Προσφορά NOVA

VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema)
Κατόπιν αιτήματος για ανανέωση συνδρομής, με 24 μήνη δέσμευση, δόθηκε τελική τιμή 39,64 .

Ανανέωσα κι εγώ VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema), με 24 μήνη δέσμευση, τελική τιμή 39,64

Ανανέωσα και εγώ στα 39,64 , vdsl 50, σταθερά/κινητά απεριόριστα, 3play full. Με πληρωμή με πιστωτική, ο 13ος μήνας δωρεάν όπως ισχύει έτσι κι αλλιώς. Επίσης με 5 , ο νέος αποκωδικοποιητής 3001 (που έχει και τα ψηφιακά).

Ευχαριστώ την νόβα
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ
Ευχαριστώ το φόρουμ και ιδίως το νέο μέλος serial78 και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την νέα εκπληκτική προσφορά και με έβαλαν σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου
Δευσμευτηκα να μην αναφέρω τίποτε άλλο γιατί μου τονίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική προσφορά λόγω πολλών ετών συνδρομητή
Νόβα σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν περιγράφω άλλο...

Μέσα σε μια εβδομάδα ήδη τέσσερα μέλη της κατηγορίας δήλωσαν ότι πήραν την προσφορά. Δεν ξέρω σε σένα αν δεν έδωσαν την συγκεκριμένη προσφορά η κάποια άλλη σε άλλη στιγμή αλλά εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω.

Και εμένα πάντως δεν μου την έδωσαν,έγραψα εδώ στο support και μου απάντησαν ότι να το δούμε τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο,κοινώς το απέφυγαν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ γιαυτό το έγραψα, για να μην έχουν ελπίδες όλοι όσοι διαβάζουν για την προσφορά και το έχουν σίγουρο. Και μιλάμε τώρα και για περιπτώσεις αορίστου χωρίς καμία άλλη προσφορά πριν.

Συγγενικό μου πρόσωπο κάλεσε για ανανέωση συμβολαίου που έληξε τις προηγούμενες ημέρες, και πήρε τελική τιμή πακέτου στα 39,64 . Η προσφορά δόθηκε απροβλημάτιστα (μετά τις πρώτες κουβέντες για ανανέωση στην υπάρχουσα τιμή 48,5 ), ζητώντας την τρέχουσα τιμή προσφοράς (39,64 ) που διαβάζει στο internet. Ανανέωσε πακέτο 3play full pack/vdsl/απεριόριστες αστικές/12 ώρες κινητά, αναβαθμίζοντας μάλιστα τις 12 ώρες κινητών σε απεριόριστες. Για αντικατάσταση του υπάρχοντος δέκτη με νέο (3001) ζήτησαν 29 .

Μίλησα και γω σήμερα με μια κυρία από τη Nova μετά από μήνυμα μου στο official support.
Ήταν λίγο αγενής - αποτομη και ζητούσε συνεχως να μάθει από πού έμαθα για την προσφορά.
Μου ανέφερε και επέμενε πως τα 39.64 αφορούν βασικό πακέτο adsl 24 και όχι vdsl το οποίο σαν πρόσθετη υπηρεσία χρεώνεται extra.
Βέβαια η κουβέντα μας ήταν χωρίς νόημα καθώς στην περιοχή μου δεν υποστηριζεται vdsl ακόμα...
Τελικά ανανέωσα για 2 χρόνια στα 39.64 με adsl και όλα τα άλλα απεριόριστα με πάγια εντολή και τον 13ο μήνα δωρεάν.
Να πούμε επισης πως η ποινή πρόωρης αποχώρησης ανεξάρτητα του χρόνου που θα γίνει είναι 259 .
Τα 105 αφορούν τηλέφωνο - internet και τα 154 αφορούν nova- tv...
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την ενημέρωση για την προσφορά...

Μίλησα και γω σήμερα με μια κυρία από τη Nova μετά από μήνυμα μου στο official support.
Ήταν λίγο αγενής - αποτομη και ζητούσε συνεχως να μάθει από πού έμαθα για την προσφορά.
Μου ανέφερε και επέμενε πως τα 39.64 αφορούν βασικό πακέτο adsl 24 και όχι vdsl το οποίο σαν πρόσθετη υπηρεσία χρεώνεται extra.
Βέβαια η κουβέντα μας ήταν χωρίς νόημα καθώς στην περιοχή μου δεν υποστηριζεται vdsl ακόμα...
Τελικά ανανέωσα για 2 χρόνια στα 39.64 με adsl και όλα τα άλλα απεριόριστα με πάγια εντολή και τον 13ο μήνα δωρεάν.
Να πούμε επισης πως η ποινή πρόωρης αποχώρησης ανεξάρτητα του χρόνου που θα γίνει είναι 259 .
Τα 105 αφορούν τηλέφωνο - internet και τα 154 αφορούν nova- tv...
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την ενημέρωση για την προσφορά...

Έληγε κοντα το συμβόλαιο σου,γιατί εμένα που λήγει Οκτώβρη δεν μπήκαν καν στον κόπο να το συζητήσουμε,να ξαναμιλήσουμε τότε λέει.

