν; Θέλω και το on demand.

δε βαζεις με 5,25 vdsl στη νοβα καλυτερα. πιο φθηνα δεν εχει πουθενα το 50αρι
Την περιοχή μου την έχει αναλάβει η Wnd. Μπορώ να βάλω vdsl Wind και Cosmote, αλλά οι Nova και Vodafone δε μου δίνουν διαθεσιμότητα.
Άσε που θέλω να βάλω τουλάχιστον 100άρα και νομίζω ότι δεν πετάει και το δίκτυο της Nova τον τελευταίο καιρό.

Καλησπερα και παλι....Σημερα σχεδον 1 μηνα πριν την ληξη του συμβολαιου δεχτηκα και παλι τηλεφωνο απο την Nova χωρις καμια ιδιαιτερη αλλαγη.Δηλαδη 2 χρονια για να ανανεωσω το συμβολαιο full pack με απεριοριστες ολες τις κλησεις....Μολις τους ειπα οτι θελω μονο ενα ετος με τα ιδια μου ειπε οτι θα με παρουν απο αλλο τμημα για αλλη προσφορα στην τιμη....Ειμαι περοεργος να δω την αλλη προσφορα τους....

φιλος που δουλευει σε forthnet shop μου ειπε οτι τρεχει προσφορα για οσους ειναι σε περιοχη που δεν ειναι εχει ιδιοκτητο forthnet τρεχει προσφορα full pack στα 25 με εναν λογαριασμο ΔΕΗ να επιβεβαιωνεται η διευθυνση

Καλησπέρα παιδιά
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε προσφορά από τα 43,15 για 3 play full pack;
Λήγει το συμβόλαιο μου τον Μάιο και μου έκαναν πρόταση στα ίδια χρήματα για 2 χρόνια δέσμευση.
Αν το συμβόλαιο μου λήξει θα γυρίσω σε τιμές τιμοκαταλόγου;;;

Δεν δίνουν κάτω από 43,15
Ναι ,αν δεν έχεις αυτή την τιμή για πάντα τότε γυρνάς στην τιμή καταλόγου
γι'αυτό ότι θελήσεις φρόντισε να γίνει πριν το τέλος του συμβολαίου σου

Αυτό το για πάντα που θα αναφέρεται;;
Γιατί έχω την εντύπωση πως μου είχαν πει πως η τιμή αυτή θα ήταν για πάντα

Το γράφει στην σύμβαση που έχεις
Αν είχε αναφερθεί απτό τηλέφωνο πρέπει να βρεθεί η μαγνητοφωνημένη συνομιλία
Πάντως το ίδιο είναι αν συμφωνήσεις εκ νέου στην καινούργια πρόταση που ελαβες

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλω να βάλω nova 3 play + 50 vdsl πόσο θα πληρώνω?

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θέλω να βάλω nova 3 play + 50 vdsl πόσο θα πληρώνω?

Ευχαριστώ
Με φουλ πακέτο με όλα, κινητά, σταθερά, τηλεόραση και Vdsl η καλύτερη τιμή που μπορείς να πάρεις είναι 48,5 ευρώ. Χωρίς Vdsl η καλύτερη τιμή είναι 43,5

Μόλις με πήρε τηλέφωνο εξωτερικός συνεργάτης και μου έκανε προσφορά για ανανέωση 3play full pack στα 43,27 και το vdsl δώρο για συμβόλαιο 24 μηνών. Μοναδική επιβάρυνση που έχω είναι η πληρωμη του ρούτερ στα 20 ευρώ

Χμμμμ αυτό το πακέτο ζητάω εδώ και κάνα χρόνο και δε το δίνανε κάτω από 48... Αν θέλεις ενημέρωνε μας για τις εξελίξεις.

Αποδέχθηκα την προσφορά και περιμένω τον κούριερ
Με κάλεσαν από το 2119892847

Μόλις με πήρε τηλέφωνο εξωτερικός συνεργάτης και μου έκανε προσφορά για ανανέωση 3play full pack στα 43,27 και το vdsl δώρο για συμβόλαιο 24 μηνών. Μοναδική επιβάρυνση που έχω είναι η πληρωμη του ρούτερ στα 20 ευρώ
Αν συμβαίνει όντως ειναι εξαιρετική προσφορά , είναι μέσα όλα και δωρεάν κινητά κλπ? Επίσης εγώ επειδή είχα κάνει παλιά το full pack στα 43,5 πλέον είμαι αορίστου και ισχύει το για πάντα, ενώ τα καινούργια συμβόλαια μετά την λήξη τους σε επαναφέρουν σε τιμές καταλόγου και πρέπει να επαναδιαπραγματευτείς . Αυτό είναι το μόνο που με κολλάει στο να το κάνω αν και θέλω το VDSL

Μέσα όλα και απεριόριστα κινητά, όντως δεν είναι για πάντα αλλά σε δύο χρόνια που θα λήξει το συμβόλαιο....βλέπουμε τι θα υπαρχει τότε
Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, με 43 ευρώ full pack και vdsl θεωρώ πως είναι εξαιρετική προσφορά και ας μην είναι για πάντα