Ίσως βγει και κινητή από φθινόπωρο και να έχουμε ακόμα πιο καλά πακέτα και για το κινητό

Αυτό τι είναι; Μου ήρθε σήμερα στο Viber. Γνωρίζει κανένας;

DHPak3l.png

Ίσως βγει και κινητή από φθινόπωρο και να έχουμε ακόμα πιο καλά πακέτα και για το κινητό

Καλημέρα. Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ. Όσοι περιμένουν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο τους, το πιθανότερο είναι ότι θα τσιμπήσουν και προσφορά για κινητή.

DHPak3l.png
Μου ήρθε και εμένα. Θέλω να βρω χρόνο να πάω να ρωτήσω τι προϋποθέσεις έχει. Εάν θέλουν δωδεκαμηνη παραμονή στην υπηρεσία το ξεχνάω καθώς θέλω και εγώ να τσιμπήσω προσφορά.

με πηρανε σημερα για προσφορα εχω τα αθλητικα μονο νοβα τιποτα αλλο με 27.39.και μου λεει η κοπελα το φουλ πακ με 29 ευρω και κατι ψιλα δηλαδη 2 ευρω και κατι ψιλα παραπανω.δεν δεχτηκα την προσφορα γιατι επειδη το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο η θα μου δωσουν το φουλ πακ στην τιμη που δινω τωρα στα αθλητικα η θα την κοψω τη νοβα.υπαρχει καποιος που εχει το φουλ πακ σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτα που δινω εγω στα αθλητικα μονο ?

DHPak3l.png
Μου ήρθε κι εμένα, όπως φαντάζομαι και στους περισσότερους! Δεν έχω πάει να ρωτήσω, αλλά υποψιάζομαι ότι σχετίζεται με την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή που είναι σήμερα.
Φτάνω σ' αυτό το συμπέρασμα, γιατί αντίστοιχη προωθητική ενέργεια μου έχει έρθει στο κινητό μου με μορφή sms και από τη Wind που μου δίνει έναν εκπτωτικό κωδικό/κουπόνι για να κάνω χρήση μέχρι τη Δευτέρα 18/3.

Μου ήρθε κι εμένα, όπως φαντάζομαι και στους περισσότερους! Δεν έχω πάει να ρωτήσω, αλλά υποψιάζομαι ότι σχετίζεται με την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή που είναι σήμερα.
Φτάνω σ' αυτό το συμπέρασμα, γιατί αντίστοιχη προωθητική ενέργεια μου έχει έρθει στο κινητό μου με μορφή sms και από τη Wind που μου δίνει έναν εκπτωτικό κωδικό/κουπόνι για να κάνω χρήση μέχρι τη Δευτέρα 18/3.

Μόλις επισκέφθηκα κατάστημα. Η δωροεπιταγη προσφέρεται εάν κάνουμε συμβόλαιο Nova energy.

Μόλις επισκέφθηκα κατάστημα. Η δωροεπιταγη προσφέρεται εάν κάνουμε συμβόλαιο Nova energy.
Καμία σχέση μ' αυτό που υπέθεσα αρχικά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κατά την ταπεινή μου άποψη, λίγο άκυρος ο τρόπος της προωθητικής ενέργειας, αλλά τέλος πάντων...

Καμία σχέση μ' αυτό που υπέθεσα αρχικά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κατά την ταπεινή μου άποψη, λίγο άκυρος ο τρόπος της προωθητικής ενέργειας, αλλά τέλος πάντων...

Πράγματι και εγώ άλλο περίμενα. Πάντως το τιμολόγιο της Nova energy φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο διστάζω να φύγω από τη ΔΕΗ διότι δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην τελική τιμολόγηση η ΟΤΣ όταν ξεπερνάει το όριο που θέτουν.

Ευχαριστώ την νόβα
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ
Ευχαριστώ το φόρουμ και ιδίως το νέο μέλος serial78 και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την νέα εκπληκτική προσφορά και με έβαλαν σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου
Δευσμευτηκα να μην αναφέρω τίποτε άλλο γιατί μου τονίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική προσφορά λόγω πολλών ετών συνδρομητή
Νόβα σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν περιγράφω άλλο...

Πότε έληγε το συμβόλαιο και στο ανανέωσαν, για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ και εγώ που λήγει τον Νοέμβριο...

Είναι νωρίς ακόμα
Συνήθως μπορείς να πάρεις προσφορά ένα τρίμηνο τετράμηνο πριν την λήξη του συμβολαίου
Το δικό μου έληγε τον Αύγουστο αλλά μου τονίστηκε ότι πρόκειται για εξαιρεση
Πάντως έχω εντυπωσιαστεί με την ανταπόκριση της νόβα γιατί την Τετάρτη το απόγευμα επικοινώνησα μέσω του myaccount για την προσφορά,την Πέμπτη νωρίς το πρωί πήρα αυτό που ήθελα,την επόμενη μέρα στάλθηκε το ρούτερ(δωρεάν) και σήμερα πάω να το παραλάβω από έλτα κουριερ
Για να δω και πότε θα έχω το vdsl...
Νόβα σε ευχαριστώ ξανα